Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Pokémon
beküldve: 2008-08-11 09:13:20
(#22) beküldve: 2008-08-11 08:21:06
(#21) Emerald vagy LG/FR kellene. Minél többféle pokémon van benne, annál jobb... csakhát tudod, Emerald pokémonjait nem ismertem, kissrác koromból pedig még emlékszem az összes 4thGen-re. De ez a LG is remek, hangulatos szintén, meg grafikája is lágyabb, meg ilyenek. Majd leszek msnen :)
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
Necro, nem tudsz muatni nekem egy aukciót/boltot eladó GBA-val? meg pokémon emeralddal? Kerestem cosmót de sehol se találtam :S
Emeraldot sajnos már nem hsizem hogy találsz..MSN-en majd küldök
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2008-08-07 15:33:02
(#18) [Link]
Serebii.net-en új képek vannak pokémon platinumból.
Emeraldban 3 jelvényem van, leafgreenben pedig készülök a másodikra
Serebii.net-en új képek vannak pokémon platinumból.
Emeraldban 3 jelvényem van, leafgreenben pedig készülök a másodikra
beküldve: 2008-08-04 15:22:38
(#17) http://www.serebii.net/anime/ban ned.shtml
itt van információ a bannolt epizódokról. Volt, amelyikben egyszerűen rengeteg volt a villanás. volt, amelyikben James transzfesztita, és ecchi is került a dologba... egyik epizódban pedig Jynx ápolja Brockot, akit kiütött valami. Abban az epizódban rasszizmusra utaló kifejezések hangzottak el, amik arra utalnak, hogy Jynx néger nők alapján lett mintázva (ami igaz is)
Necro, nem tudsz muatni nekem egy aukciót/boltot eladó GBA-val? meg pokémon emeralddal? Kerestem cosmót de sehol se találtam :S
itt van információ a bannolt epizódokról. Volt, amelyikben egyszerűen rengeteg volt a villanás. volt, amelyikben James transzfesztita, és ecchi is került a dologba... egyik epizódban pedig Jynx ápolja Brockot, akit kiütött valami. Abban az epizódban rasszizmusra utaló kifejezések hangzottak el, amik arra utalnak, hogy Jynx néger nők alapján lett mintázva (ami igaz is)
Szerk: Nagashi 2008-08-04 15:37:22
beküldve: 2008-08-03 19:20:43
(#16) A 2008-as guiniss rekordok könyvében olvastam, először én is ledöbbentam.
A félelem haragot szül, a harag gyűlöletet, a gyűlölet pedig kínt & szenvedést! - A jobb kezem erős, a baltól még én is félek!
Ez csak városi legenda. Ugye?
Annak idején a DBZ-re is ezt mondták Ezek szerintem tök nagy baromságok... jó persze előfordúlhatnak epilepsziás rohamok az ilyesmitől, de kicsit érdekes, hogy mindig az animékbe hal bele a legtöbb gyerek... Demagóg sztereotípia gyártás
We've been dreaming But who can deny, It's the best way of living Between the truth and the lies.
Végre kijött a Platinum Trailere. Ez egyszerűen fantasztikus lessz! Végre az emberek is mozogni fognak harc előtt, a játék sokkal jobban kihasználja majd az NDS 3d-s képességeit, ezáltal olyan grafikája hogy öröm ránézni!
[Link]
[Link]
OMG! Muszáj beszereznem egy DS-t mire ez kijön Nagggon dúrván néz ki!
We've been dreaming But who can deny, It's the best way of living Between the truth and the lies.
Ez csak városi legenda. Ugye?
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
beküldve: 2008-08-03 16:19:21
(#12) Tudtátok h. benne van a pokemon a guinnis rekordok könyvében? "Az anime melynek a nézése közben legtöbben haltak meg EPILEPSZIÁS ROHAM KÖVETKEZTÉBEN"!
A rohamokat pikachuból hirtelen feltörö fénylelenség(villámok) okozta.
A rohamokat pikachuból hirtelen feltörö fénylelenség(villámok) okozta.
A félelem haragot szül, a harag gyűlöletet, a gyűlölet pedig kínt & szenvedést! - A jobb kezem erős, a baltól még én is félek!
Szerk: knightslords 2008-08-03 16:19:40
beküldve: 2008-08-03 16:07:19
(#11) Végre kijött a Platinum Trailere. Ez egyszerűen fantasztikus lessz! Végre az emberek is mozogni fognak harc előtt, a játék sokkal jobban kihasználja majd az NDS 3d-s képességeit, ezáltal olyan grafikája hogy öröm ránézni!
[Link]
[Link]
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Szerk: idk pls delete 2008-08-03 16:07:56
beküldve: 2008-08-03 01:10:25
(#10) Azthittem csomó apróhirdetés van eladó GBA-val, de mégse :S Játékot meg abszolút nemtaláltam :S
Igen, most néztem néhány hirdetést és tényleg olcsó :) olyan 10-11 évesen jajdeszeretttem volna egyet Tényleg olcsó, lehet hogy elkezdek rá gyűjteni. És akkor felveszlek msnre.
Amúgy, tittirirí, ajánlás - Pokémon online.
pokemonindigo.com
Jó kis játék :) Aki játszani kezd, Dewoor néven vagyok, keressen fel!
Edit: Most esett le hogy nemtudom MSN címed
Nem vennél inkább föl te engem?
Amúgy, tittirirí, ajánlás - Pokémon online.
pokemonindigo.com
Jó kis játék :) Aki játszani kezd, Dewoor néven vagyok, keressen fel!
Edit: Most esett le hogy nemtudom MSN címed
Nem vennél inkább föl te engem?
Szerk: Nagashi 2008-07-31 20:22:34
Szerintem jó topik! Erről lehet beszélgetni.
Valaki nemtudja hogy ezeket a régi pokemon játékokat honnan lehetne beszerezni? Amiknek ez az rpg maker grafikája van... (hát a gameboyos, na) PC verziót tényleg elfogadnék.
Amúgy a pokémonok cserélgetése hogyan ment a gameboy konzolon? A memóriakártyát cserélgették? Érdekel a dolog!
Valaki nemtudja hogy ezeket a régi pokemon játékokat honnan lehetne beszerezni? Amiknek ez az rpg maker grafikája van... (hát a gameboyos, na) PC verziót tényleg elfogadnék.
Amúgy a pokémonok cserélgetése hogyan ment a gameboy konzolon? A memóriakártyát cserélgették? Érdekel a dolog!
A Gameboynak nincs memóriakártyája. Egyik nintendo konzolnak sincs. A játék kártyájára menti az adatokat. Én szoktam Pearlben cserélgetni pokémonokat és nds-en már vezetéknélkül kapcsolódik.
Egyébként szerintem ha tényleg tetszik a pokémon, már olcsón tudsz GBA Advencet szerezni, hozzá emg valamilyen Pokémont. De ha mindenképp le akarod tölteni akkor vegyél fel MSN-re és megadom a címet
Szerk: idk pls delete 2008-07-31 18:03:10