Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Vampire Knight
Kapcsolódó tartalom: Vampire Knight
beküldve: 2011-09-15 12:13:14
(#187) Alig várom már a webboltban a 2 kötetet. Az első nagyon tetszett.
"Tőled jobban senki nem utálja a vámpírokat, mégis több vérre van szükséged, mint bármelyik más vámpírnak. Azt hiszem, te vagy a legvámpíribb közülünk"
Nyilván később máshol is be lehet majd. A conokon mindig előbb lehet az újdonságokra lecsapni, mert oda közvetlenül a kiadó viszi őket, kiiktatva a nehézkes terjesztői hálózatokat. A webboltból biztos meg lehet majd rendelni, ahogy újra üzemelni kezd (ami nagyjából mostanában lesz aktuális), és idővel a (könyves)boltokban is feltűnik majd a cucc (bár neked és a kiadónak (azaz hosszútávon megint csak neked) is jobb, ha közvetlenül tőlük rendeled meg).
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Szerk: alister 2011-09-14 23:03:40
beküldve: 2011-09-14 15:09:18
(#185) Csak con-on lehetett volna megvanni a 2. részt? Máshol nem is lehet azt beszerezni? Vagy esetleg itt megrendelni v ilyesmi?
-
beküldve: 2011-09-13 22:41:00
(#184) Ööö... el kéne olvasnom végre a második kötetet, ha már a con óta megvan, ugye?
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Szerk: Moderátor 2011-08-31 23:38:53
beküldve: 2011-08-30 21:13:15
(#182) éppen vk-t néztem, amimkor a tesóm bejött, és felkiáltott: mi az a TESCO grafika?
(-(-(-(-.-)-)-)-) kínai maffia
Igazad van a grafika tényleg el van szúrva sajna.
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
"Tőled jobban senki nem utálja a vámpírokat, mégis több vérre van szükséged, mint bármelyik más vámpírnak. Azt hiszem, te vagy a legvámpíribb közülünk"
Szerk: Moderátor 2011-08-26 20:59:55
beküldve: 2011-08-12 15:52:03
(#180) Az anime pozitívumai között én is csak a seiyuukat és az OSt-ét említeném.. a grafika meg szerintem is siralmas lett. És még ha nem is a mangához hasonlítjuk ebből a szempontból, hanem más animékhez...annyira gyönyörű grafikákat készítenek manapság..és azokhoz képest ez nem lett valami fényes darab.
(sajnos nekem csalódás volt az anime..de ez az én véleményem )
(sajnos nekem csalódás volt az anime..de ez az én véleményem )
"-Én is bérgyilkos akarok lenni. -Gyűlölöm a bérgyilkosokat. -Dehát te is az vagy, Reiji. Magadat is gyűlölöd? .Igen." (Phantom-Requiem for the Phantom)
beküldve: 2011-08-12 09:44:13
(#179) Nekem tetszik az anime attól még hogy nem túl nagy szám, de bevallom a manga sokkal jobb mert annak sokkal bővítettebb változata van meg sok olyan dolog van benne ami a animébe nincsen.
A grafika néhol csapni való. A kedvenc jeleneteimet vagy tönkretették, vagy átírták. (pl mikor Zero megharapja Kanamét)
Viszont eszembe jutott még 4 pozitívum, ami a két OP és a két ED.
Viszont eszembe jutott még 4 pozitívum, ami a két OP és a két ED.
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
Szerk: Moderátor 2011-08-26 21:02:03
Attól hogy a manga jobb az animét is elismerhetnétek
Szerk: Yuuki vampire *-* 2011-08-11 11:24:46
az animének sajnos több negatív pontja van mint pozitív a mangához képest
Én csak egy pozitívumot tudnék mondani: Miyano Mamoru hangja. És itt ki is fújt.
A mangát imádom, kedvencek között is az élmezőnyben van. De az anime... szerintem siralmas
beküldve: 2011-07-29 11:14:27
(#174) Na végre meg szereztem a Vampire knight 1 kötetét.
Már alig várom a 2 kötetet. Szerintetek mikor fog megjelenni?
Ja és aki még nem tudja felvilágosítom arról hogy a 3 évad a Vampire knight-nak japánba a katasztrófa miatt nem jelent meg de majd természetesen meg lesz jelenítve csak még várni kell hogy minden rendben legyen japánban.
Már alig várom a 2 kötetet. Szerintetek mikor fog megjelenni?
Ja és aki még nem tudja felvilágosítom arról hogy a 3 évad a Vampire knight-nak japánba a katasztrófa miatt nem jelent meg de majd természetesen meg lesz jelenítve csak még várni kell hogy minden rendben legyen japánban.
*Következő hozzászólással egybeszerkesztve. A moderátor*
Szerk: Moderátor 2011-08-26 21:01:28
beküldve: 2011-07-25 21:55:41
(#173) aki gondolkozott azon, hogy megvenné a mangát annak most mondom, hogy júli 25-29-ig 35%-os kedvezménnyel tudja megvenni az Alexandrában.:)
így lehet én is beruházok rá.:P
[Link]
így lehet én is beruházok rá.:P
[Link]
Manapság még a szar is to let vagy for sale-Vavyan Fable
beküldve: 2011-07-25 20:57:59
(#172) Ami nincs, az nem is késhet és 3. évad NINCS. Hogy lesz-e az majd kiderül, de se trailer, se képek, se alcím(pl a Deytiny is csak fannév).
Akit megérdekel az olvassa a mangát..megéri. Egyrészt elkölti az ember az idejét, amíg jön a "várva várt" 3. évad, másrészt rájön, hogy az animének sajnos több negatív pontja van mint pozitív a mangához képest
Akit megérdekel az olvassa a mangát..megéri. Egyrészt elkölti az ember az idejét, amíg jön a "várva várt" 3. évad, másrészt rájön, hogy az animének sajnos több negatív pontja van mint pozitív a mangához képest
"-Én is bérgyilkos akarok lenni. -Gyűlölöm a bérgyilkosokat. -Dehát te is az vagy, Reiji. Magadat is gyűlölöd? .Igen." (Phantom-Requiem for the Phantom)