Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
OtaKucsma
Szerk: ∂z 2009-05-12 00:22:01
Nosza akkor, itt is vagyok.*kacsint* Bár ha nem haragszol meg nagyon, a whisky helyett én csak borozgatnék.
beküldve: 2009-05-12 00:16:19
(#1585) Oooh, akkor tényleg jó lett volna nekem is! Legalább nem kellett volna Xezerért külön matekra járnom. (már ha nem csak a viccei voltak jók, hanem a tanítási módszerei is.)
Node... Kérnék egy zöldteát, mellé pedig nem felmelegített szakét.
Node... Kérnék egy zöldteát, mellé pedig nem felmelegített szakét.
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-05-11 21:16:17
ahogy volt matektanárom mondaná "Az alkoholmentes sör az első lépés a guminő felé"
Egy másik mondás szerint meg "a sör nem alkohol" "A napra lehet nézni, de nem egészséges."
ahogy volt matektanárom mondaná "Az alkoholmentes sör az első lépés a guminő felé"
Ennél a matek tanárnál biztosan jobban szerettem volna a matekot...
Na zdarovje! *koccintanak, lehúzzák* Na még pár ilyet!
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2009-05-11 20:40:30
(#1579) ahogy volt matektanárom mondaná "Az alkoholmentes sör az első lépés a guminő felé"
-
Alkohol mestes sört. De helyes! Nem is jó az az alkohol, pfujj.*felhörpinti a vodka narancsát*
beküldve: 2009-05-11 20:32:39
(#1577) Én csak alkohol mentes sör
Karakuri Engeki!!!! :Karasu!...Kuroari!...Sanshouo!
beküldve: 2009-05-11 20:29:56
(#1576) Nyelvtani okítás helyett inkább...*lehuppan melléd* Igyál velem. Szintén vodka. Naranccsal, likőr nélkül. Egészségedre.
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-05-11 20:30:25
Ugye tudod, hogy a 'vagy' szó mindkét oldalára ugyanazzal a jelentéssel bíró szöveget sikerült leírnod?
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."