Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
A kiválasztott - Uri Geller utódja
beküldve: 2008-10-12 16:59:55
(#19) Nem sokat láttam a műsorból, őszintén szólva hidegen hagyott... Egy-két részt azért megnéztem.
Volt, mikor Uri a dohányzás káros hatásait ecsetelte a műsor végén (azt pont láttam). És akkor tök készen üvöltözött hogy: " NÓMÁLIS VÁGY" meg "EZT ÁKÁROD" majd a végén arra jutott : SZOKTYÁTOK LE Á CIGERETTÁRUL" xDxD
Ezt a Bagi-nacsa páros ki is parodizálta.
Itt a vidi -> [Link]
Volt, mikor Uri a dohányzás káros hatásait ecsetelte a műsor végén (azt pont láttam). És akkor tök készen üvöltözött hogy: " NÓMÁLIS VÁGY" meg "EZT ÁKÁROD" majd a végén arra jutott : SZOKTYÁTOK LE Á CIGERETTÁRUL" xDxD
Ezt a Bagi-nacsa páros ki is parodizálta.
Itt a vidi -> [Link]
legyen a vita hanem hogy a tévések miért adnak ilyen kamu műsort!? Hogyha ezt a műsort nem rakták volna be akkor
felszabadult volna egy nagy hely helyette mehetett volna más!
Mehetett volna akár a Beugró is. Vagy az akkor volt még?
beküldve: 2008-10-12 12:39:39
(#17) Tényleg egy kamu műsor, de azért egy kis elismerélst érdemelnek!!xD
Tehetség kell hozzá hogy ilyen komoly fejjel adjank elő valami ennyire szánalmasat és átlátszót!
xxxD
Tehetség kell hozzá hogy ilyen komoly fejjel adjank elő valami ennyire szánalmasat és átlátszót!
xxxD
Urinak még el is hinném hogy van tehetsége de a tévéseknek azok még a szánalmat sem érdemlik meg! Egyébként ne Uri
legyen a vita hanem hogy a tévések miért adnak ilyen kamu műsort!? Hogyha ezt a műsort nem rakták volna be akkor
(Mondjuk rengeteg poén volt benne! és mondjuk ez a műsor is jó volt csak az emberek túl hiszékenyek és a tévések meg még hiszékenyebbeké varázsolják a hiszékeny embereket!)
,,Hitler fején ugrálok!"
beküldve: 2008-10-12 10:37:52
(#15) Tényleg egy kamu műsor, de azért egy kis elismerélst érdemelnek!!xD
xxxD
xxxD
"-Szilikonal felőtt szemek melyek a fej 75% elfoglalják! -Hmm...aranyosak. - De minek nézzek egy olyan MESÉT amiben folyamatosan néznek, ahelyet hogy látnák is amit néznek, nem csak néznék amit hisznek hogy látnak!! -Ahaa... érdekes."
Akkora egy szánalom ez a műsor...
Az első adáskor a port.hu fórumon annyit röhögtünk a fórumozókkal. Majd' megszakadtam.
Az első adáskor a port.hu fórumon annyit röhögtünk a fórumozókkal. Majd' megszakadtam.
És mégis van neki külön topik... (Nem mintha engem zavarna vagy valami, csak meglepődtem mikor megláttam. )
Ilyenkor hasznos, ha a az embernek nincs TV-je, bár ahogy elnézem ezt a röhögős részt , 'jelentős' poénokról marad(hat)tam le...
Méghosszá óriási poénokról! Bár a 5. rész után már untam!
(Nemis tom miért csináltam neki topicot) Akkor már gyanakodtam hogy ez egy: kamu! Aztán néztem egy pár részt:
kamu, de ha nem akkor: Alsórendü trükk ! De tudtam hogy kamu lesz! De aztán mégicsak végig néztem!
És végül rájöttem: Kamu de ha nem akkor: Nagyon rossz poén!
De úgyis kamu mert aztán milett a sorozatból: egy nagy semmi!
Mióta lement a műsor azóta nem halottam Urirol! Najó:
Egyszer vettünk egy blikket és nimáni:
Uri Budapestre költözik feleségével
Na ehez mit szóltok?! Én ezt: MI????
,,Hitler fején ugrálok!"
A lényeg az, hogy Uri az embereket meggyőzi a nem létezőről, és a befolyásolhatóbbak el is hiszik ezt. Az effektek, a látvány, a díszletek stb. Egyszerű pszichológia.
De ez nem Uri, hanem a stáb érdeme... [nevezzük "érdemnek"]
Bolhacirkusz feeling, csak nagyobb felhajtással.
[Link]--> Részemről ennyi
beküldve: 2008-10-11 14:51:32
(#12) Nagashi teccik a látásmódod! Viszont a sok idióta tévézőnek pont ez kell XD
A félelem haragot szül, a harag gyűlöletet, a gyűlölet pedig kínt & szenvedést! - A jobb kezem erős, a baltól még én is félek!
