Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Strigula topic, hogy tudjuk, hol a határ ;)
Egyik se. Ő a Kiválasztott.
Viccet félretéve: ő nem modi, csak elkezdett lolkodni de ebből már rendszer lett.
Szerk.: Meg már a hőseposz is készül.
Viccet félretéve: ő nem modi, csak elkezdett lolkodni de ebből már rendszer lett.
Szerk.: Meg már a hőseposz is készül.
Szerk: .., 2008-10-22 21:43:39
beküldve: 2008-10-22 21:41:22
(#69) Azzi te most moderátor vagy ,vagy csak egy fórumozó aki szabályokat hoz?
meh....
He?(sry,de kiakadtam) Mit írtam én el?
"Azzi is come" <-nincs értelme
"he's exercise book" <- Itt azt mondtad, hogy ő egy füzet.
Azzi: azért vigyázz, sokakat megrontott már a "hatalom" xD.
- képletesen értve persze, mielőtt csúnyán néznétek a monitorra -
Majd figyelek
no pussy, just the dicks
beküldve: 2008-10-22 21:35:56
(#66) Azzi: azért vigyázz, sokakat megrontott már a "hatalom" xD.
beküldve: 2008-10-22 21:32:06
(#65) He?(sry,de kiakadtam) Mit írtam én el?
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2008-10-22 20:51:07
(#64) RE
Szóval nyelvtani hibákért egyelőre nem gondolom, hogy kéne striguláznom sem hazai sem külföldi nyelvjárásokban, de ezt még fontolóra veszem
Kedves baniaa/superanimefan!
Az eddigi pontjaid tulajdonképpen csak a baniaa című felhasználónevedre vonatkozik. superanimefan pályafutásod alatt még nem láttam, hogy túlzottan kihágtál volna
Még a helyesíráshoz kapcsolódóan annyit, hogy bár ezután is megrándul majd a szemem sarka és néha szólni is fogok érte, de erre jobb lenne, ha mindenki maga figyelne, hiszen képek, pontos adatlap és személyes ismeretség nélkül csak a hozzászólásaink minősége alapján ítéltetünk meg más fórumozók által
Szóval nyelvtani hibákért egyelőre nem gondolom, hogy kéne striguláznom sem hazai sem külföldi nyelvjárásokban, de ezt még fontolóra veszem
Kedves baniaa/superanimefan!
Az eddigi pontjaid tulajdonképpen csak a baniaa című felhasználónevedre vonatkozik. superanimefan pályafutásod alatt még nem láttam, hogy túlzottan kihágtál volna
Még a helyesíráshoz kapcsolódóan annyit, hogy bár ezután is megrándul majd a szemem sarka és néha szólni is fogok érte, de erre jobb lenne, ha mindenki maga figyelne, hiszen képek, pontos adatlap és személyes ismeretség nélkül csak a hozzászólásaink minősége alapján ítéltetünk meg más fórumozók által
no pussy, just the dicks
Kezdjük például azzal, hogy raksz pár szóközt az aláírásodba.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2008-10-22 20:28:29
(#62) Javaslat az ötösök hasznosítására: Akinek összegyűlik 5 db ötöse, annak Azzi, aki mint tudjuk A KIVÁLASZTOTT megpörget egy kiskanalat a monitorja tetején.
Na hogy tetszik?
Na hogy tetszik?
Remek ötlet....
meh....
beküldve: 2008-10-22 19:53:09
(#59) Azzi bácsi, hogy állok?
Legjobb animék:Bleach,D gray man,Hellsing,Fma,Digimon,Vampirekinght Gyülölöm a yaoit!!(fúj)
The Exiled: Vigyázz, ez duplapost volt, jajj neked.
OH please help me!!!!Azzi is come with he's exercise book!!!
Magyar fordítás(): ÓÓÓ kérlek segítsetek!!Azzi jön a füzetével!!!
Még két strigula (gondolom én). Két hiba is volt a 2. mondatodban. Vagy ez a büntetés csak a magyar nyelv rongálására vonatkozik, Kiválasztott?
The Exiled: Vigyázz, ez duplapost volt, jajj neked.
OH please help me!!!!Azzi is come with he's exercise book!!!
Magyar fordítás(): ÓÓÓ kérlek segítsetek!!Azzi jön a füzetével!!!
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Még egy kérdés : a túlzott mennyiségű ikszdéé mit von maga után?
Elég komoly szemtengelyferdülés, vagy nyaki fájások jelentkezhetnek, ha mindig megnézed a smiley-t.
haha...remélem ezek nem célzások voltak XDXD
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."