Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Vampire Knight
Kapcsolódó tartalom: Vampire Knight
beküldve: 2011-01-06 17:43:00
(#126) Én meg azt nem tom hogy szinkronos lesz-e
Tigris, tigris, csóvafény éjszakáknak erdején, mily kéz adta teneked szörnyű és szép termeted?
Nagyon titkolják a szinkronosok kilétét, nem tudom miért. Amúgy kíváncsi vagyok nagyon....örömömben vagy bánatom fogok-e sírni rajta
Mondjuk Mamoro-chan és Daisuke Kishiot szerintem nem lehet felülmúlni.
Mondjuk Mamoro-chan és Daisuke Kishiot szerintem nem lehet felülmúlni.
"-Én is bérgyilkos akarok lenni. -Gyűlölöm a bérgyilkosokat. -Dehát te is az vagy, Reiji. Magadat is gyűlölöd? .Igen." (Phantom-Requiem for the Phantom)
bocsi hugi hogy igy csak berszólok de ugyen nem szerelmes senki Zeroba??
bocsy Kölyök de ez hülye kérdés volt hadne mondjam miért de a most mit írok ehez csak egyet szólok PUFFFF
oké tom Kölyök te sokal erőseb vagy uncsi de azt szem ezt nem itt kellene megbeszélni de tölem... ja ez hogy kapcsoéodik a témához
Egyszer eljön a mi időnk is. Akkor majd ti, undorító mocskos férgek lesztek a prédák!!!! Ti, emberek!
Szerk: Carol 2011-01-03 20:22:45
beküldve: 2011-01-03 19:48:49
(#123) Carol, szerintem sem itt kéne megvitatni az ilyesféle ügyes-bajos dolgaitokat ^_^
Amúgy én is megrendeltem a mangát, már alig várom, hogy kihozzák *_*
Éssss egy fél pillre eltérve a mangától : Az animét február végén kezdik sugározni, és a Lovely Complex c. animét váltja ^^ Sajna a szinkronról semmi infó
Amúgy én is megrendeltem a mangát, már alig várom, hogy kihozzák *_*
Éssss egy fél pillre eltérve a mangától : Az animét február végén kezdik sugározni, és a Lovely Complex c. animét váltja ^^ Sajna a szinkronról semmi infó
"Az élet egy nagy kocsimosó. Kár, hogy biciklivel jöttem."
tesom ma akkarta megvenni a könyvet nekem de a boltban a nő azt mondta hogy ahonan rendelnek ott csak angolul van meg csak ezért kérdeztem
Főoldalra ki van írva:
"... Februárig csak a Webboltban, ugyanis januárban a nagy könyvterjesztők nem vesznek be új árut. ..."
ja már értem mért nem találta puf
Tigris, tigris, csóvafény éjszakáknak erdején, mily kéz adta teneked szörnyű és szép termeted?
bocsy Kölyök de ez hülye kérdés volt hadne mondjam miért de a most mit írok ehez csak egyet szólok PUFFFF
oké tom Kölyök te sokal erőseb vagy uncsi de azt szem ezt nem itt kellene megbeszélni de tölem... ja ez hogy kapcsoéodik a témához
tesom ma akkarta megvenni a könyvet nekem de a boltban a nő azt mondta hogy ahonan rendelnek ott csak angolul van meg csak ezért kérdeztem
Főoldalra ki van írva:
"... Februárig csak a Webboltban, ugyanis januárban a nagy könyvterjesztők nem vesznek be új árut. ..."
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
Egyszer eljön a mi időnk is. Akkor majd ti, undorító mocskos férgek lesztek a prédák!!!! Ti, emberek!
beküldve: 2011-01-03 18:56:43
(#117) bocsi hugi hogy igy csak berszólok de ugyen nem szerelmes senki Zeroba??
Hát ha jól tudom, akkor boltokban még nem jelent meg, csak az animekarácsonyon lehetett eddig beszerezni...én is ott vettem meg
énis, énis *veled votam* ^^
Ha egy sebet gyűlölettel ejtenek rajtad, az addig fog vérezni, míg a gyűlölet el nem múlik a másik személyben.
Hát ha jól tudom, akkor boltokban még nem jelent meg, csak az animekarácsonyon lehetett eddig beszerezni...én is ott vettem meg
"Előre tudsz menni félelem nélkül és elegendő bizalommal, hogy legyőzd az egész világot?" (MUCC- Flight)
szerinted? igen vampire knight mangára
Csak azér furcsáltam, mert egész eddig arról volt itt szó, hogy a magyar fordításban mért hagyták el a megszólításokat
De egyébként van angolul is, meg most jelent meg nemrég a magyar
szerinted? igen vampire knight mangára
Csak azér furcsáltam, mert egész eddig arról volt itt szó, hogy a magyar fordításban mért hagyták el a megszólításokat
De egyébként van angolul is, meg most jelent meg nemrég a magyar
"Előre tudsz menni félelem nélkül és elegendő bizalommal, hogy legyőzd az egész világot?" (MUCC- Flight)
beküldve: 2011-01-03 18:21:18
(#112) szerinted? igen vampire knight mangára