Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Vampire Knight
Kapcsolódó tartalom: Vampire Knight
Örülök neki, hogy már hamarosan a polcomon tudhatom ezt a kötetet : ))
Én ízig-vérig Zero-fangirl vagyok *-*
Kíváncsi vagyok ki milyen fan lesz. Kaneme vs. Zero (( Kaname-sama love *_* ))
Én ízig-vérig Zero-fangirl vagyok *-*
*Előző hozzászólással egybeszerkesztve. A moderátor*
Kenzen naru tamashi wa, kenzen naru seishin to, kenzen naru nikutai ni adoru.
Szerk: Moderátor 2010-12-16 22:25:41
beküldve: 2010-12-07 12:48:33
(#2) Hát igen, egyetértek Szerény személyem ugrándozott örömében mikor megtudta, hogy jön a magyar kiadás... na nem mintha az angolt nem olvasnám, de akkor is xD Így az igazi... A borító tényleg nagyon szép, bár nekem a Japán is tetszik ^_^ Kíváncsi vagyok ki milyen fan lesz. Kaneme vs. Zero (( Kaname-sama love *_* ))
De! Ami bánt az a következő... magyar szinkron -.- Bár ez nem ehhez a témához tartozik, még is kijött belőlem xD
De! Ami bánt az a következő... magyar szinkron -.- Bár ez nem ehhez a témához tartozik, még is kijött belőlem xD
"Az élet egy nagy kocsimosó. Kár, hogy biciklivel jöttem."
beküldve: 2010-12-07 12:29:22
(#1) De jó, már csak kevesebb, mint 2 hét, és a kezeim között tudhatom az első kötetet. Am. örömmel láttam, hogy nem maradtatok a japán borítónál (azokkal a csúnya vörös keretes megoldásokkal), hanem az angolt fejlesztettétek tovább. Még ha a nevek után maradnak a senpai-ok, sama-k, egyebek, akkor teljes lesz a boldogságom.
Yess, enyém az első h.sz. a témában.
Szerk: Yaven 2010-12-07 12:29:58