Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Vampire Knight
Kapcsolódó tartalom: Vampire Knight
beküldve: 2022-09-05 11:15:14
(#234) in keeping with a 2022 survey by way of the worldwide food information council (ific), about a quarter of respondents said digestive health is their
sponsored links
sponsored links
<a href=https://www.thegetpost.com/seo>professional seo services</a>
[Link]
he then shot a very last-spherical 76 on the carmel, ind., path on wednesday to finish in a tie for 2nd with a 4-over 220, 4returned of winner john marshall butler.i played super,” daly ii advised the indianapolis megastar. “itd had been cool to win, however i still have time. just a couple horrific 3-putts each days, however apart from that i played incredible.
he then shot a very last-spherical 76 on the carmel, ind., path on wednesday to finish in a tie for 2nd with a 4-over 220, 4returned of winner john marshall butler.i played super,” daly ii advised the indianapolis megastar. “itd had been cool to win, however i still have time. just a couple horrific 3-putts each days, however apart from that i played incredible.
beküldve: 2018-07-27 14:11:34
(#232) most akkor itt van vége mindennek? Yuuki és Zero meg hal és Kaname meg ember lesz és ENNYI VOLT?! hÁT KOMOLYAN NEM HISZEM EL Szóval akkor itt a vége és kész? Hol marad a happy end amikor Yuuki Kanameval marad és felnevelik a gyerekeket és vége....de e helyett összecvsapták az egészet.... Kérdés: Lesz foltatása vagy véglegesen ez a vége?
Szerk: Misaki Mei 2018-07-27 14:12:18
beküldve: 2013-06-13 23:01:50
(#231) Elolvastam angolul a mangát, és ...
Kanamet egy nagy jégtömbbe zárják be. Olyan rossz volt, amikor Yuuki 1000 év múlva, Zero sírjánál visszaemlékezett Zero arcára :( :\\
Szerk: Zoinberg 2013-06-13 23:02:37
beküldve: 2013-06-13 20:14:38
(#230) Igazából az a baj Yuukival,hogy hosszú fejezeteken át szédíti Kanamet hol ott Zerohoz vonzódik jobban. Ezt Kaname tudja,szerintem ezért akart mindenáron meghalni.
Ami még bosszantó néhány fanak eszébe sem jut kérdéseket feltenni,és meg keresni az okokat. Egyszerűen átsiklanak a részleteken.Beteszek ide egy másik kiírást amit egy Kuran Kanames Bloogra írtam be.
A lényeg ugyan az amit előtte spoilerbe leírtam.
Már több fejezeten keresztül az volt az ember érzése hogy Kaname megakar halni,de előtte még kinyírt néhány tiszta vérű vámpírt.Olyan érzésem volt hogy Yuuki és Kaname valamiféle játékot játszottak egymással. Talán hogy kitud felülkerekedni a másikon. Söt még Zero emlékeit is törölte Yuuki,de Kaname meg visszaakarta neki hozni.E közbe elkezdődött egy háború a vámpírok és az emberek között,aminek a helyszíne az Akadémia volt. 92.fejezetben végén Kaname a kemencéhez megy,amit eredetileg azért készítetek az emberek hogy Kanameból kinyerjék a saját fémét.
Így jobb vámpír ölő fegyverhez jussanak.Természetesen ez nem történik meg,de viszont már kitépte a saját szívét,és azt bedobta a kemence tűzébe. Még egy darabig él és kimegy Zeroval és Yuukival a csatatérre. Ott átöleli mindkettőjüket. Elvileg már a kemencénél meg kérte Yuukit hogy legyen boldog Zeroval.Az artemisz eltörik,s ekkor nagy robaj keletkezik az akadémia falai megrepednek és összedől. Ebből emelkedik ki Zero mint bloody Ross,rózsás indákkal,és elpusztítja a vámpírokat. Ezzel vége lett a háborúnak,de innen a történet már kissé ősszelet csapva. Csak a spoilerokból ismerem a történetet mert nincsenek benne egyértelmű utalások rá. Kaname halott és hogy megtartsák a testét egy üvegkoporsóba teszik.˙(Hófehérke szindróma) Yuuki hozzá megy Zerohoz,és megszületik az első gyermek aki Kanametól van és tiszta vérű.Aztán pedig Zerotól is lesz egy gyermeke aki fiú. Mintha csak Yuukit és Zerot látnám kicsibe. Valamikor ezer év után mikor már Zero meghalt,elmennek hárman Kaname sírjához. Ott a kislány megemlíti hogy ez itt a másik apám. Nekem ez nagyon fájó volt mert Kaname kedvességéből semmit nem örökölt. Fájt hogy még tudni sem tudhatót róla. Végül Yuuki feláldozta az életét hogy Kanameból ember lett,s úgy született újjá. A probléma csak az ezzel hogy a 19-éves formájába él tovább ,s minden az előtti emléke törlődött. Yuuki ugyan azt tette mint az anya Juri. De úgy láttam Kaname boldog,mert ezt mindig irigyelte Yuukitól,hogy tudhatta milyen érzés embernek lenni.Végtelenül etikátlanak tartóm öt amiért képes volt ilyen sokáig várni. Még gyereket is szülni hogy végül 13 éves formába magukra hagyja őket. Yuuki pedig pillangó formájába követi tovább Kanamet.
