Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
A kiválasztott - Uri Geller utódja
Hát igen, még Azzi a kiválasztott is fél a striguláktól.
Gin-tonic akkor is szar.
Gin-tonic akkor is szar.
Talán ez lehet az oka.
[del]Talán[/del] ez [del]lehet[/del] az oka.
Mint a valamelyik bank reklámjában.
LOL valóban, mint a reklámban
Amúgy a gintonic jó...meg ahogy nagyfater mondja:
"Ami alkohol, az mind jó"
Csak az előbb már nem akartam duplapostolni vagy javítgatni.
no pussy, just the dicks
Talán ez lehet az oka.
<del>Talán</del> ez <del>lehet</del> az oka.
Mint a valamelyik bank reklámjában.
Bakker, hogy kell itt áthúzást csinálni?
Amúgy meg én lettem a kiválaszott, ezért is írhatom én a strigulákat és a feketepontokat.
Mi lett veled, Azzi? Mostanában nagyon poénkodós kedvedben vagy. Ezelőtt nem voltak ilyen beköpéseid.
Egész hétvégén pihentem, még bulizni sem mentem kivételesen. Nagyon kipihent vagyok és szinte az összes komolyabb éveleji ZH-mat megírtam, bár csütörtökön még egyet megírok újból, de az már nem számít
Talán ez lehet az oka.
no pussy, just the dicks
Szerintem is hatalmas kamu, ráadásul volt a cucc, hogy
"éppen most telefonált be egy kisebb baráti társaság, akik együtt nézik a műsort és közölték, hogy már háromszor repült le a Tv készülék tetejéről a kanál,hihetetlen!"
fordítógép bekapcs:
"egy 4-5 főből álló haveri kör, mocsár részegen fetrengenek miközben a veséjüket is kiröhögik ezen a kamu műsoron és már harmadszorra nem sikerült felrakni a 85 mm vastag plazma TV tetejére a merőkanalat, ráadásul a Feri egyszer még a képernyőt is végigöntötte gintoniccal a nagy nevetéstől"
"éppen most telefonált be egy kisebb baráti társaság, akik együtt nézik a műsort és közölték, hogy már háromszor repült le a Tv készülék tetejéről a kanál,hihetetlen!"
fordítógép bekapcs:
"egy 4-5 főből álló haveri kör, mocsár részegen fetrengenek miközben a veséjüket is kiröhögik ezen a kamu műsoron és már harmadszorra nem sikerült felrakni a 85 mm vastag plazma TV tetejére a merőkanalat, ráadásul a Feri egyszer még a képernyőt is végigöntötte gintoniccal a nagy nevetéstől"
Gin-tonic pfúj...
Amúgy meg én lettem a kiválaszott, ezért is írhatom én a strigulákat és a feketepontokat.
Mi lett veled, Azzi? Mostanában nagyon poénkodós kedvedben vagy. Ezelőtt nem voltak ilyen beköpéseid.
beküldve: 2008-10-13 14:48:35
(#28) Amúgy meg én lettem a kiválaszott, ezért is írhatom én a strigulákat és a feketepontokat.
no pussy, just the dicks
Szerintem is hatalmas kamu, ráadásul volt a cucc, hogy
fordítógép bekapcs:
fordítógép bekapcs:
xD
Ez nagyon Káó.
Én voltam a Kék Trollféleség a Sakuraconon xD =)
beküldve: 2008-10-13 09:24:33
(#26) 1 db percet sem néztem ebből a műsorból!
Volt asszem jobb dolgom is mint ezt nézni.
Volt asszem jobb dolgom is mint ezt nézni.
MIANEVED?!
beküldve: 2008-10-13 08:44:04
(#25) Ez most komoly?
Ez a ratyi már külföldön is ment és mit ád isten? A trükkök nagy része kísértetiesen hasonlatos volt... hmm... bazi nagy médiumok! Aki meg képes volt és betelefonált, hogy pörög a kanál a tv tetején, az csak azért tette, mert közben a Józsi bejállítottaja videjót és jó' fe'vette, hogy a Mári benne vót a tévében és rája figyeltetett a Zurigeller.
Pfff... egyet üzenek az összes kereskedelmi tv összes agyas műsorának:
Ez a ratyi már külföldön is ment és mit ád isten? A trükkök nagy része kísértetiesen hasonlatos volt... hmm... bazi nagy médiumok! Aki meg képes volt és betelefonált, hogy pörög a kanál a tv tetején, az csak azért tette, mert közben a Józsi bejállítottaja videjót és jó' fe'vette, hogy a Mári benne vót a tévében és rája figyeltetett a Zurigeller.
Pfff... egyet üzenek az összes kereskedelmi tv összes agyas műsorának:
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
Egyszer vettünk egy blikket és nimáni:
Uri Budapestre költözik feleségével
Hú, kész kis csodaország lesz a mi fővárosunkból
Edit: Szerintem is felesleges egy topik... ráadásul a műsor már rég lefutott, annál feleslegesebb
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
beküldve: 2008-10-12 20:20:19
(#22) "Mágusok", akiket valamikor bűvésznek hívtak...
Kapcsolja ki kérem.
Kapcsolja ki kérem.
Felesleges topik...
beküldve: 2008-10-12 17:27:55
(#21) A "mukogy!" a XXI. század varázsszava!
Lásd a hókuszpókusz és társai esetét...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2008-10-12 17:25:10
(#20) Én sem néztem, de az osztályban egy fiú állandóan ezzel hülyéskedett. Egyik nap németóra közepén (pont témazárót írtunk) ez a gyerek benyögi, hogy "egy, ketó, háom, mukodj!" és pont ebben a pillanatban megszólalt a tűzjelző Persze csak gyakorlat volt, de az időzítés akkor is tökéletes
"Az emberekből általában nem az erő hiányzik, hanem az akarat."