Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
BLOOD+
beküldve: 2011-08-14 01:23:17
(#47) most néztem újra az egész sorozatot, s nemtom de mind az járt a fejembe (első alkalomra nézve nem volt még fejembe), na a lényeg h mind az járt a fejembe h a sok eszetlen össze-vissza lövöldöés helyett, mért nem fejlesztettek ki olyan golyókat ami tartalmazza Saya vérét , alvadásgátlóval mondjuk keverve.. egyszerűbb lett volna.. kicsit zavart is ez most..
ugyis egyik részben épp mutogaták h milyen lövedéket fejlesztetek..
na az islehet h én nézek már sok hüjeséget, s annyi az agyamnak.. de ez az én véleményem csak
ugyis egyik részben épp mutogaták h milyen lövedéket fejlesztetek..
na az islehet h én nézek már sok hüjeséget, s annyi az agyamnak.. de ez az én véleményem csak
“I scream, you scream, we all scream for Non-Fat Tofutti Rice Dreamsicles! ” :P
beküldve: 2010-02-24 19:36:00
(#46) Ez mikor is szokott lenni? 0:10-kor? Valahogy úgy nem?
Én nem szoktam nézni, mert az FMA után, már szundikálok
Én nem szoktam nézni, mert az FMA után, már szundikálok
Wassup?
beküldve: 2010-02-16 20:38:02
(#45) Láttam belőle nem egy részt. A szinkronnal nagyon nem volt bajom. Engem ami kiakasztott:
az Saya értelmetlen üvöltözése... Az agyamra ment vele, de amúgy bírtam a búráját. Én valahogy szeretem a zabagép csajokat
Bár nekem kicsit zavaros volt az egész, mert hol itt láttam egy részt, hol ott, hol kihagytam 4-5-öt. De nem hinném, hogyha nekiülnék, túl zavaros volna. Hagi (amúgy hogy írják helyeses??) volt talán a legszimpatikusabb.beküldve: 2010-02-16 19:22:42
(#44) Szerintem sem lesz sajnos Pedig nagyon kíváncsi lennék rá, hogy ...
mi lesz Sayával ha felébred *.*
Clau-chan
beküldve: 2010-02-15 18:30:29
(#43) beküldve: 2010-02-13 19:27:04
(#42) nem tudja valaki hogy lesz-e ennek az animénak folytatása?
"ha szerencsétlen vagy szükséged van valakire aki még nálad is szerencsétlnebb" /Lucy/
beküldve: 2009-11-13 02:14:15
(#41) Sziasztok! Az első rész után komolyan elgondolkodtam hogy folytassam-e, de pár rész után nekem személy szerint megtetszett, ami inkább egy-két karakternek köszönhető...
És Hagi szerintem sem halt meg, ugyanis a szalag.... ^_^ De Solomont és Rikut nagyon sajnáltam... Szerintem Rikunak igazán nem kellett volna meghalnia... de mondjuk lehet, hogy ez azért kellett a történetbe, hogy Sayat végre hajtsa valami a cél felé, ami így a bosszú lett.. legalábbis szerintem...
Clau-chan
beküldve: 2009-06-15 19:24:33
(#40) Hu...nekem ez a kedvenc animém. Nem tudom eldönteni,hogy Sayat vagy Divat kedvelem jobban a történet szerintem nagyon érdekes és megfogó,bár lehetett volna benne több akció |-
Amúgy,hát igen...Saya néha bénázik,ami nekem sem nagyon jön be de azért vannak jobb percei is
Amúgy,hát igen...Saya néha bénázik,ami nekem sem nagyon jön be de azért vannak jobb percei is
*Következő hozzászólással egybeszerkesztve. A moderátor*
Yura
Szerk: Moderátor 2009-06-18 10:06:59
Utálom benne Sayat,tök béna a csaj
Azért Sayat sem kell utálni...modd inkább azt, hogy nem szimpatikus xD
"Az élet egy nagy kocsimosó. Kár, hogy biciklivel jöttem."
beküldve: 2009-06-09 17:33:49
(#38) Óóó, ez egy nagyon klassz anime, az egyik kedvencem...
Én japánul néztem végig, aztán láttam néhány percet a magyar szinkronos változatból, de elég szörnyű volt...
Érzésem szerint szinte senkinek nem sikerült hozzáillő magyar hangot találni.
beküldve: 2009-06-08 21:30:25
(#37) beküldve: 2009-03-15 16:37:35
(#36) Nekem is tetszik ez az anime
Sokak utálják Divát
de nekem még is ő a kedvencem Meg
persze Solomon ;)
Azért a végén sajnáltam Divát...
Mellesleg egy kicsit furcsán jött ki
ez a Diva megerőszakolja Rikut.
Fura volt xD
A nagy filmet hol lehet letölteni?
Sokak utálják Divát
de nekem még is ő a kedvencem Meg
persze Solomon ;)
Azért a végén sajnáltam Divát...
Mellesleg egy kicsit furcsán jött ki
ez a Diva megerőszakolja Rikut.
Fura volt xD
A nagy filmet hol lehet letölteni?
"Az élet egy nagy kocsimosó. Kár, hogy biciklivel jöttem."
beküldve: 2009-03-07 11:14:02
(#35) Japán szinkronnal és csak 2 részt láttam, de ennyi nem elég a két szinkron összehasonlításához számomra...úgyhogy a japánt nem nagyon ismerem, viszont a magyart már annál inkább néha kicsit furcsa volt ugyan egy két mondat, de ezenkívül minden oké...
Nan-kuru-nai-sah...., "Ahol az álom véget ér, ott kezdödik a valósát"- (Kalos)
beküldve: 2009-02-20 14:29:15
(#34) Én nagyon szeretem ezt az animét!
Van neki egy nagy filmje azt nem láttam,mert bátyám letörölte azután hogy meg nézte,mert nagyon nem tetszett neki.
De azért megnéztem volna.
Én talán csak 4 részét láttam japán szinkron hanggal a többi részét magyar szinkronnal láttam.(Az egyik részét képtelen voltam neten megnézni,mert a TV-ben kihagyták azt a részt.)
A zenéje nekem is nagyon tetszik,nagyon passzol az animéhez.
Én is csak dicsérni tudom ezt az animét és aki netán nem látta volna annak nagyon is tudom ajánlani!
Van neki egy nagy filmje azt nem láttam,mert bátyám letörölte azután hogy meg nézte,mert nagyon nem tetszett neki.
De azért megnéztem volna.
Én talán csak 4 részét láttam japán szinkron hanggal a többi részét magyar szinkronnal láttam.(Az egyik részét képtelen voltam neten megnézni,mert a TV-ben kihagyták azt a részt.)
A zenéje nekem is nagyon tetszik,nagyon passzol az animéhez.
Én is csak dicsérni tudom ezt az animét és aki netán nem látta volna annak nagyon is tudom ajánlani!
愛するときに私は少し値する。なぜなら私は彼を必要とし (Akkor szeress, amikor legkevésbé érdemlem. Mert akkor van rá nagy szükségem)
beküldve: 2009-02-20 13:48:34
(#33) hmm...BLOOD+? nem voltam tőle elájulva és nemtetszett Saya magyar szinkronja sem.
アニメ&マンガ 永遠に!!!^^