• A_MANGÁRÓL
    •  
    • Történet
    • Stílus
    • Irányzatok
    •  
  • Kiadványok
    •  
    • Mangák
    • MONDO magazin
    • Damage Report
    • DVD-k
    • Hol kapható?
    •  
  • Fórum
  • Webbolt
  • Közösség
    •  
    • Események
    • Fordítói blog
    • Szerkesztői blog
    •  
  • Mangafan
    •  
    • A kiadó
    • Média
    • Kapcsolat
    • Jognyilatkozat
    • Fan-art politika
    • Álláspont rajongói fordítások
    •  
Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
További bejegyzések
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >> Offtopic cuccok >>
Strigula topic, hogy tudjuk, hol a határ ;)
Oldalak: ... 16 17 18 19 20 21 22 23 24 ... <<>>
beküldve: 2008-10-23 20:09:28
(#130)
Milady
Milady
[ Addiktgyanús ]
Azzi!

Hát egy részről gratulálok, más részről őszinte részvétem a lelkek fölötti irányítása kérdésben. Tudod van, akit lehet van akit nem. A topic szerintem nagyon jó ötlet mert vannak olyanok (bevallom én is) , akik néha elvetik a sulykot, és átbillenek a ló túl oldalára.

Az elszabadult elemi erők hisz egy vagy közülük:) Majd meglátod és rájössz csak még azt nem tudom hova soroljalak föld; víz?????

Soha nem találkoztam még annyira tudatlan emberrel, akitől ne tanulhattam volna valamit.
új | válasz erre | moderátor
beküldve: 2008-10-23 19:50:54
(#129)
The Exiled
The Exiled
[ True mangafan ]

és no ego ugye?

He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2008-10-23 19:37:21
(#128)
buzifaszvagyok
buzifaszvagyok
[ True mangafan ]
Milady:A topicot én hoztam létre! Egy másik térsíkból szakítottam ki és most átvéve a fórum összes lelke fölött az irányítást folytom vissza az elszabadult elemi erőket!

no pussy, just the dicks
beküldve: 2008-10-23 19:31:23
(#127) Válasz Milady (#126) üzenetére
..,
..,
[ True mangafan ]

Oké, csak néztem nagyokat.

beküldve: 2008-10-23 19:30:21
(#126) Válasz .., (#125) üzenetére
Milady
Milady
[ Addiktgyanús ]
És ez miért válasz az én hszemre?

Elnését kérek sajnos nemnéztem kinek a hsz-e.
Mea culpa ....

Soha nem találkoztam még annyira tudatlan emberrel, akitől ne tanulhattam volna valamit.
beküldve: 2008-10-23 18:54:49
(#125) Válasz Milady (#124) üzenetére
..,
..,
[ True mangafan ]
És ez miért válasz az én hszemre?

beküldve: 2008-10-23 18:42:01
(#124) Válasz .., (#111) üzenetére
Milady
Milady
[ Addiktgyanús ]

Csak azt nem értem Azzi minek szívod mások vérét, amikor hülye topikot nyit, amikor te sem vagy jobb. Ennek sincs semmi értelme… még kb 2 hétig vicces lesz azt a kutya se fog ide írni. Ha egy ismeretlen arc nyit topikot az hülye, de ha valami haver, akkor az meg mekkora királyság… nah mind1...

Nem ismeretlen arc nyitott azt a topikot, hanem egy szerencsétlen, akinek ez már a 3. accountja, mert a többit bannolták és sok topikját törölték.

Bocsi hogy ezt választottam, de mégis én úgy vélem jó ez a topic. Lehetséges,hogy olyan hozta létre aki ...... nem tudom kiről van szó.
A topic tetszik biztosan nekem is járna rossz pont és tudom, hogy megérdemlem, de a jópontokat is:)

Szerk: Milady 2008-10-23 18:45:07
beküldve: 2008-10-23 17:43:37
(#123) Válasz Édes-Babos RámenTészta (#122) üzenetére
..,
..,
[ True mangafan ]

Az Interpool? A közös medence?

beküldve: 2008-10-23 17:41:20
(#122) Válasz knightslords (#121) üzenetére
Édes-Babos RámenTészta
Édes-Babos RámenTészta
[ Rászokóban ]
Én vok Knightslords, az álruhás shinigami, eddig csönben figyeltem s élősködtem e fórumon, s annak fórumozóin. Ám most felfedem magam, én vok igaz uratok! S mostmár ennek a topicnak a segítségével kiírthatom a fél világot muhahahahaha
Hé Ryuk mondtam ne hülyéskedj az emberekkel, még felfedjük magunkat , az interpool még mindig üldöz!

Aláírás : Kira

~" When I feel the music,I'm losing controll of my mind, my body, my heart and my soul..." ~
beküldve: 2008-10-23 17:38:35
(#121)
knightslords
knightslords
[ Megszállott ]
Én vok Knightslords, az álruhás shinigami, eddig csöndben figyeltem s élősködtem e fórumon, s annak fórumozóin. Ám most felfedem magam, én vok igaz uratok! S mostmár ennek a topicnak a segítségével kiírthatom a fél világot muhahahahaha

A zsarolás mit von maga után?

Spoiler! Klikk ide az olvasáshoz.
Amúgy szeretnék néhány pirospontot (kaszát élesít)

A félelem haragot szül, a harag gyűlöletet, a gyűlölet pedig kínt & szenvedést! - A jobb kezem erős, a baltól még én is félek!
Szerk: knightslords 2008-10-23 17:55:10
beküldve: 2008-10-23 15:17:48
(#120)
The Exiled
The Exiled
[ True mangafan ]
Hmm...Nem is tudtam,hogy Az Édes Babos Ramentészta az egy valódi embernév,és a viselőjéről mintázták a Blrach-et...

XD

He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2008-10-23 15:04:42
(#119) Válasz Nona (#117) üzenetére
buzifaszvagyok
buzifaszvagyok
[ True mangafan ]
Milyen szerencse,hogy Azzi csak strigulákkal ítélkezik...bár lehet,hogy Yagami Raito is így kezdte...XD

Már Csaba is próbálta témába hozni a DN-t a strigulákkal, de kitudja, lehet, hogy regisztrál ide egy shinigami és a strigulatopic alapján hoz majd döntéseket, ha már úgyis összeírkálta más helyette a neveket

no pussy, just the dicks
beküldve: 2008-10-23 14:08:51
(#118) Válasz Nona (#117) üzenetére
Édes-Babos RámenTészta
Édes-Babos RámenTészta
[ Rászokóban ]
Milyen szerencse,hogy Azzi csak strigulákkal ítélkezik...bár lehet,hogy Yagami Raito is így kezdte...XD
Uh aztat megnéztem volna...

~" When I feel the music,I'm losing controll of my mind, my body, my heart and my soul..." ~
beküldve: 2008-10-23 13:57:07
(#117)
Nona
Nona
[ Addiktgyanús ]

"Szennyes viktoriánusok!Ők készítettek...A világosabb fény,a sötétebb árnyék?Nekem nincs szükségem őrzőre.Döntöttem.Menj el."
beküldve: 2008-10-23 13:12:43
(#116)
Édes-Babos RámenTészta
Édes-Babos RámenTészta
[ Rászokóban ]
Hékás megsértődök ha nem adsz nekem 1 strigulát, nem vok én olyan "jó" fiú! (Azért is haragszok mindig a tanárra)

Oldalak: ... 16 17 18 19 20 21 22 23 24 ... <<>>