Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
OtaKucsma
beküldve: 2009-05-13 20:34:39
(#1649) engem is pont itt az otakucsmában néztek csajnak és szar volt
azt hitték pincérnővagyok
azt hitték pincérnővagyok
-
Szerk: ∂z 2009-05-13 20:35:16
hupsz bocsi
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
te nem lány vagy
Ha ez kérdés volt, nem, Ő nem lány.
De már lecsúsztatok a műsorról, megittam a tequilát a magam kezéről nyalva a sót és a citromot. Meg amúgy is: ki mondta, hogy publikálnám a produkciót?
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-05-13 20:34:30
te nem lány vagy
Ez kérdés volt?
A világ velejéig romlott. De az élet csodálatos! Halhatatlannak lenni jó. De örökké élni jobb!
Hát ha a nép nagy százalékban akarja, akkor bevállalom
azt,hogy miho lenyalja rólad a sót meg a citromot?
te nem lány vagy
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
na persze -.- ... Minek nevezzelek téged?
*haját tépi, mert nincs MSN-je valami szar miatt... régi windows messenger-ről van fenn online...*
*haját tépi, mert nincs MSN-je valami szar miatt... régi windows messenger-ről van fenn online...*
A világ velejéig romlott. De az élet csodálatos! Halhatatlannak lenni jó. De örökké élni jobb!
Remélem nem gond... de mit szólnának hozzá a többiek, ha itt megrontasz engem?
Hihi... No Comment.
Mad_chan: Nem, még nem láttam, de ha csak abban hinnénk, amit láttunk is már, akkor az összes vallás megbukna azt hiszem.
felőlem
úgysincs tv az otakucsmában, és muszáj vmit nézni
úgysincs tv az otakucsmában, és muszáj vmit nézni
hát erről a műsorról személy szerint lemondanék,de lehet ezzel egyedül vagyok
inkább mást néznék
Szerk: mad_chan 2009-05-13 20:26:13
Nincs mit
L: Köszönöm. Oh, akkor fiúka híján, magamnak kell tartanom a citromot és a magam kezéről nyalhatom a sót, no sebaj.
hát nincsenek erre fiúk az igaz, de am mért néha vannak? Biztos lemaradtam róla
Mad_chan: Igen, hiszek bennük.
láttál már valaha?
látom most önkiszolgálás van hozok magamnak egy kis citromos sört, kér v.ki v.mit?
Szerk: mad_chan 2009-05-13 20:23:56
beküldve: 2009-05-13 20:16:09
(#1638) L: Köszönöm. Oh, akkor fiúka híján, magamnak kell tartanom a citromot és a magam kezéről nyalhatom a sót, no sebaj.
Ryuk pl igenis jó háziállat.
az igaz, néha nekem is jól jönne,meg szerintem jó fej rágcsálnánk együtt az almát
*
Ennek ellenére azt ell mondjam kevés dolog tud megijeszteni... Sőt, többnyire megijedni is lusta vagyok.
azért az nem rossz, ha már erre is lusta vagy ,de legalább nem szívinfarktus visz el
bár én horror filmeken nőttem fel szal ezeken max nevetek hisztek a szellemekben?
és végül kaphatok citromos sört szerintem finom
L: az ingyen pohár italt igénybe venném. Tequila. A citromhoz és a sóhoz pedig igényelnék egy hímrin... khm... hivatásos fiúkát is. Köszönöm.
Rendben van Megy az ital és mellé a só + citrom...
A hímrin hivatásos fiúka szerepét nem vállalnám, ha nem gond...
A halálistenekről annyit, hogy én szinte mindet aranyosnak tartom. Mondjuk ez egyéni agybaj azt hiszem. Ryuk pl igenis jó háziállat.
Miktől? Fhuh... Inkább mondjuk hangoktól, semmint valamilyen látványtól. De azt nem tudom meghatározni, hogy milyen hangoktól. Előfordult már olyan is, hogy a saját anyám/apám meg tudott ijeszteni a lakásunkban azzal, hogy hirtelen a csöndből egyszercsak megjelentek és megszólaltak. *Miho-sokk*
Az utolsó bekezdéshez csak egy fojtogatást tudnék hozzáfűzni, de szerencséd van ezzel a cyber kocsmával... Majd szombaton.
L: az ingyen pohár italt igénybe venném. Tequila. A citromhoz és a sóhoz pedig igényelnék egy hímrin... khm... hivatásos fiúkát is. Köszönöm.
Miktől? Fhuh... Inkább mondjuk hangoktól, semmint valamilyen látványtól. De azt nem tudom meghatározni, hogy milyen hangoktól. Előfordult már olyan is, hogy a saját anyám/apám meg tudott ijeszteni a lakásunkban azzal, hogy hirtelen a csöndből egyszercsak megjelentek és megszólaltak. *Miho-sokk*
Ennek ellenére azt kell mondjam kevés dolog tud megijeszteni... Sőt, többnyire megijedni is lusta vagyok.
Az utolsó bekezdéshez csak egy fojtogatást tudnék hozzáfűzni, de szerencséd van ezzel a cyber kocsmával... Majd szombaton.
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-05-13 20:11:22