Szerk: knightslords 2008-10-11 14:51:58
Uri szerintem tehetséges. De nem a "varázslata" miatt.
Uri történetesen Sigmund Freud unokája. Remélem senkinek nem kell magyaráznom, hogy ki az a Freud.
A lényeg az, hogy Uri az embereket meggyőzi a nem létezőről, és a befolyásolhatóbbak el is hiszik ezt. Az effektek, a látvány, a díszletek stb. Egyszerű pszichológia.
Uri történetesen Sigmund Freud unokája. Remélem senkinek nem kell magyaráznom, hogy ki az a Freud.
beküldve: 2008-10-11 14:46:07
(#10) Rettentő szánalmas, ízig-vérig kamu műsor, hogy a hiszékeny emberek is álmélkodhassanak még valamin.
Ráadásul a plusz felhajtás, meg ami háttértörténeteket kitalálnak, hogy ÉS MILYEN VALÓDI!!! a pilóta rajzoljon valamit, és mire landol, uri lerajzolta ugyanazt! HÁT EZ HIHETETLEN!!
És az ostoba, hiszékeny emberek ezt mindet elhiszik, hogy csalás nélkül megy az egész... eszükbe se jut, hogy mikor a pilótát megkérték a munkára, esetleg szóltak neki, hogy rajzoljon háromszöget vagy telefon, vagy vágás, vagy ezer más dolog..
kíváncsi vagyok, Uri bácsi hogyan alszik éjjelente, hogy ilyen ócska trükkökkel zsírgazdag
Én már két hónapja nem néztem tévét, a magyar tv SZAR és az ujjongató, nyugdíjas Blikk-előfizető nénikék számára készül.
Ráadásul a plusz felhajtás, meg ami háttértörténeteket kitalálnak, hogy ÉS MILYEN VALÓDI!!! a pilóta rajzoljon valamit, és mire landol, uri lerajzolta ugyanazt! HÁT EZ HIHETETLEN!!
És az ostoba, hiszékeny emberek ezt mindet elhiszik, hogy csalás nélkül megy az egész... eszükbe se jut, hogy mikor a pilótát megkérték a munkára, esetleg szóltak neki, hogy rajzoljon háromszöget vagy telefon, vagy vágás, vagy ezer más dolog..
kíváncsi vagyok, Uri bácsi hogyan alszik éjjelente, hogy ilyen ócska trükkökkel zsírgazdag
Én már két hónapja nem néztem tévét, a magyar tv SZAR és az ujjongató, nyugdíjas Blikk-előfizető nénikék számára készül.
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
Akkora egy szánalom ez a műsor...
És mégis van neki külön topik... (Nem mintha engem zavarna vagy valami, csak meglepődtem mikor megláttam. )
Ilyenkor hasznos, ha a az embernek nincs TV-je, bár ahogy elnézem ezt a röhögős részt , 'jelentős' poénokról marad(hat)tam le...
^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
Szerintem is hatalmas kamu, ráadásul volt a cucc, hogy
"éppen most telefonált be egy kisebb baráti társaság, akik együtt nézik a műsort és közölték, hogy már háromszor repült le a Tv készülék tetejéről a kanál,hihetetlen!"
fordítógép bekapcs:
"egy 4-5 főből álló haveri kör, mocsár részegen fetrengenek miközben a veséjüket is kiröhögik ezen a kamu műsoron és már harmadszorra nem sikerült felrakni a 85 mm vastag plazma TV tetejére a merőkanalat, ráadásul a Feri egyszer még a képernyőt is végigöntötte gintoniccal a nagy nevetéstől"
"éppen most telefonált be egy kisebb baráti társaság, akik együtt nézik a műsort és közölték, hogy már háromszor repült le a Tv készülék tetejéről a kanál,hihetetlen!"
fordítógép bekapcs:
"egy 4-5 főből álló haveri kör, mocsár részegen fetrengenek miközben a veséjüket is kiröhögik ezen a kamu műsoron és már harmadszorra nem sikerült felrakni a 85 mm vastag plazma TV tetejére a merőkanalat, ráadásul a Feri egyszer még a képernyőt is végigöntötte gintoniccal a nagy nevetéstől"
LOL
beküldve: 2008-10-11 13:14:03
(#7) Akkora egy szánalom ez a műsor...
beküldve: 2008-10-11 13:13:03
(#6) Szerintem is hatalmas kamu, ráadásul volt a cucc, hogy
fordítógép bekapcs:
fordítógép bekapcs:
no pussy, just the dicks
Szerintem naon felesleges ez a topic Amúgy nálunk az egyik "mukodj" szónál összetört a váza
Igen???? Na ne már mi követtük az utasítást és mitörtént: semmi!!
,,Hitler fején ugrálok!"