Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
OtaKucsma
Szerk: ∂z 2009-05-03 23:08:11
ilyenkor már hizlal
inkább iszok egy kis kakaót
na iszogassatok még egy darabig így együtt nagy édesen én megyek szundikálni,holnap úgyis tanulok
inkább iszok egy kis kakaót
na iszogassatok még egy darabig így együtt nagy édesen én megyek szundikálni,holnap úgyis tanulok
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
nekem8, ilyenkor már nem eszek
Dz: mért mit is kéne csinálnom?
Dz: mért mit is kéne csinálnom?
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
Szerk: mad_chan 2009-05-03 22:55:32
Alister: az lesz a legegyszerűbb ha idehozok néhány rekesz itókát és én is csatlakozok
jó 5let.
Jogászuram: Mad_chan ugye 18 alatti, ilyenkor ugye mi felelősségünk, h mit csinál, nem?
én is kaphatok pizzát?
-
Szerk: ∂z 2009-05-03 22:54:37
az lesz a legegyszerűbb ha idehozok néhány rekesz itókát és én is csatlakozok
Helyes, helyes! Addig én szerzek valami kaját... pizza jó lesz?"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
hé alkesz gyerek: oké oké már hozom is a kövi adagot, nem kell lázongani
hát magyarból ,meg töriből kis érettségi 12.-én , infóból pedig 15.-én előrehozott nagyon félek tőle
Alister: az lesz a legegyszerűbb ha idehozok néhány rekesz itókát és én is csatlakozok
hát magyarból ,meg töriből kis érettségi 12.-én , infóból pedig 15.-én előrehozott nagyon félek tőle
Szerk: mad_chan 2009-05-03 22:49:40
Alister: inkább a bor köszi
nem kérsz v.mit inni olyan csendben vagy mi a baj?
1. Szívesen nem kérsz v.mit inni olyan csendben vagy mi a baj?
2. De, kérek én is egy kis bort. Gyere, igyál te is velünk, ki ne száradj.
3. Csak kicsit elbágyadtam, mert korán keltem.
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2009-05-03 22:42:53
(#1521) ha így haladunk, szegény kis üveg ki fog fogyni és tölthetem megint újra
és az sok pénz
göris csaj: érettségijeid mikor lesznek?
és az sok pénz
göris csaj: érettségijeid mikor lesznek?
-
Szerk: ∂z 2009-05-03 22:44:05
2 mindig jobb, mint 1
bizony ez a bölcsesség mindenre igaz
Alister: inkább a bor köszi
nem kérsz v.mit inni olyan csendben vagy mi a baj?
am. is nincs borravaló akkor pocsék a kiszolgálás
Tőlem kaphatsz borravalót... ...vagy inkább sörös vagy?
Szerkesztés: hú, ez valóságos avatárvihar...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Szerk: alister 2009-05-03 22:39:06
bocsika, csak nézelődtem
most mért ez jobb?
hát igen a vbk tényleg fincsa, na most vihetek azt whisky helyett vagy inkább mindkettő?
hát akkor a végén majd jól megnézem mennyi lesz a pulton
most mért ez jobb?
hát igen a vbk tényleg fincsa, na most vihetek azt whisky helyett vagy inkább mindkettő?
hát akkor a végén majd jól megnézem mennyi lesz a pulton
Szerk: mad_chan 2009-05-03 22:36:56
én számlára iszom, szóval majd borravaló is a végén jön. szóval előbb a jó munka, aztán a jó kes. nem fordítva
neked csak Naruto chibis aváid vannak?
bazz, mi ez az ava?
ez már OK.
vbk nyami
ne váltogasd már az avád percenként
neked csak Naruto chibis aváid vannak?
bazz, mi ez az ava?
ez már OK.
vbk nyami
ne váltogasd már az avád percenként
-
Szerk: ∂z 2009-05-03 22:34:27
elég lassú a kiszolgálás, be kéne olajoznod a görid kerekeit
szegény whiskys üvegem ki fog fogyni, pedig olyan jól áll neki, amikor meg van töltve
bocsika, ma fáradt a pincér kisasszony, ha nem tetszik a kiszolgálás lehet menni máshova am. is nincs borravaló akkor pocsék a kiszolgálás
hát igen milyen jó az üvegnek ha meg van töltve, de azt nem mondtad,hogy mivel
én inkább a bort szeretem egy kis kólával
Szerk: mad_chan 2009-05-03 22:30:38