Elégé az,főleg hogy nagyon szurkoltam Kanamenak,de már egy ideje az volt az érzésem hogy tuti,Zero lesz a befutó. Milyen ötösöm lett volna. Bár csak ne jött volna be!
Annyi pozitívum van a történetbe hogy minden Kanamehez hű vámpír túléli a háború,és Rima és Shiki össze jönnek,mint ahogy Akatsuki és Ruka is.
Engem is megütött a guta,egyenesen idegbeteg voltam attól amit olvastam.Fent a facebookon már olyan csoport is alakult aminek az a neve ,Öljük meg Hinot.
Én azért nem mennék el ilyen messzire.
Aztán gondolkodtam egy kicsit ezen a koporsós jeleneten. Kizárt hogy az üveg legyen. Egyedül a jég képes konzerválni megfelelően egy halott testet akár több ezer évig is. Köztudat hogy Aidou ereje jég típusú,úgy hogy nem volt neki nehéz készíteni egy koporsót jégből,de szerintem az nem is koporsó.Csak egyszerűen jégbe zárták.
Így jobb vámpír ölő fegyverhez jussanak.Természetesen ez nem történik meg,de viszont már kitépte a saját szívét,és azt bedobta a kemence tűzébe. Még egy darabig él és kimegy Zeroval és Yuukival a csatatérre. Ott átöleli mindkettőjüket. Elvileg már a kemencénél meg kérte Yuukit hogy legyen boldog Zeroval.Az artemisz eltörik,s ekkor nagy robaj keletkezik az akadémia falai megrepednek és összedől. Ebből emelkedik ki Zero mint bloody Ross,rózsás indákkal,és elpusztítja a vámpírokat. Ezzel vége lett a háborúnak,de innen a történet már kissé ősszelet csapva. Csak a spoilerokból ismerem a történetet mert nincsenek benne egyértelmű utalások rá. Kaname halott és hogy megtartsák a testét egy üvegkoporsóba teszik.˙(Hófehérke szindróma) Yuuki hozzá megy Zerohoz,és megszületik az első gyermek aki Kanametól van és tiszta vérű.Aztán pedig Zerotól is lesz egy gyermeke aki fiú. Mintha csak Yuukit és Zerot látnám kicsibe. Valamikor ezer év után mikor már Zero meghalt,elmennek hárman Kaname sírjához. Ott a kislány megemlíti hogy ez itt a másik apám. Nekem ez nagyon fájó volt mert Kaname kedvességéből semmit nem örökölt. Fájt hogy még tudni sem tudhatót róla. Végül Yuuki feláldozta az életét hogy Kanameból ember lett,s úgy született újjá. A probléma csak az ezzel hogy a 19-éves formájába él tovább ,s minden az előtti emléke törlődött. Yuuki ugyan azt tette mint az anya Juri. De úgy láttam Kaname boldog,mert ezt mindig irigyelte Yuukitól,hogy tudhatta milyen érzés embernek lenni.Végtelenül etikátlanak tartóm öt amiért képes volt ilyen sokáig várni. Még gyereket is szülni hogy végül 13 éves formába magukra hagyja őket. Yuuki pedig pillangó formájába követi tovább Kanamet.
Elégé az,főleg hogy nagyon szurkoltam Kanamenak,de már egy ideje az volt az érzésem hogy tuti,Zero lesz a befutó. Milyen ötösöm lett volna. Bár csak ne jött volna be!
Annyi pozitívum van a történetbe hogy minden Kanamehez hű vámpír túléli a háború,és Rima és Shiki össze jönnek,mint ahogy Akatsuki és Ruka is.
