Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Strigula topic, hogy tudjuk, hol a határ ;)
beküldve: 2008-10-21 22:11:53
(#10) A shotaconizmusért mlyen pont jár?
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Strigula topik. Oo Úristen. Egy ilyen után még az 'Un Dos Tres' topik is új értelmet nyer...
Ne túlozz
Kyoto és Nagashi pirospontja az Avatar/aláírás topicban lezajlottak miatt van. Mint a pirospontok első birtoklói, kitalálhatjátok, hogy mire is legyen az jó
Visszamenőleg sajnos nemtudom, hogy ki, mire kapott strigulát, szóval aki ezt kérdezné, az inkább szálljon magába, tegye a szívére a kezét és kérdezze meg magától: Nem offoltam vagy multipostoltam mostanában kicsit többet a kelleténél?
jajj ez nagyon lol
Te elvetemült, ezt tényleg jegyezted? x'D Én még azt hittem, hogy csak marhulsz . WoW
Tényleg csak vagy egy hete írom, amikor elkezdtünk vele hülyülni még nem írtam
no pussy, just the dicks
Szerk: buzifaszvagyok 2008-10-21 22:08:36
beküldve: 2008-10-21 22:05:03
(#8) Te elvetemült, ezt tényleg jegyezted? x'D Én még azt hittem, hogy csak marhulsz . WoW
Szerk: miyu 2008-10-21 22:05:18
beküldve: 2008-10-21 22:04:05
(#7) Strigula topik. Oo Úristen. Egy ilyen után még az 'Un Dos Tres' topik is új értelmet nyer...
Kyoto, te stréber, tanárbácsikedvence.
Kár, h nincs "pirulós-smiley"
MIANEVED?!
Kyoto, te stréber, tanárbácsikedvence.
Amúgy mit követtem el, mert már nem emlékszem rá. Biztos megbántam azóta.
Amúgy mit követtem el, mert már nem emlékszem rá. Biztos megbántam azóta.
-Kyoto: I és egy képzeletbeli pirospont!
Hmm.. Mi volt az I ? és a képzeletbeli pirospont?
Ha szabad kérdezni.
MIANEVED?!
beküldve: 2008-10-21 21:52:24
(#3) Az eddigi állás:
-Aizen: IIIIII
-Azzi: IIII
-baniaa: III OO 1
-Dan: IIIII O
-Kiss Aki: IIIII O
-Koitzu: II
-Maryke: I O
-Nagashi: képzeletbeli pirospont!
-The Exiled: II
-Aizen: IIIIII
-Azzi: IIII
-baniaa: III OO 1
-Dan: IIIII O
-Kiss Aki: IIIII O
-Koitzu: II
-Maryke: I O
-Nagashi: képzeletbeli pirospont!
-The Exiled: II
no pussy, just the dicks
beküldve: 2008-10-21 21:51:29
(#2) beküldve: 2008-10-21 21:47:06
(#1) Szeretettel köszöntök minden Kedves érdeklődőt.
Ez a topic a képzeletbeli megrovásokat hivetott közszemlére bocsájtani. Értelme nincs. Teljesen öncélú, kizárólag a fórum egyes tagjainak szórakoztatására jött létre. Tartalma semmilyen következményt nem von maga után a Mangafan hivatalos álláspontjait illetően! (egyelőre )
A szabályok:
7 strigula egy feketepont.
5 feketepont egy egyes.
Strigulát lehet kapni a fórum gyönyörű mivoltát megzavaró tényezőkért (pl. nagyon ritkán az offolásért, toronyidézés, multipost, többszöri smiley hsz-ezés stb.)
Feketepontokat a Mangafan fórum hivatalosan közzétett szabályzatának megsértéséért (bővebben a szabályzatban)
Egyest elvileg csak összegyűjteni lehet.
Önhibámon kívül néha nem írom fel a strigulákat, ezért teljesen igazságtalan a dolog, viszont csak kedvtelésből pluszba sem írogatok!
A megrovásokat igyekszem pontosan vezetni nagyjából hetente ebbe a topicba. A pontozásról vitatkozni is itt lehet bátran.
Másikat feljelenteni, beárulni stb, pontozásra javasolni nem lehet, de ha "bűntényen" kapnak valakit, pl. a "Na ez szép feketepont lesz" és hasonló hozzászólások érvényesek és segítenek nekem a gyors mérlegelésben
Senki sem kap véletlenül pontot és, ha kap is mit számít? Tessék felnőttként, higgadtan kezelni a témát
Minnél kevesebb strigulát kívánok mindenkinek!
Ez a topic a képzeletbeli megrovásokat hivetott közszemlére bocsájtani. Értelme nincs. Teljesen öncélú, kizárólag a fórum egyes tagjainak szórakoztatására jött létre. Tartalma semmilyen következményt nem von maga után a Mangafan hivatalos álláspontjait illetően! (egyelőre )
A szabályok:
7 strigula egy feketepont.
5 feketepont egy egyes.
Strigulát lehet kapni a fórum gyönyörű mivoltát megzavaró tényezőkért (pl. nagyon ritkán az offolásért, toronyidézés, multipost, többszöri smiley hsz-ezés stb.)
Feketepontokat a Mangafan fórum hivatalosan közzétett szabályzatának megsértéséért (bővebben a szabályzatban)
Egyest elvileg csak összegyűjteni lehet.
Önhibámon kívül néha nem írom fel a strigulákat, ezért teljesen igazságtalan a dolog, viszont csak kedvtelésből pluszba sem írogatok!
A megrovásokat igyekszem pontosan vezetni nagyjából hetente ebbe a topicba. A pontozásról vitatkozni is itt lehet bátran.
Másikat feljelenteni, beárulni stb, pontozásra javasolni nem lehet, de ha "bűntényen" kapnak valakit, pl. a "Na ez szép feketepont lesz" és hasonló hozzászólások érvényesek és segítenek nekem a gyors mérlegelésben
Senki sem kap véletlenül pontot és, ha kap is mit számít? Tessék felnőttként, higgadtan kezelni a témát
Minnél kevesebb strigulát kívánok mindenkinek!
no pussy, just the dicks
Szerk: buzifaszvagyok 2008-10-21 22:23:06