Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Vampire Knight
beküldve: 2016-05-06 17:09:58
(#19) Már egy ideje tudom,de nem járok örömtáncot. Mivel hogy Kaname teljes mértékbe ki lesz iktatva,s így értelmetlené válik nekem a manga folytatása. Ha már mindenáron folytatni akarja akkor már értelmesebb volna kanamera építeni,és nem megint vissza térni a múltba,és nézni yuuki és Zero turbékolását. Amúgy nem tudom miért,de úgy érzem Zerot mindig is jobban szerette.
Kacsincs rám kicsi bárány.
beküldve: 2016-04-09 11:29:10
(#18) "A Hakusensha kiadó szerint Hino Matsuri vámpíros shoujo románca, a Vampire Knight folytatódik. Az új sorozatnak, amelynek Yuki és Zero lesznek a főszereplői, június 10-én jelenik meg az első fejezete Japánban."
Nem hiszem el
Nem hiszem el
"Az élet egy nagy kocsimosó. Kár, hogy biciklivel jöttem."
Hát, tudom, hogy nem aktív ez a részleg egy ideje, de én ma jutottam el a VK manga végére.
És döbbenetes volt. Én is elkapkodottnak érzem, sőt irreálisnak is.
Na mindegy, történt ami történt, sajnálom, hogy ekkora csalódás lett.
Alapjába véve igazat adok neked,és engem is dühhitet a befejezése. Probáltam valamiféle értelmet találni az egész mangába,és kaname örült halál utáni vágyában. Betgesen kerestem azt a pontot amangában,de még nem találtam. Úgyan akkor hiányolok néhány olyan oldlat is amit még régeben látam angol online oldalakon.. mikor együtt mennek el felkutatni Kaname múltját..vagy mikor oda mondja a nemeseknek hogy ö nem szelíd vámpír és kinyírja öket.. szóval ezek teljes mértékbe ki lettek belőle iktatva..Mostani vk kötetek inkább egy erősen át szerkesztett alkonyat utánzat..amit szintén utálok.És döbbenetes volt. Én is elkapkodottnak érzem, sőt irreálisnak is.
Azt gondolom Kaname karaktere ezzel a végső feláldozós döntéssel - ami bár nagyon szép dolog volt - teljesen átváltoztatta őt egy idióta Alkonyat szereplővé. Továbbra is ő kedvenc karakterem, az is marad, de nem értem a mangaka döntését. Lehet az volt benne, hogy a fanokat úgy békítem meg, hogy legyen Zeroval is meg Kanamével is. NEM! Szerintem így csak több ellenállót szerzett. Óriási csalódás volt, a rajzolásról ne is beszéljünk. Imádtam a manga elejét... a végére pedig olyan szinten eltűnt belőle a szenvedély, élet és kreativitás és maga a történethez való hűség, hogy sírhatnékom van. Szerintem Zeronak meg kellett volna halnia korábban - nem azért, mert nem kedvelem csak így gondolom - így örökre eltűnve Kaname és Yuuki életéből, biztosítva egy jobb és értelmesebb befejezést. De így... Kaname emberként? Yuuki nélkül ráadásul, aki tényleg a mindene volt. Ostobaság. Rendben, hogy a lánya, meg Zero gyereke is, de szerintem az emberi élet megtapasztalása után Kaname nem bírná el Yuuki hiányát. De ez személyes vélemény persze.
beküldve: 2015-12-10 21:59:01
(#16) Hát, tudom, hogy nem aktív ez a részleg egy ideje, de én ma jutottam el a VK manga végére.
