Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Pokémon
Én is így tudom egyébként hogy a Pokemon anime a videójáték változatból készült.
én gameboy advence sp-én toltam az xyz-dik játékot (nagyon NAAAGY szám). aszem úgy hívták hogy zafír verzió. nagyon NAAAGY emlék (nosztalgia). egyébként a pokemon ismeretlen sorozat volt, csak a nintendo kiadta belőle a játékot gameboyra és ez felfuttatta a sorozatot, én meg vakáción azt toltam hetedmagammal a táborokban
Majdnem... a játékból készül a sorozat, és nem a sorozatból a játék. Bár rendesen átírogatják, de hidd el. Így van.
beküldve: 2010-09-21 18:20:25
(#50) Nekem is volt pár cuccom:kártyák(rengeteg),
matricák,figura,meg 1 pohár amit kaptam.
Mára nem sok minden maradt meg belőle,1db kártya,meg a pohár(1 kicsit megrepedt).
matricák,figura,meg 1 pohár amit kaptam.
Mára nem sok minden maradt meg belőle,1db kártya,meg a pohár(1 kicsit megrepedt).
at the end,we all die alone
Szerk: JaakuHebi 2010-09-21 18:25:52
én a GB coloos kéket nyomtam végig vagy 20szor gimiben magyar és töri órán. néha furcsán nézett rám a tanár, amikor felordítopttam " csapjad pikacsú"
-
beküldve: 2010-06-22 12:42:34
(#48) én gameboy advence sp-én toltam az xyz-dik játékot (nagyon NAAAGY szám). aszem úgy hívták hogy zafír verzió. nagyon NAAAGY emlék (nosztalgia). egyébként a pokemon ismeretlen sorozat volt, csak a nintendo kiadta belőle a játékot gameboyra és ez felfuttatta a sorozatot, én meg vakáción azt toltam hetedmagammal a táborokban
És most jönn a legjobb: vérzik a busz...
Szerk: rádium 2010-06-22 12:43:10
beküldve: 2009-09-08 22:15:19
(#47) de olyat igen amibe az első 150 + 1 benne van
Gravity is a habit that is hard to shake off.
nekem egy pokemonos könyvem volt amiben az összes pokemon benn van böböböbööböböbö
Eh, szerintem nemnagyon adtak még ki olyan könyvet amiben bennevan mind a 498 pokémon, szóval ezt kétlem.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Szerk: Moderátor 2009-09-20 15:29:02
izébizé = Pokédex
Éés tényleg xD
What do you want Bronn? Gold? Women? Golden women?
Nekem megvolt az az utánozhatatlan Matricás album és azt hiszem volt egy ilyen piros izébizém mint a Pokémnaban annak a főszereplőnek ami megmondja a pokémonok nevét aszem xD
izébizé = Pokédex
nekem egy pokemonos könyvem volt amiben az összes pokemon benn van böböböbööböböbö
Szerk: Dan 2009-09-01 17:47:24
xD Nekem is volt albumom De csak annyi matrica került bele, ami a matricás albumhoz a megvételekor járt xD Nagy gyűjtés volt