Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Vampire Knight
Kapcsolódó tartalom: Vampire Knight
beküldve: 2010-12-18 21:06:42
(#48) Az Animekarin volt végül VK manga? Mert én nem voltam ott, a barátnőm meg azt mondta, hogy nem látott. Bár lehet, hogy csak elkapkodták....
Ha valaki vett magyar kiadást, tudna írni róla pár szót? Nevek átírása, kivitelezés, duplaborítós-e...stb^^
Ha valaki vett magyar kiadást, tudna írni róla pár szót? Nevek átírása, kivitelezés, duplaborítós-e...stb^^
beküldve: 2010-12-15 15:23:22
(#47) Mondjuk én csk mondtam hogy szeretném ha happy end lenne.
Mondjuk nekem mind két féle befejezés tetszenek
Így is úgy is szeretni fogom^^<3
Mondjuk nekem mind két féle befejezés tetszenek
Így is úgy is szeretni fogom^^<3
"Amíg hiszünk a holnapban, az egyik lábunkat a másik elé téve... belülről áradó erő járja át a testünk. Erős életet élni, annyit jelent, hogy képesek vagyunk mosolyogni."
beküldve: 2010-12-14 22:32:14
(#46) Én is drámai véget szeretnék, ahogy írtam, a happy end szerintem nem illik a manga hangulatához. Én azért örülnék, ha legalább egy valaki a trióból életben maradna Bár lehet hasonló véget szán a szereplőinek Hino mint amit írtál Kitycat.
Mondjuk lehet
Mondjuk lehet
Yuki öli meg Kanamét, főleg mivel a mostani részek valamelyikében Aido apja azt mondja a lánynak, hogy csak ő képes Kanamét megállítani, ha idáig fajulnának a dolgok. Illetve Kana-chan is hozzátette, egyedül Yuki keze által óhajt meghalni.
Zerot most nem féltem az E szintűség sem veszélyezteti most már annyira, miután Kaname-Yuki és Ichiru vérét vette.
Zerot most nem féltem az E szintűség sem veszélyezteti most már annyira, miután Kaname-Yuki és Ichiru vérét vette.
"-Én is bérgyilkos akarok lenni. -Gyűlölöm a bérgyilkosokat. -Dehát te is az vagy, Reiji. Magadat is gyűlölöd? .Igen." (Phantom-Requiem for the Phantom)
beküldve: 2010-12-14 20:16:41
(#45) Én jobban szeretnék drámai véget. Valahogy, nem tudok elképzelni happy endet. Bennem egy olyan érzés motoszkál, hogy egyikük sem éli túl.
Huh hát ez kicsit zavarosnak tűnhet, de remélem érteni fogjátok, hogy én hogy képzeltem el.
Simán eltudnám képzelni, hogy Kaname és Zero végső összecsapásánál, Yuki, hogy Zerot védje, halálos sebet ejtene Kanamén. S mikor könnyek között kérné a bocsánatát, hogy sajnálja, de nem tehetett másként, Zero lelőné a lányt. Majd miközben hátat fordítva távozna, a még haldokló Kaname utolsó erejével véget vetne Zero életének.
Huh hát ez kicsit zavarosnak tűnhet, de remélem érteni fogjátok, hogy én hogy képzeltem el.
beküldve: 2010-12-14 18:09:47
(#44) beküldve: 2010-12-14 17:28:59
(#43) Szerintem tök jó az elképzelésed Sarayu
Én is valami olyasmire tippelek, hogy vki a három közül meg fog halni:( de sztem Zero:((( mivel ő ugye már majd nem E kategóriás vámpír és lehet h megtámadja Yuukit de Kaname megöli..:((((((( (remélem nem)
de ez csk egy ötlet:P
azért remélem valami happy end lesz a végén:)
Én is valami olyasmire tippelek, hogy vki a három közül meg fog halni:( de sztem Zero:((( mivel ő ugye már majd nem E kategóriás vámpír és lehet h megtámadja Yuukit de Kaname megöli..:((((((( (remélem nem)
de ez csk egy ötlet:P
azért remélem valami happy end lesz a végén:)
"Amíg hiszünk a holnapban, az egyik lábunkat a másik elé téve... belülről áradó erő járja át a testünk. Erős életet élni, annyit jelent, hogy képesek vagyunk mosolyogni."
beküldve: 2010-12-14 11:27:26
(#42) Én igazából nagyon várom a végét, mert fúrja az oldalam a befejezés.Rossz lesz új fejezet nélkül, de akkor is várom.
