Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Strigula topic, hogy tudjuk, hol a határ ;)
beküldve: 2008-10-23 20:09:28
(#130) Azzi!
Hát egy részről gratulálok, más részről őszinte részvétem a lelkek fölötti irányítása kérdésben. Tudod van, akit lehet van akit nem. A topic szerintem nagyon jó ötlet mert vannak olyanok (bevallom én is) , akik néha elvetik a sulykot, és átbillenek a ló túl oldalára.
Az elszabadult elemi erők hisz egy vagy közülük:) Majd meglátod és rájössz csak még azt nem tudom hova soroljalak föld; víz?????
Hát egy részről gratulálok, más részről őszinte részvétem a lelkek fölötti irányítása kérdésben. Tudod van, akit lehet van akit nem. A topic szerintem nagyon jó ötlet mert vannak olyanok (bevallom én is) , akik néha elvetik a sulykot, és átbillenek a ló túl oldalára.
Az elszabadult elemi erők hisz egy vagy közülük:) Majd meglátod és rájössz csak még azt nem tudom hova soroljalak föld; víz?????
Soha nem találkoztam még annyira tudatlan emberrel, akitől ne tanulhattam volna valamit.
beküldve: 2008-10-23 19:50:54
(#129) és no ego ugye?
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2008-10-23 19:37:21
(#128) Milady:A topicot én hoztam létre! Egy másik térsíkból szakítottam ki és most átvéve a fórum összes lelke fölött az irányítást folytom vissza az elszabadult elemi erőket!
no pussy, just the dicks
És ez miért válasz az én hszemre?
Elnését kérek sajnos nemnéztem kinek a hsz-e.
Mea culpa ....
Soha nem találkoztam még annyira tudatlan emberrel, akitől ne tanulhattam volna valamit.
Csak azt nem értem Azzi minek szívod mások vérét, amikor hülye topikot nyit, amikor te sem vagy jobb. Ennek sincs semmi értelme… még kb 2 hétig vicces lesz azt a kutya se fog ide írni. Ha egy ismeretlen arc nyit topikot az hülye, de ha valami haver, akkor az meg mekkora királyság… nah mind1...
Nem ismeretlen arc nyitott azt a topikot, hanem egy szerencsétlen, akinek ez már a 3. accountja, mert a többit bannolták és sok topikját törölték.
Bocsi hogy ezt választottam, de mégis én úgy vélem jó ez a topic. Lehetséges,hogy olyan hozta létre aki ...... nem tudom kiről van szó.
A topic tetszik biztosan nekem is járna rossz pont és tudom, hogy megérdemlem, de a jópontokat is:)
Szerk: Milady 2008-10-23 18:45:07
Én vok Knightslords, az álruhás shinigami, eddig csönben figyeltem s élősködtem e fórumon, s annak fórumozóin. Ám most felfedem magam, én vok igaz uratok! S mostmár ennek a topicnak a segítségével kiírthatom a fél világot muhahahahaha
Hé Ryuk mondtam ne hülyéskedj az emberekkel, még felfedjük magunkat , az interpool még mindig üldöz!Aláírás : Kira
~" When I feel the music,I'm losing controll of my mind, my body, my heart and my soul..." ~
beküldve: 2008-10-23 17:38:35
(#121) Én vok Knightslords, az álruhás shinigami, eddig csöndben figyeltem s élősködtem e fórumon, s annak fórumozóin. Ám most felfedem magam, én vok igaz uratok! S mostmár ennek a topicnak a segítségével kiírthatom a fél világot muhahahahaha
A zsarolás mit von maga után?
A zsarolás mit von maga után?
Amúgy szeretnék néhány pirospontot (kaszát élesít)
A félelem haragot szül, a harag gyűlöletet, a gyűlölet pedig kínt & szenvedést! - A jobb kezem erős, a baltól még én is félek!
Szerk: knightslords 2008-10-23 17:55:10
beküldve: 2008-10-23 15:17:48
(#120) Hmm...Nem is tudtam,hogy Az Édes Babos Ramentészta az egy valódi embernév,és a viselőjéről mintázták a Blrach-et...
XD
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Milyen szerencse,hogy Azzi csak strigulákkal ítélkezik...bár lehet,hogy Yagami Raito is így kezdte...XD
Már Csaba is próbálta témába hozni a DN-t a strigulákkal, de kitudja, lehet, hogy regisztrál ide egy shinigami és a strigulatopic alapján hoz majd döntéseket, ha már úgyis összeírkálta más helyette a neveket
no pussy, just the dicks
Milyen szerencse,hogy Azzi csak strigulákkal ítélkezik...bár lehet,hogy Yagami Raito is így kezdte...XD
Uh aztat megnéztem volna... ~" When I feel the music,I'm losing controll of my mind, my body, my heart and my soul..." ~
beküldve: 2008-10-23 13:57:07
(#117) Milyen szerencse,hogy Azzi csak strigulákkal ítélkezik...bár lehet,hogy Yagami Raito is így kezdte...XD
"Szennyes viktoriánusok!Ők készítettek...A világosabb fény,a sötétebb árnyék?Nekem nincs szükségem őrzőre.Döntöttem.Menj el."
beküldve: 2008-10-23 13:12:43
(#116) Hékás megsértődök ha nem adsz nekem 1 strigulát, nem vok én olyan "jó" fiú! (Azért is haragszok mindig a tanárra)
~" When I feel the music,I'm losing controll of my mind, my body, my heart and my soul..." ~