Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Pokémon
Én is így tudom egyébként hogy a Pokemon anime a videójáték változatból készült.
én gameboy advence sp-én toltam az xyz-dik játékot (nagyon NAAAGY szám). aszem úgy hívták hogy zafír verzió. nagyon NAAAGY emlék (nosztalgia). egyébként a pokemon ismeretlen sorozat volt, csak a nintendo kiadta belőle a játékot gameboyra és ez felfuttatta a sorozatot, én meg vakáción azt toltam hetedmagammal a táborokban
Majdnem... a játékból készül a sorozat, és nem a sorozatból a játék. Bár rendesen átírogatják, de hidd el. Így van.
beküldve: 2010-09-21 18:20:25
(#50) Nekem is volt pár cuccom:kártyák(rengeteg),
matricák,figura,meg 1 pohár amit kaptam.
Mára nem sok minden maradt meg belőle,1db kártya,meg a pohár(1 kicsit megrepedt).
matricák,figura,meg 1 pohár amit kaptam.
Mára nem sok minden maradt meg belőle,1db kártya,meg a pohár(1 kicsit megrepedt).
at the end,we all die alone
Szerk: JaakuHebi 2010-09-21 18:25:52
én a GB coloos kéket nyomtam végig vagy 20szor gimiben magyar és töri órán. néha furcsán nézett rám a tanár, amikor felordítopttam " csapjad pikacsú"
-
beküldve: 2010-06-22 12:42:34
(#48) én gameboy advence sp-én toltam az xyz-dik játékot (nagyon NAAAGY szám). aszem úgy hívták hogy zafír verzió. nagyon NAAAGY emlék (nosztalgia). egyébként a pokemon ismeretlen sorozat volt, csak a nintendo kiadta belőle a játékot gameboyra és ez felfuttatta a sorozatot, én meg vakáción azt toltam hetedmagammal a táborokban
És most jönn a legjobb: vérzik a busz...
Szerk: rádium 2010-06-22 12:43:10
beküldve: 2009-09-08 22:15:19
(#47) de olyat igen amibe az első 150 + 1 benne van
Gravity is a habit that is hard to shake off.
nekem egy pokemonos könyvem volt amiben az összes pokemon benn van
böböböbööböböbö 
böböböbööböböbö 
Eh, szerintem nemnagyon adtak még ki olyan könyvet amiben bennevan mind a 498 pokémon, szóval ezt kétlem.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Szerk: Moderátor 2009-09-20 15:29:02
izébizé = Pokédex
Éés tényleg xD
What do you want Bronn? Gold? Women? Golden women?
Nekem megvolt az az utánozhatatlan Matricás album és azt hiszem volt egy ilyen piros izébizém mint a Pokémnaban annak a főszereplőnek ami megmondja a pokémonok nevét aszem xD
izébizé = Pokédex
nekem egy pokemonos könyvem volt amiben az összes pokemon benn van
böböböbööböböbö
böböböbööböböbö
Szerk: Dan 2009-09-01 17:47:24
xD Nekem is volt albumom
De csak annyi matrica került bele, ami a matricás albumhoz a megvételekor járt xD Nagy gyűjtés volt 
De csak annyi matrica került bele, ami a matricás albumhoz a megvételekor járt xD Nagy gyűjtés volt