Azt gondolom Kaname karaktere ezzel a végső feláldozós döntéssel - ami bár nagyon szép dolog volt - teljesen átváltoztatta őt egy idióta Alkonyat szereplővé. Továbbra is ő kedvenc karakterem, az is marad, de nem értem a mangaka döntését. Lehet az volt benne, hogy a fanokat úgy békítem meg, hogy legyen Zeroval is meg Kanamével is. NEM! Szerintem így csak több ellenállót szerzett. Óriási csalódás volt, a rajzolásról ne is beszéljünk. Imádtam a manga elejét... a végére pedig olyan szinten eltűnt belőle a szenvedély, élet és kreativitás és maga a történethez való hűség, hogy sírhatnékom van. Szerintem Zeronak meg kellett volna halnia korábban - nem azért, mert nem kedvelem csak így gondolom - így örökre eltűnve Kaname és Yuuki életéből, biztosítva egy jobb és értelmesebb befejezést. De így... Kaname emberként? Yuuki nélkül ráadásul, aki tényleg a mindene volt. Ostobaság. Rendben, hogy a lánya, meg Zero gyereke is, de szerintem az emberi élet megtapasztalása után Kaname nem bírná el Yuuki hiányát. De ez személyes vélemény persze.
"Az élet egy nagy kocsimosó. Kár, hogy biciklivel jöttem."
beküldve: 2014-02-11 06:38:32
(#15) Hát én mostanában már a webboltban sem látom a 7. kötet. Szerintem az is lehet, hogy ideiglenesen nincs készleten.
Szerk: Barabás Kriszti 2014-02-11 06:40:18
beküldve: 2014-02-10 18:16:44
(#14) Sziasztok.
Valamelyik héten láttam a webboltban a Vampire Knight 7. kötetét. Mikortól lehet megkapni a könyvesboltokban?
Valamelyik héten láttam a webboltban a Vampire Knight 7. kötetét. Mikortól lehet megkapni a könyvesboltokban?
beküldve: 2013-10-04 18:12:40
(#13) Szerintem ahogy lefordítják úgy ki is adják. Holnapra várható a 7. kötet. Kicsit elhúzódott a jogdíj tárgyalás.
beküldve: 2013-10-04 16:58:14
(#12) beküldve: 2013-06-10 20:39:00
(#11) Ez nekem magas. Hogy szerethette Yuuki, Kanamet? Mibe nyilvánult meg?
Ahogy Mariko mondja. Már van egy topic a mangáról.
Vampire Knight
Vampire Knight
tényleg
[Link]-ehhez lehet hozzászólni,a fenti le van zárva
at the end,we all die alone
Szerk: JaakuHebi 2013-04-17 17:18:36
Vajon hogy lesz vége?
Ha tippelnem kellene (bár csak az animet láttam) akkor Kaname eltűnik/meghal/feláldozza magát, Yuki pedig ottmarad Zeronak.
Így mindkét tábor elégedett lehet, mert az egyik elmondhatja hogy Yuki igazán Kanamet szerette, míg a másik szerint végül mégis Zero mellett kötött ki.
One Vision! One Purpose! The Technology of Peace! Peace Through Power!
Májusban befejeződik a manga
Ha jól számolom, akkor olyan 19-20kötet lesz a teljes sorozat. Vajon kiadják itthon is végig?
Ha jól számolom, akkor olyan 19-20kötet lesz a teljes sorozat. Vajon kiadják itthon is végig?
Én úgy tudom hogy jelenleg van 17 kötete, de javítsatok ki, ha tévedek. Szerintem biztosan kiadják végig, már 6 ki is van adva. Meg nem egy 60 kötetes manga, ennyit szerintem simán ki lehet adni. Nem tartanám jónak, ha félbehagynák. Amúgy kár, hogy vége, jó kis sorozat. Vajon hogy lesz vége?
http://go.1hax.com/steamgifts/?ref=QFR4VLrne
beküldve: 2013-02-24 11:21:19
(#7) Májusban befejeződik a manga
One Vision! One Purpose! The Technology of Peace! Peace Through Power!
beküldve: 2012-09-23 19:01:55
(#6) beküldve: 2008-09-25 23:47:13
(#5) sorry nem vettem észre baka vagyok sorry-sorry
hogy töröljem ezt a topikot?
hogy töröljem ezt a topikot?
miskolci egyetemista
Szerk: MorTisha 2008-09-25 23:48:00