Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
BLOOD+
beküldve: 2009-02-20 13:08:33
(#32) Vannak benne horror jelenetek de azért mégis egy nagyon szép romantikus dráma, Magyar szinkronnal nekem nem volt bajom, fordítással inkább, mert volt pár szép mondat ami magyarul nem lett jól lefordítva.
Blogom:http://elhaym.wordpress.com, ( Tavaszi szezon szavazás.) MAL:kedvencek és jelenleg nézett animék: http://myanimelist.net/profile/Elhaym Olvasom:http://moly.hu/tagok/elhaym
Nekem a Death Note-ban volt hasonló élményem, más animét nem igen láttam magyarul. Szerintem a japán túl gyors a magyarhoz képest, és csak így tudták megoldani.
Majd tovább fogom nézni!
Majd tovább fogom nézni!
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Szerk: Moderátor 2009-06-11 11:03:29
A chiropteránoktól én is megborzongtam eleinte. Pedig nem is vagyok ijedős, ha horror filmeket nézek, és ilyen mutáns/eltorzult fizimiskájú arcok vannak, akkor sem szoktam sikítófrászt kapni. De ezeket csak néhány rész után sikerült feldolgoznom.
Magyar szinkronnal néztem, tehát nem volt tapasztalatom az eredeti japánnal... De még így is éreztem, hogy valami sántít a szinkronban. Ez mondjuk egy kis rossz pont volt. Nem a hangokkal volt bajom... Néha olyan volt a beszéd, mintha direkt lassítva beszéltek volna.. Nem is tudom.
A zenéje szerintem gyönyörű... Ütött.
Csak ajánlani tudom, hogy nézd tovább. Nekem nagyon bejött. A Top10-ben ott van.
Magyar szinkronnal néztem, tehát nem volt tapasztalatom az eredeti japánnal... De még így is éreztem, hogy valami sántít a szinkronban. Ez mondjuk egy kis rossz pont volt. Nem a hangokkal volt bajom... Néha olyan volt a beszéd, mintha direkt lassítva beszéltek volna.. Nem is tudom.
A zenéje szerintem gyönyörű... Ütött.
Csak ajánlani tudom, hogy nézd tovább. Nekem nagyon bejött. A Top10-ben ott van.
beküldve: 2009-02-12 14:09:00
(#29) Én most kezdtem el nézegetni őket és volt szerencsém látni az első kettő részt. Izgalmasnak tűnik... Azok a nagy mutáns vérfarkas-szerű izék hátborzongatóak.
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
beküldve: 2008-10-31 19:43:49
(#28) igen annak szántam...
ha azok jók amiket eddig láttál, akkor nem tudom mit fogsz majd szólni azokhoz amik még csak most jönnek....
ha azok jók amiket eddig láttál, akkor nem tudom mit fogsz majd szólni azokhoz amik még csak most jönnek....
*Toronyidézet törölve. A moderátor*
Nan-kuru-nai-sah...., "Ahol az álom véget ér, ott kezdödik a valósát"- (Kalos)
Szerk: Moderátor 2009-06-18 10:08:06
Gondolom ez költői kerdés
Mivel azok amiket eddig láttam nagyon jók.
Mivel azok amiket eddig láttam nagyon jók.
„Az az álom, ami valóra válik sosem volt igazi álom.”
Szerk: Moderátor 2009-06-18 10:08:19
jó is az a rész...bár mondjuk melyik nem???
Szerk: Moderátor 2009-06-18 10:08:35
Eddig is elég durva volt.
Azt a részt várom amikor Saya teljesen felébred.
*Felesleges idézet törölve. Hiányzó spoiler pótolva.
A moderátor*
„Az az álom, ami valóra válik sosem volt igazi álom.”
Szerk: Moderátor 2009-06-18 10:10:30
beküldve: 2008-10-21 21:41:49
(#23) Akkor hajrá...Innentöl lesznek igazán jó részek...
beküldve: 2008-10-15 17:55:18
(#22) Tetszik.
Bár abbahagytam a 20-as rész környékén, de újra neki fogok állni megnézni.
Kíváncsi vagyok mint hoztak ki belőle, ki az a Díva, bár van egy sejtésem.
Bár abbahagytam a 20-as rész környékén, de újra neki fogok állni megnézni.
Kíváncsi vagyok mint hoztak ki belőle, ki az a Díva, bár van egy sejtésem.
" A barátok angyalok, akik mindig segítenek, ha a szárnyaink elfelejtették, hogyan kell relülni!!"
Nekem ez az animétől félés elég idegen. Mondjuk nem láttam még durva horroranimét.
De a Kör közben majdnem megállt a szívem este 22-kor a teljes sötétségben.
most már én sem ilyedek meg az animéktől ezt a szerepet át vette az öcsém akit este Bújj Bújj szellem után kísérgetnem kell a wc-re nehogy elvigye az elátkozott ápolónő, még a villanyt is felkellett oltani!!
Amúgy mitől ilyedtem volna meg ha nem egy animétől soha nem láttam még horrort!!!!!!!
*Toronyidézet megnyírva. A moderátor*
Olyan nincs, hogy olyan nincs!
Szerk: Moderátor 2009-06-18 10:09:17
beküldve: 2008-08-27 17:36:51
(#20) Blood+nál inkább az érzelmeken volt a hangsúly, nem a harcon, pörgésen. Aki így áll neki nézni az biztos csalódni fog.
Blogom:http://elhaym.wordpress.com, ( Tavaszi szezon szavazás.) MAL:kedvencek és jelenleg nézett animék: http://myanimelist.net/profile/Elhaym Olvasom:http://moly.hu/tagok/elhaym
De a Kör 1. közben majdnem megállt a szívem este 22-kor a teljes sötétségben.
A Kör az tényleg durva. De nem azért, mert ilyesztő. Hanem mert pszicho-horror. Az ember tudatára hat, nyomasztja. Először én is kikapcsoltam a felénél, aztán nem rég volt megint a TV-ben és néztem és nem paráztam
Szerintem jó bár a közepéről teljesen lemaradtam egy kicsit féltem a kiroteránoktól később megbékéltem velük és most már eljutottam odáig,hogy nem is félek.
Nekem ez az animétől félés elég idegen. Mondjuk nem láttam még durva horroranimét.
De a Kör közben majdnem megállt a szívem este 22-kor a teljes sötétségben.
Szerk: Sakamoto Riku 2008-08-27 15:31:14