Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Strigula topic, hogy tudjuk, hol a határ ;)
Nem akarom gyüjteni őket, tegnap elött nem tudtam h jár azért vmi , tegnap meg elfelejtettem...(NEM LESZ TÖBB STRIGUM)
~" When I feel the music,I'm losing controll of my mind, my body, my heart and my soul..." ~
Azzi ,h ne kelljen annyira figyelned mondom, h tegnap szereztem 2strigulát, szóval már 4 strigulám van(multipostolásért) xD
Nyugi látok én mindent, csak mostanában ritkábban szólok érte, van nekünk elég offolónk rajtam kívül is.
Erről jut eszembe amellett, hogy szerintem elég gáz nagyobb menyniségű strigulával rendelkezni, akinek sok van és poén képpen gyűjti is, az szó szerint és képletesen is egyre közelebb kerül baniaa "szintjéhez"
no pussy, just the dicks
beküldve: 2008-10-25 11:35:56
(#143) Azzi ,h ne kelljen annyira figyelned mondom, h tegnap szereztem 2strigulát, szóval már 4 strigulám van(multipostolásért) xD
~" When I feel the music,I'm losing controll of my mind, my body, my heart and my soul..." ~
Ha vannak jó pontok, akkor hogyan lehet őket szerezni?
Van pirospont és borzasztóan nehéz szerezni. Jó helyen kell lenni jó időben hozzá. A legbiztosabban akkor tudsz szerezni, ha folyton betartod a szabályokat. Így nem érhet meglepetés.
no pussy, just the dicks
Szerk: buzifaszvagyok 2008-10-24 20:41:52
Ha vannak jó pontok, akkor hogyan lehet őket szerezni?
Mi az hogy nincs roszpontom? Csak betojtál a halálisteni erőmtől mi?
Ahogy feljöttem a mangafanra, már jó egy éve, egész oldalas visszaválaszolgatásokat csináltam! Nemhogy tornyokat, egész felhőkarcolókat csináltam! (Igaz h. azóta kisangyal vok, de akkor is)
Én mindent megtettem azért h. rossz pontokat szerezzek
Ahogy feljöttem a mangafanra, már jó egy éve, egész oldalas visszaválaszolgatásokat csináltam! Nemhogy tornyokat, egész felhőkarcolókat csináltam! (Igaz h. azóta kisangyal vok, de akkor is)
Nagy szerencsédre csak kb másfél hete írom a strigulákat
no pussy, just the dicks
beküldve: 2008-10-24 20:09:37
(#139) Mi az hogy nincs roszpontom? Csak betojtál a halálisteni erőmtől mi?
A félelem haragot szül, a harag gyűlöletet, a gyűlölet pedig kínt & szenvedést! - A jobb kezem erős, a baltól még én is félek!
Szerk: knightslords 2008-10-24 20:15:10
Öhm... ugye viccelsz? O.o"
Emberek, félreértés ne essék ez nem "ki gyűjt be több strigulát" verseny. Akkor húzd ki magad ha nem szedtél össze egy raklapnyit. Pont ez lenne a lényege.
A multipost (asszem) a több hozzászólás nyomása egymás után. Ezért van ott az a huncut kis "szerkesztés" gomb. -zsupsz, Azzi volt a gyorsabb -
Emberek, félreértés ne essék ez nem "ki gyűjt be több strigulát" verseny. Akkor húzd ki magad ha nem szedtél össze egy raklapnyit. Pont ez lenne a lényege.
A multipost (asszem) a több hozzászólás nyomása egymás után. Ezért van ott az a huncut kis "szerkesztés" gomb. -zsupsz, Azzi volt a gyorsabb -
Szerk: miyu 2008-10-24 20:10:20
Szuper
(Mi az a multipostolás?)
(Mi az a multipostolás?)
Amikor postolsz valamit, aztán nem ír senki és megint postolsz valamit, tehát 2(vagy több) hozzászólásod van egymás után. Természetesen kirívó esetekben és 5-10 óra elteltével a hsz-k közt nem számítom kihágásnak.
no pussy, just the dicks
Azzi, majd engem se felejts ki a listából!
Ne aggódj tegnap óta multipostolásért vagy toronyidézésért már sikeresen be is gyűjtöttél két strigulát
knightslords! Neked még nincs egyelőre.
(Mi az a multipostolás?)
Azzi, majd engem se felejts ki a listából!
Ne aggódj tegnap óta multipostolásért vagy toronyidézésért már sikeresen be is gyűjtöttél két strigulát
knightslords! Neked még nincs egyelőre.
no pussy, just the dicks
Szerk: buzifaszvagyok 2008-10-24 19:46:55
beküldve: 2008-10-24 16:41:49
(#134) És engem a halálistenek között a leghalálibb halálistent sem!
A félelem haragot szül, a harag gyűlöletet, a gyűlölet pedig kínt & szenvedést! - A jobb kezem erős, a baltól még én is félek!
beküldve: 2008-10-24 15:21:22
(#133) Azzi, majd engem se felejts ki a listából!
Azzi bá hol állok strigulailag(jujjj)?
Vasárnap vagy hétfőn kirakom az új listát, egyébként azóta van Neked 3. Még mindig gyakran toronyidézel és duplapostolsz
no pussy, just the dicks
Szerk: buzifaszvagyok 2008-10-24 15:13:51
beküldve: 2008-10-24 15:06:55
(#131)