Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
OtaKucsma
Te egy beteg állat vagy.... XD
*muszáj innia még egy vodkás málnaszörpöt*
most mér?
egs, épp jim beamet pusztítok
-
Szerk: ∂z 2009-05-13 22:09:00
Te egy beteg állat vagy.... XD
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Szerk: alister 2009-05-13 22:06:05
beküldve: 2009-05-13 21:59:13
(#1661) Itt van TV?
BIRD IS THE WORD! THUMBS UP IF U KNOW BIRD IS THE WORD! But if you didnt thats weird because i was certain everyone have heard. Heard that BIRD IS THE WORD!The Bird is the World!
mit ajánlasz? de csak valami édeset,és gyengét
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
Akkor hát... nazdarovje! *koccint és iszik*
beküldve: 2009-05-13 21:27:01
(#1657) jövök én is ,hogy ne legyetek itt egyedül
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
viszem, viszem
és h te se unatkozz kapsz egy furbyt is,
akarom mondani lehuppanok mellég egy neonmacifröccel
és h te se unatkozz kapsz egy furbyt is,
akarom mondani lehuppanok mellég egy neonmacifröccel
-
beküldve: 2009-05-13 21:15:24
(#1655) *szokás szerint bezuhan az ajtóm*
Egy tequilát! *zihál* és egy vodkával hígított málaszörpöt is, hogy ne unatkozzon egyedül.
Egy tequilát! *zihál* és egy vodkával hígított málaszörpöt is, hogy ne unatkozzon egyedül.
Most elképzelem, hogy rám kiáltasz, hogy ,,hentai''... de ilyen MisaMisásan, ahogy L-t szokta perverzezni az animében
Muhahaa...
Lassan elköszönök ,mert hazaérnek a szülők... meg kezdek veszélyes lenni a gépre, amiért nem műkszik az msn-.-
Muhahaa...
Lassan elköszönök ,mert hazaérnek a szülők... meg kezdek veszélyes lenni a gépre, amiért nem műkszik az msn-.-
A világ velejéig romlott. De az élet csodálatos! Halhatatlannak lenni jó. De örökké élni jobb!
pont azon gondolkodtam, h ki volt az, de ha 1 tippem lett volna Fisit mondtam volna
téll. nem emlékeztem, h te voltál
téll. nem emlékeztem, h te voltál
-
engem is pont itt az otakucsmában néztek csajnak és szar volt
azt hitték pincérnővagyok
azt hitték pincérnővagyok
Ezt amíg meg nem ölsz, emlegetni fogod, pedig annyira sajnálom. Várjunk csak... Ezért akarsz minden áron kinyírni?
L:
Nahh... meg akartam nézni...
Remélem legalább vadítóan sexyn és ingerlően nyaltad le, hogy aki látja férfi az beinduljon
Remélem legalább vadítóan sexyn és ingerlően nyaltad le, hogy aki látja férfi az beinduljon
Anata wa... hentai!!!
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-05-13 20:38:33
Nahh... meg akartam nézni...
A világ velejéig romlott. De az élet csodálatos! Halhatatlannak lenni jó. De örökké élni jobb!