Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Shonen(fiú) vagy Shoujo(lány) animét szereted jobban
beküldve: 2008-09-20 12:39:09
(#25) Sziasztok!
Én a Shoujo-t szeretem jobban!
Ugye Cinti?
Bár ha jobban belegonbdolok a Shonen sem rossz!!!
Mindent tölled tanultam!!!
na szia:
SZOOOOOOOOONCSIIIIIII
Én a Shoujo-t szeretem jobban!
Ugye Cinti?
Bár ha jobban belegonbdolok a Shonen sem rossz!!!
Mindent tölled tanultam!!!
na szia:
SZOOOOOOOOONCSIIIIIII
A DN shounen. A Shounen Jump felirat a manga hátán elég árulkodó.
Na jó, ez kellemetlen. Mindenesetre én is a shounen felé hajlottam. De mondjuk az antológiák és műfajok kérdése a Chii's Sweet Home-nál megakadt bennem. Mondjuk nem ismerem a művet.
beküldve: 2008-08-25 18:17:39
(#23) Én is így vagyok De azért a sorrend: 1:Ecchi
2:Shonen
3:Shujo
De amgy a műfaj ilyen szempontból mit számít?Tetszik valakinek akkor ez van,az meg mit számít ha rámondják hogy fúj fiú létedre shoujout olvasol!
Nincs igazam?
2:Shonen
3:Shujo
De amgy a műfaj ilyen szempontból mit számít?Tetszik valakinek akkor ez van,az meg mit számít ha rámondják hogy fúj fiú létedre shoujout olvasol!
Nincs igazam?
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
A DN shounen. A Shounen Jump felirat a manga hátán elég árulkodó.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
Szerk: Mariko 2008-08-25 18:13:18
És mi van azokkal, akik a seinent vagy a joseit szeretik?
Egyébként én mindenevő vagyok, nem nagyon foglalkozom azzal, hogy az adott anime melyik nemet, vagy korosztályt célozza meg.
Egyébként én mindenevő vagyok, nem nagyon foglalkozom azzal, hogy az adott anime melyik nemet, vagy korosztályt célozza meg.
Szintén beverődök a bandába. Ha jó a történet, és a rajzolás sem szemétbevaló, akkor bármi jöhet. Van shounen, shoujo, josei, seinen mangám. Valamint a Nyári srácok ecchi (jól tudom?). Most elgondolkodtam. A DN shounen vagy seinen?
Lanwell: majd megbeszélik ott, ha huzamosabb ideig viszontlátjuk Admint, és ő úgy látja helyesnek.
Én kedvenceim többségében vagy josei, vagy az ecchi kategóriát képviselik, szóval csatlakozom én is
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
Csatlakozom
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2008-08-23 00:12:20
(#18) És mi van azokkal, akik a seinent vagy a joseit szeretik?
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
Inuyashát kétszer mondtad
Biztos nagyon szereti...
A topikot pedig nem jósolom hosszúéletűnek, hacsak nem folytatódik tovább az élcelődés
Távozz tőlem, kísértő gonosz!
Én A Shonent pedig lány vagyok. kedvenceim között főleg ez a fajta van pl:Inuyasha FULLMETAL ALCHEMIST Inuyasha,Yu Yu hakusho
Inuyashát kétszer mondtad
A topikot pedig nem jósolom hosszúéletűnek, hacsak nem folytatódik tovább az élcelődés
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
beküldve: 2008-08-22 21:28:37
(#15) -.- hé ez azért már télleg magántéma lenne De szentem ne firtassuk(Mielőtt valakiben fellángolna az ötlet Én nem nézek ilyet!)
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
NEM! Ez egy igen fontos és mindenkit foglalkoztató kérdés! E kérdés nélkül nem lenne teljes és nyugodt az életed!
Jajj, ez nagyon komoly...
Amúgy ha valakinek a csonkítós-kötözős hentai lenne a kedvence, azt is felírná ide?
Szerk: alister 2008-08-22 21:15:54
beküldve: 2008-08-22 21:07:09
(#13) beküldve: 2008-08-22 21:03:47
(#12) -.-
beküldve: 2008-08-22 20:36:00
(#11)