Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Vampire Knight
Kapcsolódó tartalom: Vampire Knight
beküldve: 2011-01-12 10:00:35
(#141) És a margón lévő , mangaka által írt megjegyzéseket is lefordították?
"-Én is bérgyilkos akarok lenni. -Gyűlölöm a bérgyilkosokat. -Dehát te is az vagy, Reiji. Magadat is gyűlölöd? .Igen." (Phantom-Requiem for the Phantom)
beküldve: 2011-01-11 19:12:17
(#140) Nos, embertársaim!!
A mai napon megérkezett a Vampire Knight 1. kötete szerény otthonomba.
Kiszállították, ohh yeahh!! *_*
El is olvastam abban a minutumban és meg kell mondjam, nagyon frappáns lett!
Ami a neveket illeti, tényleg nincs ott a -sama stb., de a fordító annyira izgalmasan alkotta a dolgokat, hogy teljesen elterelte a figyelmet.
Habár hiányzik, de ez a VK kötet egyszerűen akkor is lenyűgöző lett. Komolyan nagyon oda vagyok a fordításért!! Imádom (L)
Az első kötet 5 éjjelt taglal és egy kis extrát ^^ = Az extrákért is oda vagyok XD =
Egy szó, mint száz a fordítás briliáns, úgy gondolom sokatoknak tetszeni fog :)
Rendeljetek XD
A mai napon megérkezett a Vampire Knight 1. kötete szerény otthonomba.
Kiszállították, ohh yeahh!! *_*
El is olvastam abban a minutumban és meg kell mondjam, nagyon frappáns lett!
Ami a neveket illeti, tényleg nincs ott a -sama stb., de a fordító annyira izgalmasan alkotta a dolgokat, hogy teljesen elterelte a figyelmet.
Habár hiányzik, de ez a VK kötet egyszerűen akkor is lenyűgöző lett. Komolyan nagyon oda vagyok a fordításért!! Imádom (L)
Az első kötet 5 éjjelt taglal és egy kis extrát ^^ = Az extrákért is oda vagyok XD =
Egy szó, mint száz a fordítás briliáns, úgy gondolom sokatoknak tetszeni fog :)
Rendeljetek XD
"Az élet egy nagy kocsimosó. Kár, hogy biciklivel jöttem."
A Japán szinkronosoknál szerintem nincs jobb De azért a magyarok se kutyák ^_^
Én azt mondom, hogyha a Nana jól sikerült akkor lehet a VK is jó lesz.. igaz felülmúlhatatlan az eredeti, az 100%, de várjuk ki a jövendőt
Mondom én aki szinkron ellenes XD
De ez csak optimista gondolkodás
Én azt mondom, hogyha a Nana jól sikerült akkor lehet a VK is jó lesz.. igaz felülmúlhatatlan az eredeti, az 100%, de várjuk ki a jövendőt
Igen én is már kezdek egyre szinkron ellenes lenni
De igazad van optimistán kell hozzá állni mindenhez
"Amíg hiszünk a holnapban, az egyik lábunkat a másik elé téve... belülről áradó erő járja át a testünk. Erős életet élni, annyit jelent, hogy képesek vagyunk mosolyogni."
beküldve: 2011-01-09 11:00:35
(#138) A Japán szinkronosoknál szerintem nincs jobb De azért a magyarok se kutyák ^_^
Én is a gépen nézek animét. De a TV-n is nézném, ha nem lennék anime-szinkron ellenes.... ugyanis sajnos imádom a japán szinkronszínészeket. Úgyhogy ilyen formán animaxot nem nézek igazán.
Teljesen egyetértek
"-Én is bérgyilkos akarok lenni. -Gyűlölöm a bérgyilkosokat. -Dehát te is az vagy, Reiji. Magadat is gyűlölöd? .Igen." (Phantom-Requiem for the Phantom)
beküldve: 2011-01-08 20:54:05
(#136) Én is a gépen nézek animét. De a TV-n is nézném, ha nem lennék anime-szinkron ellenes.... ugyanis sajnos imádom a japán szinkronszínészeket. Úgyhogy ilyen formán animaxot nem nézek igazán.
Én örülnék a feliratosnak. Szerintem akkor is sokan néznék, mert lássuk be, kényelmesebb bekapcsolni a tv-t, mint neten megkeresni...adott estben feliratot keresni hozzá, akkor nem működik, mert elcsúszik...stb. Sőt még a minőség is lehet h nem jó.
Én szerintem pont hogy neten egyszerübb és gyorsabb a részeket végignézni (általában). Legalábbis én mindig a gépen nézek animét, a TV elött tunyúlni valahogy nem az én stílusom... én akkor már inkább a gépnél ülök.^^
-
Szerk: C-san 2011-01-08 20:02:26
beküldve: 2011-01-08 19:42:17
(#133) Én örülnék a feliratosnak. Szerintem akkor is sokan néznék, mert lássuk be, kényelmesebb bekapcsolni a tv-t, mint neten megkeresni...adott estben feliratot keresni hozzá, akkor nem működik, mert elcsúszik...stb. Sőt még a minőség is lehet h nem jó.
Szerk: Kanna-chan 2011-01-08 19:42:58
beküldve: 2011-01-08 19:12:14
(#132) Szerintem ha feliratos lenne nem lenne értelme h leadják, mert akkor mindenki a neten nézné meg.
Így meg, hogy szinkronos mindenki kíváncsi, hogy jó vagy rossz lesz
Így meg, hogy szinkronos mindenki kíváncsi, hogy jó vagy rossz lesz
"Amíg hiszünk a holnapban, az egyik lábunkat a másik elé téve... belülről áradó erő járja át a testünk. Erős életet élni, annyit jelent, hogy képesek vagyunk mosolyogni."
Sajnos,pedig milyen jól járna mindenki, ha feliratos lenne:olcsóbban is jönne ki szerintem.
nem azért de én akkor már megnézem gépen a 2. évadot is
Tigris, tigris, csóvafény éjszakáknak erdején, mily kéz adta teneked szörnyű és szép termeted?
Sajnos,pedig milyen jól járna mindenki, ha feliratos lenne:olcsóbban is jönne ki szerintem.
nem azért de én akkor már megnézem gépen a 2. évadot is
Tigris, tigris, csóvafény éjszakáknak erdején, mily kéz adta teneked szörnyű és szép termeted?
beküldve: 2011-01-08 15:26:40
(#129) Sajnos,pedig milyen jól járna mindenki, ha feliratos lenne:olcsóbban is jönne ki szerintem.
beküldve: 2011-01-06 20:02:54
(#128) Na meg azért biztos, mert az Animax még régebben kiadott egy nyilatkozatot, miszerint az Ayakashi Ayashi lesz az utolsó feliratos anime a csatornán.
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
Én meg azt nem tom hogy szinkronos lesz-e
Az lesz, ez biztos infóó =) Mind a két évad és az elsőt rögtön követi a második