Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
OtaKucsma
hátra gurul a raktárba és látja,hogy nincs
5 perc csak kigurulok az éjjel-nappalibaRégen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
beküldve: 2009-04-17 22:05:06
(#1259) mond Dragda iszol velem? úgy kiürült ez a szegény kocsma
nem, ma nem iszok, max gyümilevet... Baracklé van?
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
beküldve: 2009-04-17 22:03:15
(#1257) mond Dragda iszol velem? úgy kiürült ez a szegény kocsma
na akkor igyunk együtt, kész valami mást vagy jöhet u.az? na szép ez olyan mintha leitatnálak
na akkor igyunk együtt, kész valami mást vagy jöhet u.az? na szép ez olyan mintha leitatnálak
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
Szerk: mad_chan 2009-04-17 22:04:09
ok. de az ezreshez való közeledés ugye nekem szól?
én itt vok és még a poharam alján is lötyög vmi.
én itt vok és még a poharam alján is lötyög vmi.
-
Szerk: ∂z 2009-04-17 22:03:16
bizony, mert egyedül rájöttél kapsz még egy chivast
igen az neked szólt, mert ilyen okos vagy jár a buksi simi
ha ekkora a pangás akkor iszok v.mit, bár csak az ökör iszik magába
igen az neked szólt, mert ilyen okos vagy jár a buksi simi
ha ekkora a pangás akkor iszok v.mit, bár csak az ökör iszik magába
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
Szerk: mad_chan 2009-04-17 22:01:20
Szerk: ∂z 2009-04-17 21:53:44
dehogy. nekem jöhet még egy chivas (persze dupla)
hát igen ez alap
már gurulok is, és viszem lassan eléred az 1000 Ft-ot
a sütit is,de nincs pia csak 18 fölött inkább kapsz tejcsit
Szerk: mad_chan 2009-04-17 21:50:48
még egy ... üveg whiskyt és egy asztal édességet kérnék
Repülök ide-repülök oda! Tálcám teli, kiszolgálás zajlik ezerrel!
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
még egy ... üveg whiskyt és egy asztal édességet kérnék
A világ velejéig romlott. De az élet csodálatos! Halhatatlannak lenni jó. De örökké élni jobb!
beküldve: 2009-04-17 21:47:13
(#1249) na valaki valamit?? vagy mindenki totálisan kiütötte magát?
Te jószagú... ! Ez tényleg egy apokalipszis!
ja, az...
kicsit odavágja az embert. am egész finom
-
Mi kéne a végítélethez? *ég a tudásvágytól*
Egy bárány, egy hétpecsétes könyv, angyalok trombitával meg négy lovas személy.... Bocs, ezt muszáj volt...
*fejét veri a pultba, úgy visong a röhögéstől*
Ez kész!
Mi kéne a végítélethez? *ég a tudásvágytól*
Egy bárány, egy hétpecsétes könyv, angyalok trombitával meg négy lovas személy.... Bocs, ezt muszáj volt...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Szerk: alister 2009-04-17 21:36:17