Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
OtaKucsma
már hozom is, nehogy még még szomjan hallj nekem
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
beküldve: 2009-05-01 21:47:00
(#1453) Sziasztok mindenkik!
Gyorsan valami töményet, mielőtt szomjan fúlok! Mondjuk a vodka-narancs jó lesz alapozni, aztán majd áttérünk a komolyabb módszerekre.
Gyorsan valami töményet, mielőtt szomjan fúlok! Mondjuk a vodka-narancs jó lesz alapozni, aztán majd áttérünk a komolyabb módszerekre.
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2009-05-01 21:46:58
(#1452) Ebből a Bhibiiiii izéből arra következtetek, h Dzirun a talin vmér ilyen hangot adott ki és Miho ezt nem birta ki nevetés nélkül. Igazam van?
Am én mentem, mindenkinek jóéjt Álmodjatok a lolita ruhás Dzirunnal .XD-lol
Am én mentem, mindenkinek jóéjt Álmodjatok a lolita ruhás Dzirunnal .XD-lol
Miho: állítsd be ébresztő hangnak és minden napod jól fog indulni
Áh, ágyban maradnék a röhögőgörcs miatt.
szerk.: Amúgy Dzirunnak már van pincér egyenrucija; egy Walter CP.
az is jó, de ugye a shota Walter?
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
max Walter cp
-
Miho: BHIMBHIIIIIIIIII
*sír* Könyörgöm, hagyd abbaaa!!!*elképzeli azt* Ááááááá!!!*sikítva felröhög*
Ezt a következő talin felveszem a telómra... És ha lehangolt leszek lejátszom magamnak.
szerk.: Amúgy Dzirunnak már van pincér egyenrucija; egy Walter CP.
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-05-01 21:46:13
hát remélem megéri a szesz, és nagyon jó táncot lejtesz majd el
én arra gondoltam,hogy beéllhatsz pincérnek és rádhúzunk egy ari góth-loli ruhát, szép leszel
én arra gondoltam,hogy beéllhatsz pincérnek és rádhúzunk egy ari góth-loli ruhát, szép leszel
ja és kérnék egy vodka narancsot
hát megengedem,hogy kiszolgáld magad mindjárt hozom cuki góthloli egyenruhádat, de lehet akár hastánc kendő is
hidd el anyum fürgébb nállad
hol hagytad a járókeretet nagypapi?
megy anyád
am. wakka és Alister idősebb nálam
ja és kérnék egy vodka narancsot
-
ez aljas volt
amúgyis ingyen piát nem illik visszautasítani
te am sem szólhatsz semmit, csak mert vénebb vagy, hol hagytad a járókeretet nagypapi?
amúgyis ingyen piát nem illik visszautasítani
te am sem szólhatsz semmit, csak mert vénebb vagy, hol hagytad a járókeretet nagypapi?
te kérsz személyit? TEEE? aki még 18 sem vagy és a Margitszigeten fetrengesz részegen?
-
Mad_chan: a bort bárhol és bármikor - esetleg bármekkora mennyiségben - megiszom, szóval jöhet.
hát akkor hozom is, milyen kihalt ez a kocsma, de én még tartom magam
Én meghagytam pár képet XD. Ha már néhányért annyit kellett könyörögnöm.
Ebben adjatok tanácsot: fölraktam az oldalamra a Bleach moviek-at (1,2) Most azon gondolkodom, h rakjam föl a Bleach 217 részét is ami elég sokáig tartana. Vagy a Death note 37 részét? Kerestem a DN filmet is, de nem találom magyarul.
Jé, véletlenül megkaptam a hellsing 13 részét...
Ebben adjatok tanácsot: fölraktam az oldalamra a Bleach moviek-at (1,2) Most azon gondolkodom, h rakjam föl a Bleach 217 részét is ami elég sokáig tartana. Vagy a Death note 37 részét? Kerestem a DN filmet is, de nem találom magyarul.
Jé, véletlenül megkaptam a hellsing 13 részét...
Szerk: Zoé 2009-05-01 21:19:44