Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
OtaKucsma
beküldve: 2009-04-26 19:48:42
(#1380) De csak 2Cl
Csak az íze kedvéért
Csak az íze kedvéért
BIRD IS THE WORD! THUMBS UP IF U KNOW BIRD IS THE WORD! But if you didnt thats weird because i was certain everyone have heard. Heard that BIRD IS THE WORD!The Bird is the World!
Szerk: Bartha Botond 2009-04-26 19:50:19
18 alatt nincs alkoholizálás lurkócskák!
ezt megmondtam fórumtalin is
ezt megmondtam fórumtalin is
Szia Dzirun! Máris vége lett a fórumtalinak?
beküldve: 2009-04-26 19:44:27
(#1378) beküldve: 2009-04-26 19:12:10
(#1377) Az jó lehet! nem akarsz mintát küldeni?
Na akkor tényleg fizetek
Na akkor tényleg fizetek
BIRD IS THE WORD! THUMBS UP IF U KNOW BIRD IS THE WORD! But if you didnt thats weird because i was certain everyone have heard. Heard that BIRD IS THE WORD!The Bird is the World!
Szerk: Bartha Botond 2009-04-26 19:30:53
Najó megteszi ki koccint velem?Meghívom őt
A barack nekem jött Nagyapámnak van tök jó barackpálesze, azt mindenki dícséri..
"Release in control of the coercive systems 3... 2... 1... [i]released[/i]... Unproved situation recognized, category [b]A[/b]... convenesing the Cromwell's invocation... humility instructions are left for limited use untill the enemy has been ended silent."
Tess.: barack pálinka
Najó megteszi ki koccint velem?Meghívom őt
Oké hazudtam ő fizet nekem
Szerk: Bartha Botond 2009-04-26 19:08:24
Tess.: barack pálinka
Botond: Tessék
Botond: Tessék
A világ velejéig romlott. De az élet csodálatos! Halhatatlannak lenni jó. De örökké élni jobb!
Szerk: Shuichi L Minamino 2009-04-26 19:07:10
beküldve: 2009-04-26 18:57:32
(#1373) Ja szeretnék egy ágyas hmmm.....meggyes nem körtés
pálinkát
pálinkát
az nincs... bambi van
Bambi?! Haggyálmár! xD
Jólvan akkor adj vmi erőset..... de ne Fekete Lacit, vmi folyékonyat...
"Release in control of the coercive systems 3... 2... 1... [i]released[/i]... Unproved situation recognized, category [b]A[/b]... convenesing the Cromwell's invocation... humility instructions are left for limited use untill the enemy has been ended silent."
az nincs... bambi van
A világ velejéig romlott. De az élet csodálatos! Halhatatlannak lenni jó. De örökké élni jobb!
beküldve: 2009-04-26 18:33:41
(#1370) Vasárnap nem alkoholizálok, kösz.....
Meg máskor se nagyon... xD
Nekem jó a csapvíz
Meg máskor se nagyon... xD
Nekem jó a csapvíz
Colaval és jéggel vagyis jég dupla viszkivel(xD)
Szerk: Bartha Botond 2009-04-26 18:32:38
Remek!
Mindenkinek whiskey?
Mindenkinek whiskey?
Köszönjük szépen és Ajite fizet
IGEN?! Na jó, mindenki a vendégem az első körre
beküldve: 2009-04-26 18:13:32
(#1366) Köszönjük szépen és Ajite fizet