Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
OtaKucsma
Jobban jártál volna ha te iszod meg amit beletöltöttél igaz?
Görkoris pincérnő? Hogy lehet itt görkorit kapni annélkül h pincérnőnek állnál? V nem lehet annélkül?
Görkoris pincérnő? Hogy lehet itt görkorit kapni annélkül h pincérnőnek állnál? V nem lehet annélkül?
hát ő most nincs itt de,hogy ne hallj szomjan a görkoris pótpincérnő kiszolgál
Juhúúú! Köszönöm szépen - jó kis borravalóval jutalmazlak a kiszolgálásért, tekintve, hogy ma munkaszüneti nap van.
Sőt, még jobb: a borravaló mellé... Nem innál valamit?
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-05-01 20:10:32
hát ő most nincs itt de,hogy ne hallj szomjan a görkoris pótpincérnő kiszolgál
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
na jó, most már kezd klausztrofóbiám lenni.
*előveszi a pótpót kulcsot és kinyitja az ajtót*
mennyünk ki Miho, ok?
mennyünk ki Miho, ok?
... Eddig nem akartalak megfojatni, de most már tuti az lesz - volt "pótpót kulcs" én meg itt ittalak, hogy kihányd a pótot?
Nah ezek után minimum ki kell szolgálnod. Még mindig pálinka... Mézes barack.
beküldve: 2009-05-01 19:35:54
(#1421) Reklám van. XD. Ez egész jó, csak a fiúk elbuktak pár milliót, de 8
Dzirun: legyen már vmi drámai befejezés. Mi lenne, ha repülne egy labda, törne az ablak, szilánkok röpködnének, és ak veszitek észre h van ablak! Kimásztok és kész. Vaaagy jön vki kiszolgálni magát, és az ajtó kivülről ki tud nyilni. Aztán ti meg lerohanjátok úgy siettek ki, és szegényre rácsukódik az ajtó, és belülről nem tudja kinyitni. Csak találni köll vkit...
Dzirun: legyen már vmi drámai befejezés. Mi lenne, ha repülne egy labda, törne az ablak, szilánkok röpködnének, és ak veszitek észre h van ablak! Kimásztok és kész. Vaaagy jön vki kiszolgálni magát, és az ajtó kivülről ki tud nyilni. Aztán ti meg lerohanjátok úgy siettek ki, és szegényre rácsukódik az ajtó, és belülről nem tudja kinyitni. Csak találni köll vkit...
beküldve: 2009-05-01 19:19:22
(#1420) na jó, most már kezd klausztrofóbiám lenni.
mennyünk ki Miho, ok?
mennyünk ki Miho, ok?
-
beküldve: 2009-05-01 19:00:02
(#1419) Ó bölcsebb voltam mielött leírtam
BIRD IS THE WORD! THUMBS UP IF U KNOW BIRD IS THE WORD! But if you didnt thats weird because i was certain everyone have heard. Heard that BIRD IS THE WORD!The Bird is the World!
Hogy sikerült ez az egész?
Ha visszaolvasol garantáltan megtudod és nekem sem kell 8-10 hsz-t újra írnom.
Ak mi legyen? Támadjuk le a raktárt és törjük be a falat? Neem. De kéne vhová 1 pici lyukat furni, ahová berakunk egy minikamerát.
Jó, de vigyázz az egyszerre beöntött mennyiséggel, mer fulladás lesz.
Jó, de vigyázz az egyszerre beöntött mennyiséggel, mer fulladás lesz.
Hogy sikerült ez az egész?
BIRD IS THE WORD! THUMBS UP IF U KNOW BIRD IS THE WORD! But if you didnt thats weird because i was certain everyone have heard. Heard that BIRD IS THE WORD!The Bird is the World!
1. Ha meghal... *gonosz kacaj* Ki látta a Fűrész című filmet?
2. Amúgy nem megfullasztani akarom, hanem meghánytatni, hogy a kulcs kijöjjön.
3. Nincs pincér, mert munka szüneti nap van. És jelenleg önkiszolgálás sincs, mert a raktárba be vagyunk zárva.
2. Amúgy nem megfullasztani akarom, hanem meghánytatni, hogy a kulcs kijöjjön.
3. Nincs pincér, mert munka szüneti nap van. És jelenleg önkiszolgálás sincs, mert a raktárba be vagyunk zárva.
Igen, be vagy. Bár sztem egész jól éreznéd magad ott benn, ha Miho épp nem készülne a sok itallal megfolytani. Bár ha jobban meggondolom...
Ha mégis rátoktalálnak, és üres minden üveg ak ráfoghatod Mihóra h kényszeritett az ivásra XDDDD
beküldve: 2009-05-01 18:43:48
(#1411) Mi van itt? Miho, ki akarod nyirni Dzirunt? Meg fog fulladni. XD. És ak hogy jutsz ki? És ki a pincér ha ti ketten odabent vagytok, Morduk meg itt kinn?
Ja h munkaszüneti nap...önkiszolgáló.
Ja h munkaszüneti nap...önkiszolgáló.
Szerk: Zoé 2009-05-01 18:45:43