Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Vampire Knight
Kapcsolódó tartalom: Vampire Knight
beküldve: 2011-06-08 17:09:03
(#155) Nagyon remélem, hogy nemsokára megjelenik, eddig 8 kötete van :) A májusi Mondo-ban volt egy jó poszter , Kaname volt rajta és Zero
(-(-(-(-.-)-)-)-) kínai maffia
beküldve: 2011-04-04 20:06:08
(#154) Tök jó lenne, ha május környékén kiadnák a 2. részét. Egyszerre lenne új kötet, meg anime a tv-ben :)) (L) VK
Akarom ezeket a gyengéd kezeket és ezt a mosolyt, bár nekem nem kellene akarnom ilyen dolgokat...
beküldve: 2011-03-06 23:41:17
(#153) Én is e kezembe vettem a múltkor az 1. kötetet. Nagyon szép a kiadás, csak az én szememet még mindig szúrta, ahogy Yuuki simán Kanaménak hívja Kanamét. Kíváncsi vagyok hogyan oldják meg majd ezt a megszólításváltozást a későbbiekben egy ilyen indítás után. A margójegyzetben elírták a Merupurit, valami Nurupurira vagy mire, de gondolom ezt majd javítják.
"-Én is bérgyilkos akarok lenni. -Gyűlölöm a bérgyilkosokat. -Dehát te is az vagy, Reiji. Magadat is gyűlölöd? .Igen." (Phantom-Requiem for the Phantom)
beküldve: 2011-03-06 11:58:31
(#151) beküldve: 2011-03-05 12:19:08
(#150) 1.kötet 10/8
Nagyon vártam, hogy a VK manga magyarul is megjelenjen. Első kötet nem volt rossz, de sok minden még nem történt benne. Történet számomra majd csak onnantól lesz igazán jó amikor a sztori drámaibb lesz és feltűnik Yagari és Ichiru.
Nagyon vártam, hogy a VK manga magyarul is megjelenjen. Első kötet nem volt rossz, de sok minden még nem történt benne. Történet számomra majd csak onnantól lesz igazán jó amikor a sztori drámaibb lesz és feltűnik Yagari és Ichiru.
Blogom:http://elhaym.wordpress.com, ( Tavaszi szezon szavazás.) MAL:kedvencek és jelenleg nézett animék: http://myanimelist.net/profile/Elhaym Olvasom:http://moly.hu/tagok/elhaym
Szerk: Elhaym 2011-03-05 12:19:22
beküldve: 2011-01-25 18:39:27
(#149) Valaki tudja, hogy kik lesznek a szinkronok? Kezdek beleőrülni abba, hogy sehol sem találom meg... (félek tőlük, ezért jobb szeretnék felkészülni rájuk)
www.stardust-hoshikuzu.freeblog.hu
beküldve: 2011-01-22 00:56:57
(#148) Szerintem azért érezzük egysíkúnak, mert lassan jönnek a fejezetek. Ha egyben olvasnánk, szerintem összefolynának a részek. De amúgy valóban zavaró, hogy sokáig egy szereplőre koncentrál és ráadásul, így hogy nincs a suli, ami egységes keretet adna a dolognak még nehezebb. De szerintem az is iszonyat zavaró lenne, ha egyik hónapban egy szereplő kerülne előtérbe, aztán a következőben egy másik és a végé úgy szét lenne szabdalva, hogy nem állna össze a kép kivel mi van. Így legalább nagyon darabkákat kapunk. Hogy hány fejezet? Fogalmam sincs. Azért bízom benne, hogy tudni fogja hol a határés nem húzza felesleges dolgokkal. Igazából én mikor elkezdtem azt hittem
A ridós részekkel be lesz fejezve, ahhoz képest meg már itt tartunk. Szóval én nem merek tippelni
"-Én is bérgyilkos akarok lenni. -Gyűlölöm a bérgyilkosokat. -Dehát te is az vagy, Reiji. Magadat is gyűlölöd? .Igen." (Phantom-Requiem for the Phantom)
Igen-igen, részben igazad van. A Yukis siránkozás engem annyira nem zavar, csak az idegesít, hogy mostanában a fejezetek túl egysíkúak. Mindig csak kb. 2 szereplőről szólnak, addig a többiek meg pihennek. Pedig milyen király lenne párhuzamosan látni Sara gonoszkodásait, Kaname tervének megvalósulását, a vámpírvadászos jeleneteket és Yuki szerencsétlenkedését. Persze szegény Hino-sensei így is biztos megküzd a fejezetek létrejöttéért, csak így a történetmenet túl lineárisnak hat. Az a baj, hogy ha a manga végre teljesen beindul és jönnek a harcok, az pont azt fogja jelenteni, hogy a történet vége felé tartunk. És valahogy nem tudom elképzelni, hogy minden hónap 20-áján ne keressem megszállottan az új VK fejezetet. Tényleg, szerintetek a manga összesen hány kötetes lesz? Most tartanak kb. 13 és félnél, szerintem 17-18 kötetig tuti elhúzza még a mangaka.
