Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Shonen(fiú) vagy Shoujo(lány) animét szereted jobban
Azzi poénból írta amit írt, erre próbáltak neked rávilágítani csak nem esett le. [Link]-->ezt jelenteni irónia
Szerk: miyu 2008-09-20 16:58:52
beküldve: 2008-09-20 16:44:58
(#39) 1.: Azzinak írtam.2:írtam ooda a ...-után hogy: De ízlések és pofonok...
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Olvasni tudsz?Ha igen,olvasd már végig azt amit a spoilerbe írtam...
Elolvastam, és? Még mindig nem érted.
Szerk: .., 2008-09-20 15:56:25
Ó, add nekem, ha majd nem kell. Felragasztom a plafonra. Jót fog mutatni az uborkával üzérkedő shoták mellett.
Amúgy, mi a téma? Jah... (van ilyen topic is? oO) Hát, mit tudom én. Sokszor el se tom dönteni, mi is a "műfaja". (Bár túlzottan nem is érdekel.) A "vérshonenekel" egy bajom van, hogy általában túlontúl hosszúak. Eddig egyetlenegyet voltam hajlandó végig nézni.
Amúgy, mi a téma? Jah... (van ilyen topic is? oO) Hát, mit tudom én. Sokszor el se tom dönteni, mi is a "műfaja". (Bár túlzottan nem is érdekel.) A "vérshonenekel" egy bajom van, hogy általában túlontúl hosszúak. Eddig egyetlenegyet voltam hajlandó végig nézni.
beküldve: 2008-09-20 15:13:56
(#36) Olvasni tudsz?Ha igen,olvasd már végig azt amit a spoilerbe írtam...
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2008-09-20 14:56:43
(#35) Irónia forever!
Kár hogy nem mindenki érti, de ettől irónia az irónia
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Szerk: Dragda O'Riley 2008-09-20 14:57:00
jah,hogy a hentailoliconyuri stílouts szereted
Nem akarlak megsérteni,de nem vagy normális...De ízlések és pofonok
Akkor azt állítod, hogy le kéne vennem a szobám faláról a posztert, amin
egy 4 éves kislány lángoló tetemét egy csupacsáp démon és egy sötételf úrnő kényezteti
, mert kissé eltér a bevett szokásoktól? Hova rakjak egy 440x630 cm-es óriásposztert? Hát ez nem megy csak úgy, erősek az érzelmi szálak. no pussy, just the dicks
Szerk: buzifaszvagyok 2008-09-20 14:57:46
jah,hogy a hentailoliconyuri stílouts szereted
Jajj ez fájt...
Ahogy korábban már alister megfogalmazta: "Irónia nem egy ország, ahol irónok élnek."
Szerk: .., 2008-09-20 14:33:38
beküldve: 2008-09-20 14:25:19
(#32) jah,hogy a hentailoliconyuri stílouts szereted
hmm...Hát nem tom,a hentai nekem nem hozott sok sikert.A csajnak kosárlabda mellei vannak a srácnak félméteres farka és annyi spermája hogy az egész szobát átáztatja....A lolicon meg...Nem egy egészséges műfaj
szentem
Nem véltél felfedezni némi iróniát, vagy szarkasztikus pírt a hozzászólásomban?
hmm...Hát nem tom,a hentai nekem nem hozott sok sikert.A csajnak kosárlabda mellei vannak a srácnak félméteres farka és annyi spermája hogy az egész szobát átáztatja....A lolicon meg...Nem egy egészséges műfaj
szentem
Nem véltél felfedezni némi iróniát, vagy szarkasztikus pírt a hozzászólásomban?
no pussy, just the dicks
beküldve: 2008-09-20 13:43:27
(#29) hmm...Hát nem tom,a hentai nekem nem hozott sok sikert.A csajnak kosárlabda mellei vannak a srácnak félméteres farka és annyi spermája hogy az egész szobát átáztatja....A lolicon meg...Nem egy egészséges műfaj
szentem
beküldve: 2008-09-20 13:00:13
(#28) Furcsa egy topic...
Részemről csápos horror hentai, lehetőleg lolicon yuri
Köszöntem a lehetőséget!
Szintén mindenevő, de valami ügyes, akár pontos statisztikát is készíthet az AA-s adatlapom alapján
Részemről csápos horror hentai, lehetőleg lolicon yuri
Köszöntem a lehetőséget!
Szintén mindenevő, de valami ügyes, akár pontos statisztikát is készíthet az AA-s adatlapom alapján
no pussy, just the dicks
Szerk: buzifaszvagyok 2008-09-20 13:03:58
SZOOOOOOOOONCSIIIIIII
*pislog*Hümm...Na mindegy.
Szóval.Én se "kategória" szerint választok olvasni/nézegetni valót magamnak,olvastam már kitűnő shoujót és gyenge joseit,unalmas shounent és nagyon bejövős ecchit,persze ezeknek a fordítottja is igaz.
A legtöbb kategóriában találok olyan dolgot,amit a másikban nem,és persze negatívumokat is.
Most mit strapáljam magam azzal,hogy fúúj,ezt léécikee nee,mert én nem olvasok shounent/shoujót?
Elolvasom,majd levonom a következtetést.
"Szennyes viktoriánusok!Ők készítettek...A világosabb fény,a sötétebb árnyék?Nekem nincs szükségem őrzőre.Döntöttem.Menj el."
Sziasztok!
Én a Shoujo-t szeretem jobban!
Ugye Cinti?
Bár ha jobban belegonbdolok a Shonen sem rossz!!!
Mindent tölled tanultam!!!
na szia:
SZOOOOOOOOONCSIIIIIII
Én a Shoujo-t szeretem jobban!
Ugye Cinti?
Bár ha jobban belegonbdolok a Shonen sem rossz!!!
Mindent tölled tanultam!!!
na szia:
SZOOOOOOOOONCSIIIIIII
Az tuti hisz állandóan az animékről dumálok neked te meg oda sem figyelsz
Olyan nincs, hogy olyan nincs!