Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
OtaKucsma
beküldve: 2009-05-01 21:17:55
(#1440) Mad_chan: a bort bárhol és bármikor - esetleg bármekkora mennyiségben - megiszom, szóval jöhet.
Zoe: Nem, úgy döntöttem nem rejtem el őket. Ha még egyszer belekontárkodnak a gépembe, szembesüljenek csak ezzel...
Zoe: Nem, úgy döntöttem nem rejtem el őket. Ha még egyszer belekontárkodnak a gépembe, szembesüljenek csak ezzel...
én hiszek neked,és ha kell melletted tanúskodok majd XD
én egyszerűen megnéztem a képeket majd letöröltem nem hiszem,hogy ellehet felejteni
én egyszerűen megnéztem a képeket majd letöröltem nem hiszem,hogy ellehet felejteni
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
XD.Láttam azt a képet. XD
És hát mondtam neki pár gyönyörű metaforát, de nem vagyok olyan aki ki is mutatja a dühét, csak szépen csöndben intézkedem. De ez a lüke csaj semmit nem fog föl, midenen nevet, és ez 4 évig nekem elég volt h 1szer kicsit forrófejű legyek. De hozzá se értem. Ő esett le, átfordult, nem tom.
Miho: tényleg, elrejtetted a gépeden azokat a képeket a kiváncsi szemek elől?
És hát mondtam neki pár gyönyörű metaforát, de nem vagyok olyan aki ki is mutatja a dühét, csak szépen csöndben intézkedem. De ez a lüke csaj semmit nem fog föl, midenen nevet, és ez 4 évig nekem elég volt h 1szer kicsit forrófejű legyek. De hozzá se értem. Ő esett le, átfordult, nem tom.
Miho: tényleg, elrejtetted a gépeden azokat a képeket a kiváncsi szemek elől?
rosszul fogalmaztam
bár ha a fiúkon múlik szerintem azt is megoldják
igyál velem , mondjuk bort az jó?
bár ha a fiúkon múlik szerintem azt is megoldják
igyál velem , mondjuk bort az jó?
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
Szerk: mad_chan 2009-05-01 21:03:38
jaja a fórumtali emlékére ahol megerőszakolták Miho-t
... ... ...!!!
Kiiicsoda-miiicsodaaa?! Te tudsz valamit, amit én nem, kedves Mad_chan?
A molesztálásra gondolsz? Áh... Az csak molesztálás, a megerőszakoláshoz ettől kicsit több kell.
No hát akkor Zoenak valami finom gyümölcsös tejszínes koktélt ajánlok a kedvenc gyümölcseiből, Mad_channal meg koccintsunk... vodka naranccsal a fórumtali emlékére.
jaja a fórumtali emlékére ahol megerőszakolták Miho-t
Zoe: nem szabad ilyet tenni,
hanem muszály
bár én nem bírtam volna ki bizti,hogy letoltam volna a torkán a labdát
erre van is bizonyíték,hogy hirtelen haragú vagyok van róla kép, amikor wakkát gyilkolom
Szerk: mad_chan 2009-05-01 20:58:59
Másodéves egyetemista 19 évesen? Az is szép XD
Bár nem is rossz ha hamarabb elvégzed a sulit meg minden. Csak vannak néhányan, akik nem szállnak le rólad. A mostani osztályom tudja h ezzel ne ingereljen, viszont még mindig van egy lány, akinek túl nagy a szája. Csütörtökön kézilabdázás közben kétszer ütött szájba, 3dikszor meg én vettem el tőle a labdát, és ismét kaptam 1et aztán meg kérdi h na ez mire volt jó. Kb arra h az volt a dolgom. Kevés tartotta h kisminkeljem az arcát, és amig én tornaóra után átöltöztem, vhogy a minifoci pálya egyik kapuján átesett v mi, és megcsinálta a saját sminkjét. Kárörvendő lennék h ennek örülök? Lehet, de olyan gyönyörű lett És hozzá se kellett érni XD.
Szerk: Zoé 2009-05-01 20:51:24
Azér ez kis szivás. 14 évesen fejezem be a 8-at és kezdem a 9-et. XDDD
A barátnőm is hasonló cipőben jár. 19 évesen már másodéves egyetemista lesz.
beküldve: 2009-05-01 20:32:01
(#1432) beküldve: 2009-05-01 20:30:02
(#1431) No hát akkor Zoenak valami finom gyümölcsös tejszínes koktélt ajánlok a kedvenc gyümölcseiből, Mad_channal meg koccintsunk... vodka naranccsal a fórumtali emlékére.
Személyit? Az van, de meg is mondhatom, 14.
És asszem pepsi lesz rendelve, mer alkoholost nem szabad. XD -főleg h le vagyok buktatva...
És asszem pepsi lesz rendelve, mer alkoholost nem szabad. XD -főleg h le vagyok buktatva...
Nade én mit is kérjek...
hát nem tudom alkoholos vagy mentes?? És tényleg muti a személyid hány éves vagy??
Aham. Ak nincs görkori. Tényleg. XD én még a korimat se tettem el, pedig valószinű h idén már nem megyek jégre vele XD
Nade én mit is kérjek...
Nade én mit is kérjek...
hát ő most nincs itt de,hogy ne hallj szomjan a görkoris pótpincérnő kiszolgál
Juhúúú! Köszönöm szépen - jó kis borravalóval jutalmazlak a kiszolgálásért, tekintve, hogy ma munkaszüneti nap van.
Sőt, még jobb: a borravaló mellé... Nem innál valamit?
hát igen,de nem lehet itt hagyni a szomjas embereket még lázadás tör ki
hát ha már ilyen szépen kérsz akkor iszok én is, mit ajánlasz mit igyunk?