Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Vampire Knight
Kapcsolódó tartalom: Vampire Knight
beküldve: 2011-07-23 18:52:52
(#171) Meglehet^^
"Amíg hiszünk a holnapban, az egyik lábunkat a másik elé téve... belülről áradó erő járja át a testünk. Erős életet élni, annyit jelent, hogy képesek vagyunk mosolyogni."
beküldve: 2011-07-23 18:50:45
(#170) Lehet, hogy a katasztrófák miatt csak késik ....
(-(-(-(-.-)-)-)-) kínai maffia
beküldve: 2011-07-23 18:46:31
(#169) Kicsi rá az esély, de minden lehetséges
"Amíg hiszünk a holnapban, az egyik lábunkat a másik elé téve... belülről áradó erő járja át a testünk. Erős életet élni, annyit jelent, hogy képesek vagyunk mosolyogni."
beküldve: 2011-07-23 13:29:04
(#168) beküldve: 2011-07-22 15:31:42
(#167) Vampire Knight .. az egész életem imáádoomm :)
beküldve: 2011-07-21 11:18:10
(#166) 3. évadról egyenlőre szó sincs. Főleg mivel kevés a mangaanyag, pénz sincs rá, mivel nem veszik a DVD-ket és a manga meg az anime ég és föld a Rido részektől, nehéz lenne megoldani.
Szerk: Kanna-chan 2011-07-21 11:19:50
Szerintem igen is lesz 3 évad csak a japán cunami oka hogy elmarad egy picit. Az első rész linke:[Link]l
"Tőled jobban senki nem utálja a vámpírokat, mégis több vérre van szükséged, mint bármelyik más vámpírnak. Azt hiszem, te vagy a legvámpíribb közülünk"
Szerk: Moderátor 2011-08-26 21:02:37
Hát igen most sajna úgy tűnik nincs 3 évad...
De lehetséges hogy lesz!!! A hírek szerint amit halottam lesz csak a japán cunami miatt elmarad egy picit ha még tudok valamit,akkor írok.
De lehetséges hogy lesz!!! A hírek szerint amit halottam lesz csak a japán cunami miatt elmarad egy picit ha még tudok valamit,akkor írok.
"Tőled jobban senki nem utálja a vámpírokat, mégis több vérre van szükséged, mint bármelyik más vámpírnak. Azt hiszem, te vagy a legvámpíribb közülünk"
beküldve: 2011-07-18 10:54:01
(#163) Nincs 3. évad
én úgy tudom hogy nincs 3.évad
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
Tigris, tigris, csóvafény éjszakáknak erdején, mily kéz adta teneked szörnyű és szép termeted?
Szerk: Moderátor 2011-08-26 21:03:10
beküldve: 2011-07-18 08:48:57
(#161) engem a 3. évad érdekel
cak nemtom h hol lehet megnézni az elsőőőő részét ha valaki tud linket vagy letöltét az szóljon .....
cak nemtom h hol lehet megnézni az elsőőőő részét ha valaki tud linket vagy letöltét az szóljon .....
előőre is köszönömm :)
Vampire Knight .. az egész életem imáádoomm :)
beküldve: 2011-06-15 00:27:23
(#160) Igen 14 van japánban, angolul pedig 12. (most rendelte meg a 12. kötetet )
Az elírás pedig azért ütötte meg a szemem, mert én mindehol MeruPuriként láttam, de ha ez az oka, akkor rendben
(Off Katerina nagyon tetszik az avatarodOFF)
Az elírás pedig azért ütötte meg a szemem, mert én mindehol MeruPuriként láttam, de ha ez az oka, akkor rendben
(Off Katerina nagyon tetszik az avatarodOFF)
"-Én is bérgyilkos akarok lenni. -Gyűlölöm a bérgyilkosokat. -Dehát te is az vagy, Reiji. Magadat is gyűlölöd? .Igen." (Phantom-Requiem for the Phantom)
...elírták a Merupurit, valami Nurupurira vagy mire, de gondolom ezt majd javítják.
Tekintve, hogy a japán "me" szótag (め) és a "nu" szótag (ぬ) között nem sok a különbség - csak egy kis hurok -, így nyilván ez az elírás oka
私は日本のファンです。
Tudtommal japánban nem rég jelent meg a 14. kötet.
És ha minden igaz most jelent meg a 12. kötet angolul --> javítanám egy hónap múlva fog megjelenni
És ha minden igaz most jelent meg a 12. kötet angolul --> javítanám egy hónap múlva fog megjelenni
"Egy álmot mindig könnyebb összetörni, mint megálmodni; és sokkal nehezebb kötődni valakihez, mint elszakadni tőle."
Szerk: Katerina 2011-06-08 18:09:47
beküldve: 2011-06-08 17:34:42
(#157)