Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
A kiválasztott - Uri Geller utódja
beküldve: 2008-10-11 13:05:26
(#4) Szerintem naon felesleges ez a topic Amúgy nálunk az egyik "mukodj" szónál összetört a váza
A félelem haragot szül, a harag gyűlöletet, a gyűlölet pedig kínt & szenvedést! - A jobb kezem erős, a baltól még én is félek!
Sztem nem lesz belőle baj, én birom...xD
Amióta megnéztük a haverokkal "A kiválasztottat" azóta mindg ha azt akarjuk h nyíljon ki valami vagy ilyesmi akkor ezt nyomatjuk:
harom , kato, agy , mükodj !
Az első 1.-2. rész még bírtam , de azután má megse néztem...Ekkora kamukat...
De azt se értem , hogy minek kellet ezt a showt nyitni,ha semmi értelem nem lesz belőle. Miután a megnyetre a Denny Blue azóta nem is történt semmi.
Amióta megnéztük a haverokkal "A kiválasztottat" azóta mindg ha azt akarjuk h nyíljon ki valami vagy ilyesmi akkor ezt nyomatjuk:
De azt se értem , hogy minek kellet ezt a showt nyitni,ha semmi értelem nem lesz belőle. Miután a megnyetre a Denny Blue azóta nem is történt semmi.
amit mondtál: harom, ketto, egy sokkal viccesebb mint hogyha Uri Geller mondaná! XD habár igazad van Denny Blue megnyerte aztán kész és:
,,Hitler fején ugrálok!"
beküldve: 2008-10-11 12:55:46
(#2) Sztem nem lesz belőle baj, én birom...xD
~" When I feel the music,I'm losing controll of my mind, my body, my heart and my soul..." ~
beküldve: 2008-10-11 12:49:17
(#1) Remélem nem lesz ebből a topikból baj!
Ha netán baj van egyből töröljük ezt a topikot! Oks?
Ha nem lesz baj belőle akkor: Kinek hogy tetszett a kiválasztott?
Ha netán baj van egyből töröljük ezt a topikot! Oks?
Ha nem lesz baj belőle akkor: Kinek hogy tetszett a kiválasztott?
,,Hitler fején ugrálok!"