Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Vampire Knight
Kapcsolódó tartalom: Vampire Knight
beküldve: 2010-12-10 19:18:57
(#34) Az előző körkérdésre a válaszom: Szeretem Yuuki-t, de én momentán jobban örülnék annak, ha egy fiú lenne a főszereplő, azért, mert
A következő körkérdésre:
Idegesít, hogy Yuuki ennyire döntésképtelen. Amikor Zero-val volt gyakrabban, akkor mindig Kaname után áhítozott. Aztán, amikor Kaname-val elment, mindig Zero után sóhajtozott, amikor már Kaname mellett döntött. Bár tény, hogy nehéz ilyen kérdésben dönteni, de akkor is egy kicsit idegesít... Egyelőre Kaname mellett döntött, de még mindig ingatag szerintem...Bár annak ellenére szeretem az őszinte és naív oldalát.És néha tényleg úgy tud viselkedni, mint egy nemes.
A következő körkérdésre:
Nálam Shizuka és Rido versenyez. Bár nálam Shizuka egy kis előnyt élvez. Valahogy gonosz létére élethűbbnek tűnik, mint Rido. Rido olyan... tipikus gonosz.De attól még őt is bírom.
Szerk: Sillya-chan 2010-12-10 19:20:53
Hehe, akkor jól sejtettem, hogy kb. én vagyok az egyetlen, aki kifejezetten kedveli Yukit.
...
Ti melyik gonosz szereplőt kedveltétek meg, illetve kit tartottatok a legérdekesebbnek?
...
Ti melyik gonosz szereplőt kedveltétek meg, illetve kit tartottatok a legérdekesebbnek?
Nem, nem te vagy az egytlen. Én is kedvelem Yukit. Igazából nem értem sokaknak mi bajuk vele.
A tegnapi körkérdésre:
Én Shizuka samát kedveltem meg, Ridonak is megvolt a maga varázsa, viszont Sara nekem még a "nagyon nem" kataegóriámba esik, bár lehet csak Ichijou miatt vagyok féltékeny ő az egyetlen aki maga mögé utasítja nálam Kanamét
*Toronyidézet megnyírva. A moderátor*
Szerk: Moderátor 2010-12-16 22:17:03
Ami a Kanaméval való kapcsolatát illeti...az utolsó fejezet alapján nagyon megingott Yuki bizalma benne.
Én nem éreztem így. Szerintem Yuuki pont azt mondta végig, hogy Kaname egyenlő társa akar lenni, és hogy mellette áll mindenképp.
Mai körkérdésem azokhoz szól, akik már látták az anime mindkét évadját, vagy a mangát követik. Ti melyik gonosz szereplőt kedveltétek meg, illetve kit tartottatok a legérdekesebbnek? (A válaszokat a biztonság kedvéért szerintem rakjuk spoilerba. ;)
Hát én személy szerintem imádom Ridot XD Szerintem elképesztően jó karakter. Ezen kívül Sarát is nagyon szeretem. Mindkettő karakter elég komplikált, de pont ez a jó bennük. Sarában meg kifejezetten tetszik, hogy biszex XD
Köszi Kanna<3
*Toronyidézet törölve. A moderátor*
"Amíg hiszünk a holnapban, az egyik lábunkat a másik elé téve... belülről áradó erő járja át a testünk. Erős életet élni, annyit jelent, hogy képesek vagyunk mosolyogni."
Szerk: Moderátor 2010-12-16 22:22:38
Szívem szerint azt mondanám, hogy vágj bele, de nem hiszem, hogy nagyon tetszene az előbbiekben felsoroltak után. Persze ki tudja. Azért elég sok fiú rajongója is van a mangának.
Hehe, akkor jól sejtettem, hogy kb. én vagyok az egyetlen, aki kifejezetten kedveli Yukit. Sztem nagyon jószívű és kedves lány és bár nem az a tipikus női hős, de éppen bénának sem mondanám. Inkább naív, de nagyon bátor. És szeretem benne, hogy minden helyzetben kiáll a barátai mellett.
Mai körkérdésem azokhoz szól, akik már látták az anime mindkét évadját, vagy a mangát követik. Ti melyik gonosz szereplőt kedveltétek meg, illetve kit tartottatok a legérdekesebbnek? (A válaszokat a biztonság kedvéért szerintem rakjuk spoilerba. ;)
Hehe, akkor jól sejtettem, hogy kb. én vagyok az egyetlen, aki kifejezetten kedveli Yukit. Sztem nagyon jószívű és kedves lány és bár nem az a tipikus női hős, de éppen bénának sem mondanám. Inkább naív, de nagyon bátor. És szeretem benne, hogy minden helyzetben kiáll a barátai mellett.
Ami a Kanaméval való kapcsolatát illeti...az utolsó fejezet alapján nagyon megingott Yuki bizalma benne. Kíváncsi vagyok amúgy, hogy Sara mit eszel ki, hogy egymásnak ugrassza őket Zeroval.
Ez egy shoujo, amiket te felsoroltál azok meg shounenek. Mindenképpen érdemes belevágnod, mert nagyon klassz manga. Nem nyálas, de azért sok helyen "érzelmesebb" lesz a sztori. Persze ebben is van gyilkolászás és egyéb borzalmak mint a Hellsben ;D
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
Kenzen naru tamashi wa, kenzen naru seishin to, kenzen naru nikutai ni adoru.