Engem is megütött a guta,egyenesen idegbeteg voltam attól amit olvastam.Fent a facebookon már olyan csoport is alakult aminek az a neve ,Öljük meg Hinot.
Én azért nem mennék el ilyen messzire.
Aztán gondolkodtam egy kicsit ezen a koporsós jeleneten. Kizárt hogy az üveg legyen. Egyedül a jég képes konzerválni megfelelően egy halott testet akár több ezer évig is. Köztudat hogy Aidou ereje jég típusú,úgy hogy nem volt neki nehéz készíteni egy koporsót jégből,de szerintem az nem is koporsó.Csak egyszerűen jégbe zárták.
Kacsincs rám kicsi bárány.
Szerk: Asako 2013-06-13 20:16:58
beküldve: 2013-06-13 18:32:41
(#229) Hát, így már nekem is elment a kedvem.:SS Pedig egész jónak indult. Kár érte :\
Köszi. Hát ez tényleg egy "csodálatos" befejezés...
Tehát akkor a 3 főszereplő közül 2 meghal. Azért adhattak volna jobb befejezést is egy shoujo mangának.
http://go.1hax.com/steamgifts/?ref=QFR4VLrne
Szerk: Hiei 2013-06-13 18:29:50
beküldve: 2013-06-13 18:07:52
(#227) Kaname úgy dönt hogy feláldozza magát azért hogy Yuuki és Zero boldogságba éljenek. Ezután Kaname egy jégkoprsoba teszik és 1000év múlva mikor már Zero meghalt Yuuki a két gyermekével elmegy és élete feláldozásával feltámassza Kanamet,emberi alakba. Az első gyermek aki lány az Kanametól van neki,a második fiú aki Zerotól.
Meg van róla a véleményem amúgy nem tetszett a befejezés,mert ahogy látni lehet Kaname parti vagyok. Most már abszolút nem kedvelem Yuukit. Még a vk mangától is elment a kedvem.
beküldve: 2013-06-12 16:21:51
(#226) Véget ért a manga a 93.fejezettel. Valaki le tudna írni nekem, hogy hogyan lett vége?
beküldve: 2013-04-15 22:26:46
(#225) Az új időpont a 7.kötet megjelenésére,a nyári con.
Remélem össze jön nekik.
Amúgy az anime verziója nem olyan jó,mivel nem egyformán dolgozták bele Yuuki kapcsolatát ,Zeroval,és Kanameval.
Ráadásul a 2.-évadba élenyészően keveset szerepel Kaname .
Ugyan akkor a magyar fordítása az animenak tetszet,és a magyar szinkronok is .. Valahogy úgy éreztem jobban igyekeztek a választásnál hogy minél jobban kihozzák a karakterek személyiségét.
Úgy néz ki hogy a manga az 19.kötetes lesz.
Remélem össze jön nekik.
Amúgy az anime verziója nem olyan jó,mivel nem egyformán dolgozták bele Yuuki kapcsolatát ,Zeroval,és Kanameval.
Ráadásul a 2.-évadba élenyészően keveset szerepel Kaname .
Ugyan akkor a magyar fordítása az animenak tetszet,és a magyar szinkronok is .. Valahogy úgy éreztem jobban igyekeztek a választásnál hogy minél jobban kihozzák a karakterek személyiségét.
Úgy néz ki hogy a manga az 19.kötetes lesz.
Szerk: Asako 2013-04-15 22:29:52
beküldve: 2013-04-12 22:32:06
(#224) Remélem hamar jön új kötet.
Manapság elég kevés jött ki más mangákból is.
Manapság elég kevés jött ki más mangákból is.
Zavard össze a világot: mosolyogj hétfőn!
Hát ja, én is utálom, mikor egy mangát csak részben dolgoznak fel animeban.
az idegesítő
at the end,we all die alone
Sziasztok!
Valaki tudja, hogy mikor jelenik meg végre a Vampire knight 7. kötete magyarul?
A Tavaszi MondoConon, ami Április 6.-án és 7.-én lesz. Remélhetőleg ezután nemsokkal felkerül ide is.
Köszi .
Somodi Edit
Sziasztok!
A Tavaszi MondoConon, ami Április 6.-án és 7.-én lesz. Remélhetőleg ezután nemsokkal felkerül ide is.
beküldve: 2013-03-27 20:25:05
(#220) Sziasztok!
Somodi Edit