Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Strigula topic, hogy tudjuk, hol a határ ;)
Vááá, a Kiválasztottnak is vannak helyesírási hibái! Most mi lesz? Példát kéne statuálni! Erkölcsi válságba sodortad a fórumot!
Már nincs, időutazás során kijavítottam, megszálltam az akkori énem és úgy természetesen.
Korán volt még na
no pussy, just the dicks
Vááá, a Kiválasztottnak is vannak helyesírási hibái! Most mi lesz? Példát kéne statuálni! Erkölcsi válságba sodortad a fórumot!
Szerk: .., 2008-10-23 10:21:44
Csak azt nem értem Azzi minek szívod mások vérét, amikor hülye topikot nyit, amikor te sem vagy jobb. Ennek sincs semmi értelme… még kb 2 hétig vicces lesz azt a kutya se fog ide írni. Ha egy ismeretlen arc nyit topikot az hülye, de ha valami haver, akkor az meg mekkora királyság… nah mind1...
Mivel minden csoda 3 napig tart, ezért a 2 héten még én is meg fogok lepődni
Nem értem miért akarsz egyenlően elbírálni két különböző dolgot
no pussy, just the dicks
Szerk: buzifaszvagyok 2008-10-23 10:23:26
Csak azt nem értem Azzi minek szívod mások vérét, amikor hülye topikot nyit, amikor te sem vagy jobb. Ennek sincs semmi értelme… még kb 2 hétig vicces lesz azt a kutya se fog ide írni. Ha egy ismeretlen arc nyit topikot az hülye, de ha valami haver, akkor az meg mekkora királyság… nah mind1...
Most mért kell ünneprontóskodni??? Ha nem tetszik ne olvasd!
Szerintem ez tök jó!
Aztán ha két hét után eltünik, majd valaki újra előszedi:P
Persze ez csak az én magánvéleményem tapasztalataim alapján.
"-Szilikonal felőtt szemek melyek a fej 75% elfoglalják! -Hmm...aranyosak. - De minek nézzek egy olyan MESÉT amiben folyamatosan néznek, ahelyet hogy látnák is amit néznek, nem csak néznék amit hisznek hogy látnak!! -Ahaa... érdekes."
Nem ismeretlen arc nyitott azt a topikot, hanem egy szerencsétlen, akinek ez már a 3. accountja, mert a többit bannolták és sok topikját törölték.
beküldve: 2008-10-23 00:11:05
(#110) Csak azt nem értem Azzi minek szívod mások vérét, amikor hülye topikot nyit, amikor te sem vagy jobb. Ennek sincs semmi értelme… még kb 2 hétig vicces lesz azt a kutya se fog ide írni. Ha egy ismeretlen arc nyit topikot az hülye, de ha valami haver, akkor az meg mekkora királyság… nah mind1...
Ember, én komolyan megcsinálom.
Népszavazás (a heti bannolt) mindig lehetne pár tag közül szavazni
Ok léptem, jóéjt!
no pussy, just the dicks
beküldve: 2008-10-22 23:40:58
(#107) Aki viszont szánt szándékkal elkezdi gyűjteni a megrovásokat, azaz direkt bontja a rendet, annak felajánlok gyűjtőtok helyett egy szegénységi bizonyítványt, melynek borítótervére Koitzu-t, a benne lévő örökérvényű búcsuidézet megírására pedig Alister-t fogom felkérni
Ez tetszik Részemről az ötlet megvéve!
Ennek örülök! Amikor láttam, hogy ma nem nagyon vagy jelen arra gondoltam, úgysem fogod meglátni soha már milyen remek feladattal bíztalak volna meg, de végülis most sem csalódtam az alaposságodban, örülök, hogy visszaolvastál.
no pussy, just the dicks
Aki viszont szánt szándékkal elkezdi gyűjteni a megrovásokat, azaz direkt bontja a rendet, annak felajánlok gyűjtőtok helyett egy szegénységi bizonyítványt, melynek borítótervére Koitzu-t, a benne lévő örökérvényű búcsuidézet megírására pedig Alister-t fogom felkérni
Ez tetszik Részemről az ötlet megvéve!
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2008-10-22 23:24:45
(#104) Fú gyerekek írjátok be becses nevemet e szent nagy strigula könyvbe , hogy majd mindenki láthassa nevemet és h híresség legyek!
~" When I feel the music,I'm losing controll of my mind, my body, my heart and my soul..." ~
beküldve: 2008-10-22 22:38:59
(#103) jajj....most msn-ezünk...talán fény gyúlik itt.Megvan a megoldás!!!!!abbban hibáztam,hogy is-t tettem,mikor come-ot írtam utána....értem
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
"He is coming" a helyes
Ezt nem akartam mondani, hogy végül ő maga jöjjön rá. Úgy a jó.
Lelőttem a poént? Legközelebb Spoilerbe rakom ígérem
no pussy, just the dicks
"He is coming" a helyes
Ezt nem akartam mondani, hogy végül ő maga jöjjön rá. Úgy a jó.