Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
BLOOD+
beküldve: 2008-08-26 17:09:36
(#17) Hát igen a végét egyszeriüen lezárták, számomra ez volt egy nagy csalodás..azon kívül szerintem jó kis anime...
Nan-kuru-nai-sah...., "Ahol az álom véget ér, ott kezdödik a valósát"- (Kalos)
beküldve: 2008-08-26 14:22:52
(#16) Szerintem az eleje pörgösebb volt aztán a közepe felé bemondta "a történettel nem haladok semmit" és az nem nagyon jött be, szóval lehet nem kellett volna mind az 50 rész, 10-et 20-at kihagyhattak volna belőle de összességében valahogy végigszenvedtem azt is, a vége meg... na attól én is többet vártam, mintsem, hogy két rész alatt lezavarják az egész csatát, aminek a végén kiderült ami kidrült...
De összességében tényleg jó volt (bár aki nem látta szernitem nem veszít sokat)
De összességében tényleg jó volt (bár aki nem látta szernitem nem veszít sokat)
Gate Wars játékos || Stargate Atlantisz fan || Ubuntu user || Opera böngésző mániás || Tux fan || Dell user
beküldve: 2008-08-26 14:09:33
(#15) Nekem is nagyon tetszett, drámai, megrázó, rengeteg szép romantikus mondattal. Nálam 10 pontos.
Blogom:http://elhaym.wordpress.com, ( Tavaszi szezon szavazás.) MAL:kedvencek és jelenleg nézett animék: http://myanimelist.net/profile/Elhaym Olvasom:http://moly.hu/tagok/elhaym
beküldve: 2008-08-26 13:40:16
(#14) Szerintem jó bár a közepéről teljesen lemaradtam egy kicsit féltem a kiroteránoktól később megbékéltem velük és most már eljutottam odáig,hogy nem is félek.
Olyan nincs, hogy olyan nincs!
Bár tény, hogy a vége nagyon egyszerűen lett letudva, ezzel a "Díva vére már nem hat dologgal" , ahhoz képest amekkora felhajtás volt Saya és Díva végső harca körül . Kicsit nagyobb csatát vártam.
A csatától én is többet vártam, egy kicsit egyszerüen zárták le a két testvér harcát...
Ez megis lepedt...
*Toronyidézet megnyírva. A moderátor*
Szerk: Moderátor 2009-06-18 10:11:31
beküldve: 2008-08-12 10:53:24
(#12) eszembe jutott még valami: Az a Hajis-dolog. Szerintem 100% h életben maradt, és kész. De vannak olyanok, akik szerint meghalt. De akkor is ott a szalagja a rózsán, szóval...szerintem él.
"Dehogyis... Mi csak a saját testünket akarjuk visszaszerezni..."
beküldve: 2008-08-11 20:21:30
(#11) Nekem tetszett, nem olyan rossz, mondjuk tény, hogy tényleg nem egy nagy durranás, de volt benne jó ötlet.
Bár tény, hogy a vége nagyon egyszerűen lett letudva, ezzel a "Díva vére már nem hat dologgal" , ahhoz képest amekkora felhajtás volt Saya és Díva végső harca körül . Kicsit nagyobb csatát vártam.
De összességében nekem egy pozitív élmény volt beküldve: 2008-08-11 18:32:41
(#10) Igen, mivel hát Amshelnak luxus volt megnyikkanni h Díva vére már hatástalan. Úgy emlékszem ő tudta...
Az eleje tényleg lassan halad, de a vége felé nagyon felpörög...
Kinyírták Rikut is és Solomont is, ez nem igazán tetszett.
De egyéb negatívumot nem találtam benne. Kiv. talán azt hogy Sayának mennyi lelkizős része van. "Meg kell halnom...jaaaj." De am. tényleg tetszett.
"Dehogyis... Mi csak a saját testünket akarjuk visszaszerezni..."
beküldve: 2008-08-09 22:44:46
(#9) nekem igazából a vége nem tetszett annyira próbálják fokozni aztán meg annyival lerendezték a végjátékot, hogy
leszúrták egymást a testvérek és az egyiknek már nem hatott a vére a másikra
beküldve: 2008-08-09 22:24:27
(#8) Nekem az egyik ismerösöm ajánlotta, hogy ez egy irtó jó anime és nem szabad kihagyni...Nagy buzgon elkezdem nézzni, és csalódtam benn...
Ettöl függetlenül tetszett semmi bajom nincs vele, csak az eleje kicsit unalmas, kell egy pár rész hogy beinduljon...
Ettöl függetlenül tetszett semmi bajom nincs vele, csak az eleje kicsit unalmas, kell egy pár rész hogy beinduljon...
beküldve: 2008-08-09 20:49:37
(#7) Nekem egyik ismerősöm ajánlotta, neki tetszett, nekem is tetszett ^^ Szerintem nem volt olyan rossz, láttam már rosszabbat is.. Ízlések és pofonok
Aztán én is ajánlottam egyik ismerősömnek, és neki is tetszett
Aztán én is ajánlottam egyik ismerősömnek, és neki is tetszett
beküldve: 2008-08-09 20:42:04
(#6) beküldve: 2008-08-09 20:40:37
(#5) beküldve: 2008-08-09 19:43:21
(#4) Láttam. Végig. Tetszett. Az eleje. Nekem nem igazán tetszett összesítve, de azért vártam valami igazán jó részt benne.
Nem volt. De legalább Solomon és Hagi jóember benne. Rikut meg kinyírják.
beküldve: 2008-08-09 18:58:39
(#3) Nem tetszett, nem is néztem tisztességesen, kimaradt egy-két rész.
Unalmas volt az egész, folyton ugyanazokat a problémákat ugrálták körbe és túlzásba vitték a melodrámát.
Unalmas volt az egész, folyton ugyanazokat a problémákat ugrálták körbe és túlzásba vitték a melodrámát.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
Szerk: Mariko 2008-08-09 19:00:00