Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Strigula topic, hogy tudjuk, hol a határ ;)
Még egy kérdés : a túlzott mennyiségű ikszdéé mit von maga után?
Elég komoly szemtengelyferdülés, vagy nyaki fájások jelentkezhetnek, ha mindig megnézed a smiley-t.
Aki viszont szánt szándékkal elkezdi gyűjteni a megrovásokat, azaz direkt bontja a rendet, annak felajánlok gyűjtőtok helyett egy szegénységi bizonyítványt, melynek borítótervére Koitzu-t
Miért pont én? Ezek után majd nézhetek a hátam mögé a tetőkre, hogy hol bujkálnak a távcsövesek.
The Exiled: Vigyázz, ez duplapost volt, jajj neked.
Javaslat az ötösök hasznosítására: Akinek összegyűlik 5 db ötöse, annak Azzi, aki mint tudjuk A KIVÁLASZTOTT megpörget egy kiskanalat a monitorja tetején.
Na hogy tetszik?
Na hogy tetszik?
Ez nem megy csak így...ömm...rengeteg múlik a csillagok állásán is
no pussy, just the dicks
beküldve: 2008-10-22 18:22:56
(#52) Javaslat az ötösök hasznosítására: Akinek összegyűlik 5 db ötöse, annak Azzi, aki mint tudjuk A KIVÁLASZTOTT megpörget egy kiskanalat a monitorja tetején.
Na hogy tetszik?
Na hogy tetszik?
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
Szerk: Mariko 2008-10-22 18:23:15
beküldve: 2008-10-22 18:14:32
(#51) Azzi : Ha valaki esetlegesen elhatározza hogy bősz strigulagyűjtögetésbe kezd, azzal mit teszel? Conon lehet strigula-gyűjtőtokot kapni, hogy díszesen,büszkén megmutogassuk a barátoknak?
Majd kitalálok valamit
Aki viszont szánt szándékkal elkezdi gyűjteni a megrovásokat, azaz direkt bontja a rendet, annak felajánlok gyűjtőtok helyett egy szegénységi bizonyítványt, melynek borítótervére Koitzu-t, a benne lévő örökérvényű búcsuidézet megírására pedig Alister-t fogom felkérni
no pussy, just the dicks
Szerk: buzifaszvagyok 2008-10-22 18:16:20
Maryke: Dehogyis, Te egy megbecsült újonnan vétkező vagy, mert legalább teszel a hibáid ellen Csak így tovább!
Éljeeen!!!Meg lettem becsülve és dicsérve!
meh....
beküldve: 2008-10-22 18:06:54
(#49) Maryke: Dehogyis, Te egy megbecsült újonnan vétkező vagy, mert legalább teszel a hibáid ellen Csak így tovább!
no pussy, just the dicks
Szerk: buzifaszvagyok 2008-10-22 18:14:27
Jó.Csak mert olyan kevés név van a FeketeListán(ezt ne vedd annak h te milyen vagy mert csak velem szemétkedsz)
Nem veszem, mivel úgy vélem igazságos vagyok eléggé Például én is szereplek a listán és több régi "megbecsült tag" az "újjonnan vétkezők" mellett
Nem akarsz a piripöttyre is kitalálni valamit mert nemhiszem hogy olyan jó móka folyton szt irogatni ,h képzeletbeli pirospont...Szóval én egy megbecsületlen újjonnan vétkező vagyok??De jó nekem!!!
meh....
beküldve: 2008-10-22 17:17:48
(#47) Azzi : Ha valaki esetlegesen elhatározza hogy bősz strigulagyűjtögetésbe kezd, azzal mit teszel? Conon lehet strigula-gyűjtőtokot kapni, hogy díszesen,büszkén megmutogassuk a barátoknak?
Én voltam a Kék Trollféleség a Sakuraconon xD =)
Jó.Csak mert olyan kevés név van a FeketeListán(ezt ne vedd annak h te milyen vagy mert csak velem szemétkedsz)
Nem veszem, mivel úgy vélem igazságos vagyok eléggé Például én is szereplek a listán és több régi "megbecsült tag" az "újjonnan vétkezők" mellett
no pussy, just the dicks
Ugyanarra, amire az egyes.
És az mire jó? Amúgy mindenkiát figyeled vagy csak pár emberét Azzi?
Természetesen mindenkiét.
meh....
beküldve: 2008-10-22 17:13:14
(#44) gyengébbek kedvéért:erkölcs:az emberi társadalo általll álltalánosan elfogadottnak tartott viselkedés,a szabályok betartása
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2008-10-22 17:12:29
(#43) figy,ez inkább egy érdemrendszer,hogy mindenki tudja erkölcsöleg hol áll
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Ugyanarra, amire az egyes.
És az mire jó? Amúgy mindenkiát figyeled vagy csak pár emberét Azzi?
Természetesen mindenkiét.
no pussy, just the dicks
És az mire jó? Amúgy mindenkiát figyeled vagy csak pár emberét?
Ugyanarra mint az ötös...
...Jól van
meh....