beküldve: 2011-01-21 23:16:55
(#146) Érdekes fejezetnek ígérkezik
Hino engem is meglepett ezekkel a szárnyakkal, csak az a bajom vele, hogy minek? Mi értelme van? Az biztos hogy jól néz ki, meg ugye az a sok korábbi lépkés kép is értelmet kap, e akkor is. Most jönnek a Zeros fejezetek. Szegény fiú. Mondjuk én nem vágyom rá, hogy Yuki ott siránkozzon Zeronak. Kaname sorsa és tetteinek az indoka jobban érdekel most, de ahogy Hinotól megszokhattuk, most várnunk kell. Az igazgatóra én is nagyon büszke vagyok, ideje volt már az a pofon Yuukinak. Hát kíváncsi vagyok mit hoz ki ebből a sensei.
beküldve: 2011-01-21 22:39:12
(#145) SPOILER!!!
Vki látta már a VK 68. fejezetének nyers változatát?
Vki látta már a VK 68. fejezetének nyers változatát?
Leesett az állam Yukin...már megint. Azok a szárnyak...*nyaaa*...nagyon tetszenek!!! Meg már vágytam egy kis igazgatós részre is, örültem, hogy olyan férfiasan viselkedett. Viszont azon néztem, hogy pofon vágta Yukit. Sztem ilyen még nem volt...pedig Yuki még az 'apa' megszólítást is elővette, hogy szabaduljon. Kíváncsi vagyok, hogy mi fog történni a következő részben. Remélem Yuki és Zero közt lesz végre vmi értelmes párbeszéd. Huh, végre kezd beindulni megint a manga, nagyon fel vagyok dobva!!
Szerk: Yaven 2011-01-21 22:39:25
Én is a gépen nézek animét. De a TV-n is nézném, ha nem lennék anime-szinkron ellenes.... ugyanis sajnos imádom a japán szinkronszínészeket. Úgyhogy ilyen formán animaxot nem nézek igazán.
Én általában fekve tévézek és úgy meg nem tudok olvasni : $ Meg nálam úgy megy, hogy vagy a szövegre figyelek, vagy a képre, mert hatalmas tévénk van és úgy meg ide-oda kapdoshatnám a fejem a kép és a felirat között x''''D
Szeretem a japán szinkront, de nem zavar ha magyarul kell animéznem. ^^"
Kenzen naru tamashi wa, kenzen naru seishin to, kenzen naru nikutai ni adoru.
Örülök, hogy jólett akkor a fordítás. Ha mindenki csak pozitívumokat ír róla Majd a boltokban megnézem
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
Szerk: Moderátor 2011-05-12 00:34:18
És a margón lévő , mangaka által írt megjegyzéseket is lefordították?
Igen!!! És olyan vicces XD
Meg a végén leírják, hogy az egyenruha infókat.
Amúgy a borító olyan, hogy a külseje színes és levehető, a belső borító meg szürke ^^ Nagyon jól megvan csinálva...A végén pedig az átírásról is vannak infók =)
Szóval tök jó!
"Az élet egy nagy kocsimosó. Kár, hogy biciklivel jöttem."