Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Shonen(fiú) vagy Shoujo(lány) animét szereted jobban
beküldve: 2008-10-26 14:25:14
(#55) Sry a uplapost-ért,de ez kimaradt
Amgy vicces(szentem) hogy van néhány ecchi manga mangazin-on,amit a shoujo magic adott ki,de ecchi...ez nem tulajdonképpeni ellentmondás?
Srácokat nem is mutattak benne(hál' istennek),inkább a fősereplő lányokat csodálhattuk meg...
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2008-10-26 14:20:55
(#54) hát,igen van benne valami....de azért a vk(főleg az anime tudtommal) nem éppen annyira nyálas sztori...az egy dolog hgy szerelmi 3 szög,de azt shounenben is lehet találni, lásd:pl naruto
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2008-10-26 14:06:12
(#53) A Shounen Jump már egy jó ideje uniszexesedik, próbálják megfogni a lányolvasókat is. És ezt bishikkel a legegyszerűbb elérni.
A lány-shounen kifejezés meg egy oximoron!
A lány-shounen kifejezés meg egy oximoron!
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
Szerk: Mariko 2008-10-26 14:06:18
beküldve: 2008-10-26 13:43:48
(#52) Persze, ilyen alapon minden sorozatban van bishi. Meg ugye kinek mi számít annak... Mondjuk a sok szirénázó fangirl ígyis-ugyis rákap valamelyik fiú/férfi karakterre, függetlenül attól, hogy mi az anime besorolása.
Meg úgye pl. a VK esetében eléggé domináns a hímegyedek bishounen volta (elég jelenet épül erre), a Bleach esetében azért mégsem azt emelik ki.
Meg úgye pl. a VK esetében eléggé domináns a hímegyedek bishounen volta (elég jelenet épül erre), a Bleach esetében azért mégsem azt emelik ki.
Az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól fél, hogy csakugyan abban élünk.
Szerk: Dark-san 2008-10-26 13:45:36
Egyszerű: amiben egy rakat bishi van (ld.: Vampire Knight), az biztosan shoujo.
Ez még egyáltalán nem jeleni azt, hogy shoujoról van szó. Ott van pl. a Bleach és a hasonszőrű társai, el vannak ersztve bishi fanszervízzel, de mégis shounenek.
Bleach és társai lány-shounenek... akár mit is jelentsen. Tele vannak bishikkel, mégis a shonen jumpban futnak. Ott van még a DN a Naruto stbstb...
Én is szeretem őket, de sztem nem csak nálam van úgy, hogy a történet miatt, és nem a bishikért.
Egyszerű: amiben egy rakat bishi van (ld.: Vampire Knight), az biztosan shoujo.
Ez még egyáltalán nem jeleni azt, hogy shoujoról van szó. Ott van pl. a Bleach és a hasonszőrű társai, el vannak ersztve bishi fanszervízzel, de mégis shounenek.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
beküldve: 2008-10-26 13:31:00
(#49) Ami még eszembe jutott... nézd csak meg az avádat. Ilyet fiúknak nem rajzolnak. És az egy eredeti mangaka által rajzolt kép
beküldve: 2008-10-26 13:28:55
(#48) Egyszerű: amiben egy rakat bishi van (ld.: Vampire Knight), az biztosan shoujo.
Az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól fél, hogy csakugyan abban élünk.
nekem 100%-ig mind1 mit olvasok/nézek
de attl még a lolicon-t elítélem,bárki bármit is mond...
,de ha azt mondom hogy nézek vmit és mondjam már meg mijen annak a stílusa,néha nehéz a döntés,lásd vampire knight:először azt hittem,sima shounen,tapasztalatabb lete=bishounen,aztánmeg ma kinyitom a Mondot,és kiderül hogy shoujo...Ecchi 4ever
Hino Matsuri írta !!
Akkora shojo mint a ház... nézd meg a többi mangáját, a grafika meg egyenesen tündéri. Kifejezetten nyálas shojo (elnézést a rajongóktól, én is veszem a mangát mellesleg) tipikus szerelmi háromszöggel.
Csomó jobb példát lehetne mondani, ami a két műfaj közé esik.
Nem kötekedni akartam, csak meglepődtem, gome.
beküldve: 2008-10-26 12:57:06
(#46) nekem 100%-ig mind1 mit olvasok/nézek
de attl még a lolicon-t elítélem,bárki bármit is mond...
,de ha azt mondom hogy nézek vmit és mondjam már meg mijen annak a stílusa,néha nehéz a döntés,lásd vampire knight:először azt hittem,sima shounen,tapasztalatabb lete=bishounen,aztánmeg ma kinyitom a Mondot,és kiderül hogy shoujo...Ecchi 4ever
beküldve: 2008-10-26 12:43:35
(#45) Hmm.. hát én mindkettőt szeretem, meg attól függ, milyen kedvem van, de általában a shounen animéket jobban szeretem
"Alkímiában mi vagyunk a császárok, és igenis nálunk élnek a világ legszebb fangirl-jei! AnimeCon, én így szeretlek!" -NyaCon 2009 cosplay performance, Fullmetalt, bírod?
beküldve: 2008-10-26 12:34:42
(#44) Sztem teljesen mind1, az a lényeg, h jó legyen az anime!
~" When I feel the music,I'm losing controll of my mind, my body, my heart and my soul..." ~
beküldve: 2008-10-26 12:25:55
(#43) Legjobb animék:Bleach,D gray man,Hellsing,Fma,Digimon,Vampirekinght Gyülölöm a yaoit!!(fúj)
beküldve: 2008-09-20 17:18:57
(#42) Ehh...sry,csak a tegnapi és a mai nap kissé lefárasztott(Szülők,idióta osztálytársak,könyvírás)
Tudom ajánlani a kávét az beindítja az emberi agy nevű kocsonya-izét
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Szerk: Dragda O'Riley 2008-09-20 16:57:34