Igazából fogalalmam sincs mi lesz a vége, semmi elképzelésem sincs. Szerintem a trióból valaki meg fog halni és legyen az Zero vagy Kaname én megkönnyezem majd. Bár ahogy most állnak a dolgok, szerintem
Igazából fogalalmam sincs mi lesz a vége, semmi elképzelésem sincs. Szerintem a trióból valaki meg fog halni és legyen az Zero vagy Kaname én megkönnyezem majd. Bár ahogy most állnak a dolgok, szerintem
Kaname a legesélyesebb a halálra. Bár lehet Zero bedob egy hősies Yuki megmentést, amiért csak azért haragudnék, mert ez olyan sablonos és nem illik Hinohoz. Én egy szép kis fordulatokal teli, meglepő véget szeretnék. sok sok drámával. Az ilyen történetek mndig szebbek szerintem és megragadóbbak.De ez csak az én véleményem
"-Én is bérgyilkos akarok lenni. -Gyűlölöm a bérgyilkosokat. -Dehát te is az vagy, Reiji. Magadat is gyűlölöd? .Igen." (Phantom-Requiem for the Phantom)
beküldve: 2010-12-12 11:36:21
(#41) Sarayu, lehet már tényleg döntött, ki tudja ^-^ Valahogy nem várom a manga végét... olyan fura lenne, ha már nem jelennének meg új fejezetek
De azért gyötör a kíváncsiság, hogy milyen véget szán neki a mangaka. Love lesz a végén, vagy nyitottnak hagyja, vagy dráma és mindenki meghal XD
Nem tudom... azért az utóbbi biztos nem, az csak úgy jött
Ti milyen "véget" tudnátok elképzelni?
De azért gyötör a kíváncsiság, hogy milyen véget szán neki a mangaka. Love lesz a végén, vagy nyitottnak hagyja, vagy dráma és mindenki meghal XD
Nem tudom... azért az utóbbi biztos nem, az csak úgy jött
Ti milyen "véget" tudnátok elképzelni?
"Az élet egy nagy kocsimosó. Kár, hogy biciklivel jöttem."
Szerk: Ayame-sama 2010-12-12 11:36:52
beküldve: 2010-12-11 20:16:22
(#40) Dehogy vagy debil gondolkodású Ayame
Mellékszereplőkről már nyilatkoztam. Az egyik legszebb fejezet szerintem a 48.
Yaven: Szerintem a mangaka márdöntött, csak velünk játszik
Nekem semmi bajom nem volt
Ichiru és Shizuka valóban szép páros. Őszintén szólva én a mangában nem bírtam Ichirut, nem tudom miért, aztán az anime hatására (legalább ez pozitívum számomra) valahogy sokkal szimpatikusabb lett.
Mellékszereplőkről már nyilatkoztam. Az egyik legszebb fejezet szerintem a 48.
amikor Hino megmutatja, miért is vette anno Kaname Ruka vérét. Ahogy Kain megfenyegeti Kanamét, hogy ne merészeljen Rukának fájdalmat okozni, és ahogy utána a lányt homlokon csókolja, nagyon szép és érzelmes rész lett. Szépen kidomborítja a köztük lévő kapcsolatot.