Szerk: Moderátor 2010-12-16 22:19:39
beküldve: 2010-12-09 15:07:29
(#28) Még nem volt szerencsém ehhez a műhöz sem anime sem nyomtatott formában de kíváncsivá tett az amit a neten róla olvastam viszont nem tudom belevágjak-e. Ajánlanátok egy olyan srácnak ezt a művet aki eddig vámpírtémában csak a Hellsinget és a D, a Vámpírvadászt olvasta? A kritikákat már olvastam de még mindig nem tudom belevágjak-e ezért kérdezlek titeket hogy megéri e elkezdeni?
A csodához nem kell mindig Isten, csak VASH!!
... És mikorra várható a boltba kerülése? Mivel sajna az Animekarácsonyra nem tudok elmenni.
Az Animekarácsonyra megjelenő újdonságok csak a rendezvényen és itt a webboltban lesznek kaphatóak. Februárig a boltok már nem fogadnak új beszállításokat.
Igen igen. Bár Yuuki valóban nem lenne Yuuki az ügyetlensége nélkül :) Én szorítok a lányért, komolyan :)
És köszönöm! ^^
És köszönöm! ^^
beküldve: 2010-12-08 20:08:10
(#25) Egyetértek veled Kanna,
Ezt most jól megmondtam
XD De valahogy így értem =) Szóval a manga nagyon tuti ^_^
Amúgy szeretem a honlapod Kanna
a mangaka nagyon szépen fejleszti Yuuki személyiségét ^_^ Egyre karakteresebb, komolyabb lesz =) Sokkal jobb, mint a manga elején... de azért ha nem lenne ügyetlen meg ilyesmi, akkor elveszne Yuuki lényege... akkor már nem lenne olyan Yuukis X
DEzt most jól megmondtam
XD De valahogy így értem =) Szóval a manga nagyon tuti ^_^
Amúgy szeretem a honlapod Kanna
"Az élet egy nagy kocsimosó. Kár, hogy biciklivel jöttem."
Szerk: Ayame-sama 2010-12-08 20:08:55
Szerk: Moderátor 2010-12-16 22:21:03
beküldve: 2010-12-08 19:00:58
(#23) Am mikor kezdik játszani az Animaxan? Csk én nem tudom? ^^"
"Amíg hiszünk a holnapban, az egyik lábunkat a másik elé téve... belülről áradó erő járja át a testünk. Erős életet élni, annyit jelent, hogy képesek vagyunk mosolyogni."
beküldve: 2010-12-08 18:03:43
(#22) Kíváncsi vagyok a magyar manga megjelenésre^^ A borítón nem történt hatalmas változtatás az amcsihoz képest, úgyhogy nekem tetszik. Jobban bejön ez a fekete hátteres, mint a teljesen fehér japán.
Szinkron....rettegek! >.< Szerintem ezzel mindent kifejeztem XD
A fangörlökről annyit, hogy igen lesznek, és nem kicsit fognak idegesíteni XD De próbálok elvonatkoztatni tőle, és ettől még a VK lesz a kedvenc mangám.
Yuuki... volt egy időszak, mikor elképesztően irritált. De most ahogy halad előre a manga, nagyon nagyot nőtt a szememben.
Szinkron....rettegek! >.< Szerintem ezzel mindent kifejeztem XD
A fangörlökről annyit, hogy igen lesznek, és nem kicsit fognak idegesíteni XD De próbálok elvonatkoztatni tőle, és ettől még a VK lesz a kedvenc mangám.
Yuuki... volt egy időszak, mikor elképesztően irritált. De most ahogy halad előre a manga, nagyon nagyot nőtt a szememben.
Kezdi megérteni, hogy hová való, hogy ki ő, és ami a legfontosabb: egyre inkább kezd Kaname méltó társává válni. Az egy dolog, hogy ügyetlen, az meg a másik, hogy 2 fiúba szerelmes. Sajnos ez megesik.
Szerk: Kanna-chan 2010-12-08 18:05:39
Egyetértek a fangörlös cuccal xD XD Nekem amúgy Kaname mellett Yagari és Shiki a kedvencem Ők nagyon jó arcok xD
Szerk: Moderátor 2010-12-16 22:24:00
Ebben nem értek teljesen egyet ^^ Illetve a spoiler résszel xD Valószínűleg azért volt az elején sok Zero x Yuuki, mert lényegében ők kiskoruk óta együtt élnek, meg kellett ismernünk hogyan is voltak kettejük közt a dolgok, mi is történt akkoriban.
Ami Kanamét illeti ő bonyolultabb személyiség, terjedelmesebb múlttal ( Nem beszélve az ŐS vámpírról )) mint Zero, és lássuk be ha az ő múltjából ismerünk meg több adatott, máris le van lőve a poén Elveszti a titokzatosságát, a karakter lényegét.
Meg azért "mutogatta" őket ( Zero, Yuuki )) együtt, mert fent kell tartani az érdeklődés a fanoknak, meg persze az ő kapcsolatukból is kell ám mutogatni, fejtegetni ha a továbbiakban egyre több fonál kúszik egy helyre. De ez csak egy vélemény xD
Ami Kanamét illeti ő bonyolultabb személyiség, terjedelmesebb múlttal ( Nem beszélve az ŐS vámpírról )) mint Zero, és lássuk be ha az ő múltjából ismerünk meg több adatott, máris le van lőve a poén Elveszti a titokzatosságát, a karakter lényegét.
Meg azért "mutogatta" őket ( Zero, Yuuki )) együtt, mert fent kell tartani az érdeklődés a fanoknak, meg persze az ő kapcsolatukból is kell ám mutogatni, fejtegetni ha a továbbiakban egyre több fonál kúszik egy helyre. De ez csak egy vélemény xD
Szerk: Moderátor 2010-12-16 22:22:05