Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
OtaKucsma
Otakucsma reklámszövege: minden ezer forint felett fogyasztó vendégünket ingyen mad_channal ajándékozzuk meg
Igazi....? Élő...? Bevállalós...? Szenvedélyes...? Megállíthatatlan...? Akkor kellene egy...
betonozni. XDDD
hát nekem jó, legalább ha valaki nagyon kész együtt tudjuk kidobni
LOL
Dzirun: Na, emberkereskedelemmel nem foglalkozunk.....
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Szerk: Dragda O'Riley 2009-04-17 21:11:52
*gyorsan odalöki Dzirun elé az italát*
Társpincérnői rang?
Társpincérnői rang?
hát nekem jó, legalább ha valaki nagyon kész együtt tudjuk kidobni
Dzirun: hát szerintem ezer forint egy kicsit kevés, gondolom te ezer ft- fölött vásárolsz
Wakka: az elsőbbség a tied, aztán ha végeztünk elmondhatod,hogy milyen
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
Szerk: mad_chan 2009-04-17 21:14:49
közben kiviszi mindenkinek amit kér és magát is
lol, mivel "is"-nél ott volt a sor vége azt hittem ott a mondat vége is. kicsit meglepődtem. Otakucsma reklámszövege: minden ezer forint felett fogyasztó vendégünket ingyen mad_channal ajándékozzuk meg
*örült tekintet* ezaz, végre itt a szeszem *nagyokat kortyol*
-
Szerk: ∂z 2009-04-17 21:11:17
beküldve: 2009-04-17 21:06:39
(#1211) *gyorsan odalöki Dzirun elé az italát*
Nem akajok főnök lenni...
Társpincérnői rang?
Nem akajok főnök lenni...
Társpincérnői rang?
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Szerk: Megelőztek
osztozunk na?? de te vagy a főnök
közben kiviszi mindenkinek amit kér és magát is megajándékozza, egy kis tokaival
na Dragda hol vagy?? gyere vissza bociszemek
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
Szerk: mad_chan 2009-04-17 21:06:17
beküldve: 2009-04-17 21:02:53
(#1209) jumppal kezdenék, mer mindjárt elalszom(energiaital, mézes barack)
2 pincérnő egyszerre, ráadásul két ilyen? el vagyok kényeztetve
-
*kopog az asztalon*
itt ülök 10 perce és még egy kósza pincérnőt sem látok (csak valami hülye jelmezt "vedd fel te gyökér" felirattal, lehet nekem szánták ). azt hittem itt éjjel-nappali kiszolgálás van
*tovább kopog*
itt ülök 10 perce és még egy kósza pincérnőt sem látok (csak valami hülye jelmezt "vedd fel te gyökér" felirattal, lehet nekem szánták ). azt hittem itt éjjel-nappali kiszolgálás van
*tovább kopog*
Bocsánat, bocsánat *fut be lihegve cicaruciban* Mosogatni kellett. Elfogyott múltkor az összes tiszta pohár....
Szokásos chivas? Hamutál?
Szerk: Megelőztek
Szerk: Dragda O'Riley 2009-04-17 21:00:35
beküldve: 2009-04-17 20:59:05
(#1207) látom megint szükség van egy pincérnőre, remélem én is megteszem, újra felveszi a görkorit
ki mit kér??
Dzirun te csak akkor kapsz ha felveszed azt a cuki rucit
ki mit kér??
Dzirun te csak akkor kapsz ha felveszed azt a cuki rucit
beküldve: 2009-04-17 20:55:28
(#1206) *kopog az asztalon*
*tovább kopog*
*tovább kopog*
-
Szerk: ∂z 2009-04-17 20:55:47
beküldve: 2009-04-14 13:51:54
(#1205) Nah én rendelek magamnak valami hideget... egy kis sört... meg fanta vérnarancsot... Más is kér valamit?
*kiviszi magának az italt* -Köszönöm *felhörpinti*
(fűnyírásban még mindig kiizzad az ember )
*kiviszi magának az italt* -Köszönöm *felhörpinti*
(fűnyírásban még mindig kiizzad az ember )
A világ velejéig romlott. De az élet csodálatos! Halhatatlannak lenni jó. De örökké élni jobb!
Húgocskám!!
Csak Rád vár a macskalóz pincér rucid... Mivel épp önkiszolgálókká lettünk.
Bartha Botond: Te maradj csak a bambinál.
Csak Rád vár a macskalóz pincér rucid... Mivel épp önkiszolgálókká lettünk.
Bartha Botond: Te maradj csak a bambinál.
UTÁLOM A BAMBIT!
BIRD IS THE WORD! THUMBS UP IF U KNOW BIRD IS THE WORD! But if you didnt thats weird because i was certain everyone have heard. Heard that BIRD IS THE WORD!The Bird is the World!
Szívesen máskor is! *tölt, citromot oszt, tengeri sót kerít*
Btw: msn?
Pill, és rádlépek, csak még szuttyogok a szobámban
Szívesen máskor is! *tölt, citromot oszt, tengeri sót kerít*
Btw: msn?
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
*elgondolkodva félbetép egy citromot*
Tequila?
Tequila?
Mondtam már, hogy veszettül imádlak? *mohón és hálatelten csillogó szemek*