Yaven: Szerintem a mangaka márdöntött, csak velünk játszik
Nekem semmi bajom nem volt
Sara yuris jelenetével, mondjuk az igaz, hogy meglepődtem. Viszont arra én is kíváncsi vagyok miért pont női háremet választott magának. Az ahogyan Ichijouval játszik nekem is bejön
beküldve: 2010-12-11 13:39:54
(#39) Sarayu és Yaven, köszönöm az egyetértéseket ^^ Úgy tűnik nem vagyok annyira debil gondolkodású, mint azt hittem =)
Yaven a kérdésed előtt visszatérnék egy pillanatra
Huhh mellékszereplő. :
Yaven a kérdésed előtt visszatérnék egy pillanatra
Az a jelenet amikor Shizuka és Ichiru közt elcsattan egy apró csók, tényleg meseszép *_* Én még könnyeztem is, olyan jól megvolt csinálva... amúgy... én azt hittem, hogy nekik közös lesz a haláluk vagy ilyesmi. Eltudtam volna képzelni egy végtelenségig drámai jelenetet, de aztán lehet ez hülyén jött volna ki Zerora nézve. Végül is szép halála volt külön, külön mindkettőjüknek.. méltó búcsú volt
Huhh mellékszereplő. :
-? Szerény személyem nagyon szereti Juri és Haruka diák énjét. .. nagyon odavagyok értük. Persze felnőttként is megállják a helyüket, de volt amikor mutattak részeket abból az időszakból amikor "gyerekek" voltak.
A kettejük közti kapcsolat alakulása nagyon tetszik =) A végkifejlet pedig a pláne ;)
De amúgy Sara a favorit ^^ (( aki lehet kis idő múlva már szinte főszereplő lesz XD na jó nem. xD ))
Imádom őt, teljes egészében. Ahogy játszott/játszik Takuma érzéseivel az kiváltképp tetszik benne, nagyon helyt álló személyiség.
És ahogy eltervezte... legalábbis olyasmi foroghatott a fejében, hogy ő lesz az uralkodó vámpír és ehhez Kanamét akarja felhasználni... ő számomra meggy a habos tortán ^^ Meg az osztály elnök is jó arc Vicces gyerek xD
A kettejük közti kapcsolat alakulása nagyon tetszik =) A végkifejlet pedig a pláne ;)
De amúgy Sara a favorit ^^ (( aki lehet kis idő múlva már szinte főszereplő lesz XD na jó nem. xD ))
Imádom őt, teljes egészében. Ahogy játszott/játszik Takuma érzéseivel az kiváltképp tetszik benne, nagyon helyt álló személyiség.
És ahogy eltervezte... legalábbis olyasmi foroghatott a fejében, hogy ő lesz az uralkodó vámpír és ehhez Kanamét akarja felhasználni... ő számomra meggy a habos tortán ^^ Meg az osztály elnök is jó arc Vicces gyerek xD
Én nem éreztem így. Szerintem Yuuki pont azt mondta végig, hogy Kaname egyenlő társa akar lenni, és hogy mellette áll mindenképp.
Lehet, hogy Yuki még bízik benne, de ki tudja Kaname következő lépése után mit fog szólni. Meg ugye az állandó titkolózást sem viseli túl jól. Aztán az is sokat elárult, hogy mikor Ruka nem akart vele beszélgetni, Yuki azonnal Kanaméhoz sietett, hogy mit csinált Rukával. Remélem am. a következő fejezetben fény derül erre (is).
Gonosz kérdésben:
Én az elején ki nem állhattam Shizukát, de miután megismertem őt Ichiru szemszögéből is, hirtelen megszerettem és már nem is tűnt gonosznak. Ridoval kapcsolatban Sillya-channal értek egyet; ő nekem túl tipikus gonosz volt, ráadásul a bohóc fajtából, akinek nagy a szája, aztán egyszer csak meghal. Jobban szeretem az eszes gonoszokat, pl. Sara-t. Ő volt az, akinél első látásra tudtam, hogy szeretni fogom minden megnyilvánulását és ez így is lett -a yuri jelenetig - az nekem nagyon nem tetszett. Viszont nagyon kíváncsi vagyok az ördögi tervére. (Am. mi a francnak kell neki női hárem, amikor az összes pasit is megkaphatná? Meg alapból ott van neki Ichijo; én a helyében tuti csak őt akarnám megcsókolni.
