Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
OtaKucsma
bezony,azok volta a szép idők. most vmi új dolog kéne... egyszerelegtöbbenanimenézési guiness rekord x3
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Szerk: The Exiled 2009-04-18 21:56:07
Az amire te gondolsz az a Bombi,. A Bambi egy legendás,ősöreg magyar üdítő. volt olyan,hogy minden gyerek azt ivott
Úgy érti minden gyerek egyszerre, egész Magyarországon...meg is döntöttük az "egyszerrebambiivási guiness rekordot" , igaz, hogy ebben az is segítségünkre volt, hogy az italt csak itthon forgalmazták. Vodkához vagy keserűkhöz kiválló útitárs!
no pussy, just the dicks
Szerk: buzifaszvagyok 2009-04-18 21:54:36
beküldve: 2009-04-18 21:53:37
(#1347) Egy kávét szeretnék köszönöm.
BIRD IS THE WORD! THUMBS UP IF U KNOW BIRD IS THE WORD! But if you didnt thats weird because i was certain everyone have heard. Heard that BIRD IS THE WORD!The Bird is the World!
Szerk: Bartha Botond 2009-04-18 21:53:52
Az amire te gondolsz az a Bombi,. A Bambi egy legendás,ősöreg magyar üdítő. volt olyan,hogy minden gyerek azt ivott
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Mivel én csak csokiban ismerem, igy lövésem nincs mi a fene az. Üditő? Gyümilé?
Mit ajánl a társaság?
Elágazó italkeveréket négyféle pálinkából "A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2009-04-18 21:47:11
(#1342) Nos akkor az ajánlatokat igénybe is venném.
(Kivéve Zoe ajánlatát, mert bambit igyon az, aki hülye vagy kiskorú. )
(Kivéve Zoe ajánlatát, mert bambit igyon az, aki hülye vagy kiskorú. )
beküldve: 2009-04-18 21:45:33
(#1341) Dupla metaxa-gyömbért ajánlok egy ilyen éjszakára, és én is azt kérek!
no pussy, just the dicks
beküldve: 2009-04-18 21:44:31
(#1340) jeget ajánlok, dupla wiskyvel
beküldve: 2009-04-18 21:40:52
(#1338) beküldve: 2009-04-18 21:39:26
(#1337) A sok füst az ember tüdejének kárára megy, és sok durva dolog van benne, és drog is. Sem az aktiv sem a passziv dohányzás nem jó az egészségnek
ó...Mariachi! xD spanyol órán azt szoktuk énekelni xD
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."