Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Vampire Knight
Kapcsolódó tartalom: Vampire Knight
Mai körkérdés: kedvelitek Yukit vagy azt kívánjátok bárcsak valamelyik fiú lenne a főszereplő?
Hát én jobban örülnék, ha valamelyik fiú lenne a főszereplő...Yuki szerintem elég esetlen és határozatlan karakter
Hm.. Pont mint én : ))
Kenzen naru tamashi wa, kenzen naru seishin to, kenzen naru nikutai ni adoru.
Mai körkérdés: kedvelitek Yukit vagy azt kívánjátok bárcsak valamelyik fiú lenne a főszereplő?
Bezzeg mikor még Zero volt a középpontban akkor tökre izgalmas, és érdekes volt... Régi szép idők
+Az egész történet vezetést, hülyén csinálta a mangaka, ha Yuuki a főszereplő akkor miért Zeroval kezdte a mangát, meg ha eleve Kanaméval akarta össze hozni Yuukit mi a fenéért mutogatta állandóan Zeroval? Szóval logikátlan, hogy hirtelen Zeroból mellékszereplő lesz és Kanaméból meg Yuuki szerelme. Amúgy Yuuki nem tom mitől főszereplő, lényegében alig csinál valamit csak kínlódik...
Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
Szerk: 屍鬼レゲ 2010-12-08 14:02:44
Hát én jobban örülnék, ha valamelyik fiú lenne a főszereplő...Yuki szerintem elég esetlen és határozatlan karakter
"Előre tudsz menni félelem nélkül és elegendő bizalommal, hogy legyőzd az egész világot?" (MUCC- Flight)
Kaname valahogy mindig is taszított.
Ebben tökéletesen egyetértek. ;)
Kenzen naru tamashi wa, kenzen naru seishin to, kenzen naru nikutai ni adoru.
Ami bánt az a következő... magyar szinkron -.-
Na igen...majd körültekintően fogok az Animax csatornára kapcsolni, nehogy elkapjam, amint Yuki/Kaname/Zero géphangon mond el vmi -amúgy- érzelmes részt.
Kaname vs Zero témában; én régebben Zerot szerettem, de most már tejesen Kaien fan vagyok. Kaname valahogy mindig is taszított.
A magyar VK fandom tuti fel fog most higulni, de eldöntöttem, hogy nem érdekel. Amíg a kiadónak megéri, hogy a kedvenc mangámat megjelentesse, addig felőlem a fangörlök naphosszat sikítozhatnak. (Mondjuk annyiban sajnálom őket, hogy a történések felét nem fogják felfogni, mert csak annyit látnak az egészből, hogy bishik tömkelege. De egészségükre! )
beküldve: 2010-12-07 21:21:46
(#13) Én is az animét láttam, és már nagyon nagyon kíváncsi vagyok a mangára D remélem jó lessz
Time waits for no one.
beküldve: 2010-12-07 19:04:56
(#12) Az animét én is láttam végig és imádtam. Bár már sokaktól hallottam a manga jobb, de eddig sose olvastam el. Örülök, hogy most lesz rá lehetőségem. És mikorra várható a boltba kerülése? Mivel sajna az Animekarácsonyra nem tudok elmenni.
beküldve: 2010-12-07 16:36:48
(#11) Én is megnéztem az animét és nagyon tetszett , és már nagyon várom a mangát.
┏━━━┳━┓╋┏┳━━━┓┏━━━┳━━┳━━━┳━━━┳━━━┓ ┃┏━┓┃┃┗┓┃┃┏━━┛┃┏━┓┣┫┣┫┏━━┫┏━┓┃┏━━┛ ┃┃╋┃┃┏┓┗┛┃┗━━┓┃┗━┛┃┃┃┃┗━━┫┃╋┗┫┗━━┓ ┃┃╋┃┃┃┗┓┃┃┏━━┛┃┏━━┛┃┃┃┏━━┫┃╋┏┫┏━━┛ ┃┗━┛┃┃╋┃┃┃┗━━┓┃┃╋╋┏┫┣┫┗━━┫┗━┛┃┗━━┓ ┗━━━┻┛╋┗━┻━━━┛┗┛╋╋┗━━┻━━━┻━━━┻━━━┛
beküldve: 2010-12-07 16:17:07
(#10) Igen, az anime valóban jó, de én a mangások pártját erősítem. xD Nekem az anime nem túl hivatalos... és az extra fejezeteken mindig nagyon jókat röhögök Persze az animét is szeretem - már csak a japán szinkron miatt is *_* - de a manga jobb, tartalmasabb (( Mint mindig xD ))
Amúgy még hozzátenném, hogyha Yuuki magyar hangja Molnár Ilona lesz akkor harakirit követek el XD
Nem azért, mert nem csinálja jól, hanem azért, mert már unalmas... Kagome, Chidori Kaname, Rosette stb. mindenkinek ő a hangja XD
Amúgy még hozzátenném, hogyha Yuuki magyar hangja Molnár Ilona lesz akkor harakirit követek el XD
Nem azért, mert nem csinálja jól, hanem azért, mert már unalmas... Kagome, Chidori Kaname, Rosette stb. mindenkinek ő a hangja XD
"Az élet egy nagy kocsimosó. Kár, hogy biciklivel jöttem."
beküldve: 2010-12-07 15:47:41
(#9) Én nemrég néztem meg a 2 évadot feliratosan.NAGYON TETSZETT!!!!!Kíváncsi vagyok a szinkronos verzióra is.Én csípem Kaname-t és Zero-t is.Imádom az egészet!!!!!!!!!
Saya
Nekem személy szerint az eredeti japán borító sokkal jobban tetszik, de ez se rossz
Én a Kaname pártiakat erősítem, engem Zero kifejezetten irritált néha, sőtt nem csak néha
Én a Kaname pártiakat erősítem, engem Zero kifejezetten irritált néha, sőtt nem csak néha
teljes mértékben egyetértek
"A mandragóra meggyógyít minden betegséget, a test és a lélek összes kórságát. Csakhogy a lélek bajainak oka a való világ, ezért a mangdragóra mély álomba meríti használójátahol újraéli élete legfontosabb eseményeit, lelke nyugalmát keresve.És ha megtalálja a nyugalmat, akkor ott marad...örökre."
beküldve: 2010-12-07 15:00:56
(#7) Azért a logo részt én másképp is eltudtam volna képzelni mondjuk vmi keret szerűséggel, de így elég gáz, nekem az amcsiknál se tetszett, mondjuk a betűtípus is lehetett volna más, a ki vett fehér háttéren kívül(aminek örülök, mert az amcsi kiadványon borzalmasan nézett ki, de azért Zero hajánál látszik) nem sokat változtattatok, ja de a logo résznél nincs árnyékolás.
Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
beküldve: 2010-12-07 14:15:17
(#6) Nekem személy szerint az eredeti japán borító sokkal jobban tetszik, de ez se rossz
beküldve: 2010-12-07 12:52:46
(#5) Hát van ilyen.. a társaság megoszlik =)
Amúgy szerintem ebből divat manga/anime lesz, amit sajnálok.. (( mint pl. Naruto, Bleach )) még a csapból is VK fog folyni. Mármint az animések körében ;)
Amúgy szerintem ebből divat manga/anime lesz, amit sajnálok.. (( mint pl. Naruto, Bleach )) még a csapból is VK fog folyni. Mármint az animések körében ;)
"Az élet egy nagy kocsimosó. Kár, hogy biciklivel jöttem."