Souichiro: nekem megvan az összes eddigi kötet angolul és továbbra is gyűjteni fogom (nagyon a szívemhez nőttek a kis drágák *.*) ugyanakkor a magyar köteteket sem fogom elutasítani. Legalább lehet bennük különbségeket keresni. És örülök, hogy más is bírja Yukit. :)
Ayame-sama:
teljesen egyetértek avval, amit Shizukáról írtál. Nekem az a kedvenc részem vele kapcsolatban, amikor megcsókolja Ichirut...olyan szomorú, de mégis szép az a rész.
Sarayu: igen, Hino nagyon próbál egyensúlyozni a két páros között. De valamikor majd el kell döntenie, hogy melyik maradjon.
A mai körkérdésről már néhányatok nyilatkozott, de azért felteszem: Ki a kedvenc mellékszereplőtök és miért?
beküldve: 2010-12-10 23:00:04
(#37) Én is bemerészkedem a beszélgetésbe.
Szerintem is jó lett a magyar borító. Kíváncsi leszek a belső tartalomra. Remélem olyan igényes lesz mint mondjuk a LoveCom(pl. margómegjegyzéseket is lefordítják, a neveket nem bántják stb.) és így azok, akik eddig nyelvi okok miatt nem olvasták most megismerik és rájönnek mennyivel jobb a manga mint az anime.(apropó anime, szerintem se kellene az a magyar szinkron, mindenki jobban járna)
Fangirl: szerintem is sok visítozást fog még a Vk magyar körökben megérni, de bízom benne, hogy lesznek akik a bishiken kívül meglátják magát a történetet is.
Valahol írtátok, hogy nem tetszik a történet vezetése. Ezzel kapcsolatban Ayame-samával értek egyet. Én nagyon élveztem a sztori első köteteit is, főleg amiatt, ahogy Hino
Yuki: Valóban érdekes, ahogy Hino fejleszti a jellemét. Igazából vegyes érzéseim vannak a lánnyal kapcsolatban, van mikor egy kanál vízben meg tudnám fojtani de van, mikor abszolút egyetértek vele.Az utolsó fejezeteben viszont büszke voltam rá.
Szerintem itt nem csak Yuki a főszereplő, hanem inkább a trió. Ezért is volt az a sok ugrálás az elején
Gonosz:Én egyaránt szerettem Shizukát és Ridot is, Sara terve meg még homályba vész, így róla egyenlőre nem nyilatkozom.
Két fiú: Én Kaname párti vagyok, mert, ahogy írta valaki, nagyon titokzatos személy, és ez mindig is megfogott egy szereplőben. Zeroval sincs semmi bajom, t is meg lehet érteni.
Amit sajnálok, hogy mostanában a mellékszereplők eléggé hanyagolva vannak, bár az utolsó fejezet óta, ahol
nem panaszkodhatom:)
(húú, kicsit hosszú lett, bocsánat)
Szerintem is jó lett a magyar borító. Kíváncsi leszek a belső tartalomra. Remélem olyan igényes lesz mint mondjuk a LoveCom(pl. margómegjegyzéseket is lefordítják, a neveket nem bántják stb.) és így azok, akik eddig nyelvi okok miatt nem olvasták most megismerik és rájönnek mennyivel jobb a manga mint az anime.(apropó anime, szerintem se kellene az a magyar szinkron, mindenki jobban járna)
Fangirl: szerintem is sok visítozást fog még a Vk magyar körökben megérni, de bízom benne, hogy lesznek akik a bishiken kívül meglátják magát a történetet is.
Valahol írtátok, hogy nem tetszik a történet vezetése. Ezzel kapcsolatban Ayame-samával értek egyet. Én nagyon élveztem a sztori első köteteit is, főleg amiatt, ahogy Hino
kétségek között hagyta vergődni az olvasót, hogy akkor most Zero vagy Kaname. Külön tetszett. hogy egy olyan jelenet után, ahol mondjuk Zerohoz került közelebb Yuki, azután rögtön kaptunk egy olyat, amiben pedig Kanamehoz. És álmomban se gondoltam volna, hogy iKaname és Yuki kapcsolatában ilyen fordulatot tesz be. Ahogy pedig keveri a műfajokat(shojo, BL yuri) a sensei, szintén plussz pont nálam
Yuki: Valóban érdekes, ahogy Hino fejleszti a jellemét. Igazából vegyes érzéseim vannak a lánnyal kapcsolatban, van mikor egy kanál vízben meg tudnám fojtani de van, mikor abszolút egyetértek vele.Az utolsó fejezeteben viszont büszke voltam rá.
