Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
OtaKucsma
Hát a jó magyar pálinkánál nics jobb, és most úgyis kívánom, szóval egy mézes-barackot kérnék.
Lobogó cilafülekkel viszem! Sőt repülök vele! Kedves egészségedre Nővérkém...
Alister: Viszem oda is, egy pill!
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Szerk: Dragda O'Riley 2009-04-17 23:37:15
egy mézes-barackot kérnék.
Csatlakozom hogy ne magadban igyál
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Hát a jó magyar pálinkánál nics jobb, és most úgyis kívánom, szóval egy mézes-barackot kérnék.
*berobog*
Hohó! Itt senki májának nem eshet baja, míg az enyém ép!
Mit óhajtasz kedves Vendég-szan? Ha már a májadról van szó....
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Asszem lassan tényleg baj lesz a májunkkal.....
*berobog*
Asszem lassan tényleg baj lesz a májunkkal.....
Szerk: alister 2009-04-17 23:09:10
Jó válasz. Tetszik.
no pussy, just the dicks
Dragda: manga? alkohol? Hol vannak az olyan egyszerű örömök, mint a kézenátfordulás, vagy a csettintés nyelvvel, esetleg Shakespeare idézet? Hiszen a legjobb dolgok ingyen vannak
Hol láttál te ingyen mangát?
Na jó, akkor azt kérem, hogy majd a conon add elő Hamlet nagy jelenetét, amikor a léten töpreng.... Lenni vagy nem lenni?
Szerk: Dragda O'Riley 2009-04-17 22:44:30
Sebaj!
majd akkor a Con-on megkapod a Hellsing/FMA tatyót
majd akkor a Con-on megkapod a Hellsing/FMA tatyót
Jajj, köszi dejó, hogy mondod! Majd elfelejtettem, bár még anno felírtam egy cetlire és beraktam egy dobozba, amiben a hihetetlenül fontos dolgokat rakom Megnéztem, még megvan. És rá van írva, hogy chihoin ígért egy Narutos mangafan szatyrot, de őt már nagyon régen láttam, szóval lehet, hogy el is felejtette Szóval, akinek van sok vagy csak úgy megunta a sajátját, az szívesen nekemajándékozhatja
Dragda: manga? alkohol? Hol vannak az olyan egyszerű örömök, mint a kézenátfordulás, vagy a csettintés nyelvvel, esetleg Shakespeare idézet? Hiszen a legjobb dolgok ingyen vannak
no pussy, just the dicks
Szerk: buzifaszvagyok 2009-04-17 22:41:27
Dragda: Nemtudom...30-at. Bármire jó! Izé bátran írj listát, aztán holnap megbeszéljük
Hm... asszem csak két kívánalmam lenne...
Mangára illetve alkoholra?
Én vagyok, én vagyogatok....
Ööö, csak kisebb problémám volt a fórummotorral, de megoldottam
beküldve: 2009-04-17 22:31:56
(#1276) Alister, az az igazság, hogy mennék én, akár négykézláb is, de mostmár nagyon elkezdtem spórolni tavaszi conra, meg 24.-én esélyes egy buli és arról csak 25.-én jönnék haza, szóval -->
Pedig már nagyon buliznék egyet veletek, de még megpróbálok jól kijöni valahogy a dologból És mindig olyan szépen hívogattok fel, hogy menjek, szóval sokszorosan fáj a szívem miatta
Dragda: Nemtudom...30-at. Bármire jó! Izé bátran írj listát, aztán holnap megbeszéljük
Pedig már nagyon buliznék egyet veletek, de még megpróbálok jól kijöni valahogy a dologból És mindig olyan szépen hívogattok fel, hogy menjek, szóval sokszorosan fáj a szívem miatta
no pussy, just the dicks
Szerk: buzifaszvagyok 2009-04-17 22:32:13