Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
OtaKucsma
beküldve: 2009-05-20 22:23:39
(#1694) Sikerült becsípnem. Csak töltöttem-töltöttem magamnak a bort, aztán egyszercsak: Ooops, hát nem elfogyott? Valaki tud szolgálni némi józanítással?
Köszönöm igazán kedvesek vagytok kaphatok mellé őőő kakaót?
BIRD IS THE WORD! THUMBS UP IF U KNOW BIRD IS THE WORD! But if you didnt thats weird because i was certain everyone have heard. Heard that BIRD IS THE WORD!The Bird is the World!
Nos akkor kénytelenek leszünk önkiszolgálóvá avatni ismét a helyet. Annyi baj legyen...
Szóval menjünk, keressünk valamit.
A Breezert nagyon szerettem anno, mikor még a tojáshéj ott volt a fenekemen, mostanában nem is ittam. De ki tudja, lehet még egyszer nosztalgiázom majd vele.
szerk.: Amúgy milyen ízűt ittál?
Botond: Neked is megkeressük a kakaót.
Szóval menjünk, keressünk valamit.
A Breezert nagyon szerettem anno, mikor még a tojáshéj ott volt a fenekemen, mostanában nem is ittam. De ki tudja, lehet még egyszer nosztalgiázom majd vele.
szerk.: Amúgy milyen ízűt ittál?
Botond: Neked is megkeressük a kakaót.
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-05-19 20:29:58
beküldve: 2009-05-19 20:20:07
(#1691) 6l kakaót kérek szépen szívószállal
BIRD IS THE WORD! THUMBS UP IF U KNOW BIRD IS THE WORD! But if you didnt thats weird because i was certain everyone have heard. Heard that BIRD IS THE WORD!The Bird is the World!
nekem is jöhet vmi, sry, most nincs kedvem pincérkedni
(mondjuk egy bacardibreezert már lehúztem, olyan finom )
(mondjuk egy bacardibreezert már lehúztem, olyan finom )
-
beküldve: 2009-05-19 20:14:52
(#1689) Szép hozzáállás
*szerényen vállat von* A rutin... "A napra lehet nézni, de nem egészséges."
am lehet tudni mi lesz after-party alatt, azzal aki nem táncol?
Támasztja velem a falat bár ez attól is függ, hogy addig mennyit fogyasztok... XD
Szép hozzáállás Amúgy tavaly tavasszal nagyobb volt con előtti pörgés a fórumon, nem? Bár valószínüleg csak a bejelentés visszaszámláló miatt
no pussy, just the dicks
Támasztja velem a falat bár ez attól is függ, hogy addig mennyit fogyasztok... XD
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Szerk: ∂z 2009-05-15 21:14:52
igenis, feltöltve
enyhe szívroham: nem találtam a jegyem, de 10 perc keresgélés mindig eredményt hoz
enyhe szívroham: nem találtam a jegyem, de 10 perc keresgélés mindig eredményt hoz
juhúúúúú, már van mit inni ... akarom mondani van mit innod
az enyém ott van a fadobozomban, ilyen dolgoknak mindíg kell hely
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
igenis, feltöltve
-
Whisky-t kérnék... Mondjuk jack daniel's-t... azaz a szokásosat, ha iszom meg epertortát....
már hozom is, asszem a tortához én is csatlakozok
Dz: döntésképtelenre bízni a döntést? na mind1 szerintem legyen jéger
nyamm, azt szeretem
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
Szerk: mad_chan 2009-05-15 20:54:57
Whisky-t kérnék... Mondjuk jack daniel's-t... azaz a szokásosat, ha iszom meg epertortát....
A világ velejéig romlott. De az élet csodálatos! Halhatatlannak lenni jó. De örökké élni jobb!
van barackos fütyi, becherovka, vilmoskörte, jack daniels, unicum nekszt, jéger, kisüsti szilva, abszinthe
rád bízom a döntést, én már túl sokat gondolkodtam
*döntésképtelen barom, ez van*
-