Szerintem itt nem csak Yuki a főszereplő, hanem inkább a trió. Ezért is volt az a sok ugrálás az elején
Yuki-Zero, Yuki-Kaname
Gonosz:Én egyaránt szerettem Shizukát és Ridot is, Sara terve meg még homályba vész, így róla egyenlőre nem nyilatkozom.
Két fiú: Én Kaname párti vagyok, mert, ahogy írta valaki, nagyon titokzatos személy, és ez mindig is megfogott egy szereplőben. Zeroval sincs semmi bajom, t is meg lehet érteni.
Amit sajnálok, hogy mostanában a mellékszereplők eléggé hanyagolva vannak, bár az utolsó fejezet óta, ahol
feltőnt Kain és Ruka(nagy kedvencek)
nem panaszkodhatom:)
(húú, kicsit hosszú lett, bocsánat)
beküldve: 2010-12-10 21:20:26
(#36) Ha már így mindenki nyilatkozik én sem akarok kimaradni a sorból >.<
De előtte néhány hozzáfűznivaló
Eszméletlen cuki a kép a kis szösziről ^^ mondhatnánk kawaii =) = Mert az =
Yuukiról már írtam korábban, őt nem fejtegetném :)
És a fő gonosz (( eddig nem sok van, sajnos... lehet perverz de én kedvelem a gonoszokat ))
Nálam Shizuka a befutó. A karakter személyisége rabul ejtett már az első pillanatokban... akkor még nem tudtam mi az, de éreztem, hogy huhh! Ő király...
Nagyon tetszik a komoly, nemesi oldala, de ugyan akkor van benne némi szenvedélyes szál is, amit kifejezetten imádok benne.
A viselkedése, a másokkal való beszédje ( ez sztem köszönhető a szinkronhangnak is ) is nagyon jó. Az-az egyik kedvenc részem amikor Kaname megöli.. itt nagyon is megmutatkozni a nemes vonásai.
Szóval ez az összetett személyisége isteni (=
De előtte néhány hozzáfűznivaló
Eszméletlen cuki a kép a kis szösziről ^^ mondhatnánk kawaii =) = Mert az =
Yuukiról már írtam korábban, őt nem fejtegetném :)
És a fő gonosz (( eddig nem sok van, sajnos... lehet perverz de én kedvelem a gonoszokat ))
Nálam Shizuka a befutó. A karakter személyisége rabul ejtett már az első pillanatokban... akkor még nem tudtam mi az, de éreztem, hogy huhh! Ő király...
Nagyon tetszik a komoly, nemesi oldala, de ugyan akkor van benne némi szenvedélyes szál is, amit kifejezetten imádok benne.
A viselkedése, a másokkal való beszédje ( ez sztem köszönhető a szinkronhangnak is ) is nagyon jó. Az-az egyik kedvenc részem amikor Kaname megöli.. itt nagyon is megmutatkozni a nemes vonása
Szóval ez az összetett személyisége isteni (=
Hehe, akkor jól sejtettem, hogy kb. én vagyok az egyetlen, aki kifejezetten kedveli Yukit.
Akkor ketten vagyunk,mert én is bírom,bár Rima sztem ezerszer cukibb,bár róla nem sok mindent tudtam meg,egyenlőre.Olyan kis törékeny,meg egyedi.Szal Rima a námbör ván,utána meg Yuki az örök második xD
De mondhatjuk azt is,h egyformám kedvelem mindkettő csajt,mert mé ne! xD
Höh,Vampire Knight.Kicsit mostanában nagyon hanyagoltam ,de ha megjelenik a manga,ismét rávetem magam a témára xD
Még mindig hihetettlen,h ez is megjelenik magyarul.Azért ilyenkor örülök,h nem gyűjtöttem ki a mangát angolul,viszont az első és a kilencedik angol kötettel mit kezdek ezek után...
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!