Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
OtaKucsma
És a fórum megint sebzett tehénként haldoklik...
Én vagyok, én vagyogatok....
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Na zdarovje!!
*koccintanak*Te, nem akarsz esetleg jövő vasárnap te is erre tévedni? Egy igazi és eredeti LAO-partiból vétek lenne kihagyni egy ilyen tapasztalt alkoholistát!
És a fórum megint sebzett tehénként haldoklik...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Szerk: alister 2009-04-17 22:34:54
Dragda, köszi a hamus,hamutálat, hamutálcát /és minden egyéb honos dialektus szerinti edényt/ a felirat plusz pont, melyet be lehet nálam váltani, ha rendelkezel hűségkártyával.
Vendég-szannak bármit, pláne ha ő a Kiválasztott.
A hűségkártya mire jó? És mennyi pontot kaptam? *kicsit izgatott*
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Wow, hamarabb voltál itt, mint ahogy hívtalak...
Erre iszunk! Na zdarovje!
Erre iszunk! Na zdarovje!
Már csak természetes ^^ Egy Kiválasztott megteheti
Na zdarovje!!
wakka, nem kell kiskanál meg cukorka, édesítőszer és tiktak sem a piámba, ez ma olyan este, amikor inni akarom a piát, nem játszani vele
Dragda, köszi a hamus,hamutálat, hamutálcát /és minden egyéb honos dialektus szerinti edényt/ a felirat plusz pont, melyet be lehet nálam váltani, ha rendelkezel hűségkártyával.
no pussy, just the dicks
Szerk: buzifaszvagyok 2009-04-17 22:17:04
asszem én már eleget alapoztam, készen állok arra, hogy kilépjek a ríl lájfba. köszi a kiszolgálást, kes az asztalon. csoki
Dragda: lélekgyógyítónak a 40+os a jó, nem a 0-os.
Tudom, de most nem kívánom.... És köszönjük, hogy ma is betértél!
Azzi: Itt is a hamutálad, külön Kiválasztottak Kiválasztottja felirattal. Csak Neked.
Szerk: wakka 2009-04-17 22:12:41
szia! remélem máskor is betérsz még
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
beküldve: 2009-04-17 22:11:16
(#1267) Köszi! Mellesleg rá is gyújtok, úgy emlékszem wakkára kell fújni a füstöt . mad_chan, cigit? Csak, hogy előtörjenek az emlékek?
no pussy, just the dicks
Szerk: buzifaszvagyok 2009-04-17 22:11:27
beküldve: 2009-04-17 22:10:49
(#1266) asszem én már eleget alapoztam, készen állok arra, hogy kilépjek a ríl lájfba. köszi a kiszolgálást, kes az asztalon. csoki
-
Szerk: ∂z 2009-04-17 22:11:35
Hahó, deci abszint,üveg tonic legyen szives.
Wow, hamarabb voltál itt, mint ahogy hívtalak... Erre iszunk! Na zdarovje!
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Hahó, deci abszint,üveg tonic legyen szives.
Fekete abszint és a tonik, már viszem is.
Mad_chan: Köszönöm
Dzirun: Gyógyítgatom a lelkem....
beküldve: 2009-04-17 22:09:04
(#1263) wakka:nagy poén volt
Dzirun: nem kell félni
Azzi: már jön is
Dragda: itt van a barack lé, magamnak meg szőlő az a legjobb
Dzirun: nem kell félni
Azzi: már jön is
Dragda: itt van a barack lé, magamnak meg szőlő az a legjobb
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
beküldve: 2009-04-17 22:05:47
(#1261) Hahó, deci abszint,üveg tonic legyen szives.
Ma délelőtt kissé ingerült lettem a helyi Bleach topikban történt incidens miatt, nem mellesleg ki hogy, s mint?
Ma délelőtt kissé ingerült lettem a helyi Bleach topikban történt incidens miatt, nem mellesleg ki hogy, s mint?
no pussy, just the dicks