ENJOY-ANIME: happy day :))))))))))))
GANIMA: Jaj jó volt a VK 4.kötete, nagyon tetszett ^^ már várom az 5.kötetet x)
MARTINA: :))) nagyon örülök :))) most érkezett meg a futár és hozta a csomagot :)) nagyon szépen köszönöm <3
STORM BABY: Viszlát!:D
SHIRUBA: Ccc! Te reménytelen kis fruska:) Nem baj, én mindig itt leszek Neked:D Puszi, Baby!
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Vampire Knight
Kapcsolódó tartalom: Vampire Knight
Ez genyaság, hogy nem lesz 3. évada
Hát ja, én is utálom, mikor egy mangát csak részben dolgoznak fel animeban.
beküldve: 2012-02-19 17:39:19
(#201) Légyszi segítsetek! Ha megrendeltem a 3. kötetet és még feldolgozás alatt van a rendelés, de vissza szeretném vonni akkor mit tehetnék?
írj levelet h mégse kell a cucc, de köszi (csak szebben megfogalmazva)
Köszi szépen:)
Légyszi segítsetek! Ha megrendeltem a 3. kötetet és még feldolgozás alatt van a rendelés, de vissza szeretném vonni akkor mit tehetnék?
írj levelet h mégse kell a cucc, de köszi (csak szebben megfogalmazva)
beküldve: 2012-02-02 16:32:06
(#198) Légyszi segítsetek! Ha megrendeltem a 3. kötetet és még feldolgozás alatt van a rendelés, de vissza szeretném vonni akkor mit tehetnék?
beküldve: 2011-10-12 17:41:00
(#197) beküldve: 2011-10-12 16:19:35
(#194) Ezaz megvan a második kötet is
Meglehet venni az ALEXANDRA KÖNYVESBOLTABN IS!!!!!!!!!!!!!!
Meglehet venni az ALEXANDRA KÖNYVESBOLTABN IS!!!!!!!!!!!!!!
Valaki megtudja nekem mondani hogy hol tudok vampire knightos matrivát venni?????
válaszaitokat ide vagy az alexandra.nyitari@citromail.hu emailcímemre várom
Légysz segítsetek nagyon fontos
*Következő hozzászólásokkal egybeszerkesztve. Hiányzó OFF pótolva. A moderátor*
Szerk: Moderátor 2011-10-19 01:15:34
beküldve: 2011-10-12 15:15:14
(#193) Én már megvettem, de a chatben épp említettem, hogy az utolsót vittem el, szerencse hogy nem vártam péntekig
beküldve: 2011-09-22 11:36:40
(#192) Megjelent a VK 2 kötete
jövőhéten megis veszem
jövőhéten megis veszem
"Tőled jobban senki nem utálja a vámpírokat, mégis több vérre van szükséged, mint bármelyik más vámpírnak. Azt hiszem, te vagy a legvámpíribb közülünk"
Mostanába fog megnyitni újra a webbolt és akkor szerintem utána egy kis idővel kiadják. :)
"Tőled jobban senki nem utálja a vámpírokat, mégis több vérre van szükséged, mint bármelyik más vámpírnak. Azt hiszem, te vagy a legvámpíribb közülünk"
beküldve: 2011-09-16 11:49:22
(#189) Valaki megtudná nekem mondni h mikor jelenik meg a 2. kötöt magyarul??????????Nagypon imádom ezt a mangát.És am ha szeretitek akor ne kössetek bele álandóan az animébe
!!!!!!!!!!Köszike a válaszokat
!!!!!!!!!!Köszike a válaszokat
beküldve: 2011-09-15 12:13:14
(#187) Alig várom már a webboltban a 2 kötetet. Az első nagyon tetszett.
Nyilván később máshol is be lehet majd. A conokon mindig előbb lehet az újdonságokra lecsapni, mert oda közvetlenül a kiadó viszi őket, kiiktatva a nehézkes terjesztői hálózatokat. A webboltból biztos meg lehet majd rendelni, ahogy újra üzemelni kezd (ami nagyjából mostanában lesz aktuális), és idővel a (könyves)boltokban is feltűnik majd a cucc (bár neked és a kiadónak (azaz hosszútávon megint csak neked) is jobb, ha közvetlenül tőlük rendeled meg).
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Szerk: alister 2011-09-14 23:03:40