Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze

K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!

Fórum >>
Offtopic cuccok >>
OtaKucsma
És a fórum megint sebzett tehénként haldoklik...
Én vagyok, én vagyogatok....

"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Na zdarovje!!
*koccintanak*Te, nem akarsz esetleg jövő vasárnap te is erre tévedni?

És a fórum megint sebzett tehénként haldoklik...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Szerk: alister 2009-04-17 22:34:54
Dragda, köszi a hamus,hamutálat, hamutálcát /és minden egyéb honos dialektus szerinti edényt/ a felirat plusz pont, melyet be lehet nálam váltani, ha rendelkezel hűségkártyával.

Vendég-szannak bármit, pláne ha ő a Kiválasztott.
A hűségkártya mire jó?

"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Wow, hamarabb voltál itt, mint ahogy hívtalak...
Erre iszunk!
Na zdarovje!

Erre iszunk!

Már csak természetes ^^ Egy Kiválasztott megteheti

Na zdarovje!!
wakka, nem kell kiskanál meg cukorka, édesítőszer és tiktak sem a piámba, ez ma olyan este, amikor inni akarom a piát, nem játszani vele

Dragda, köszi a hamus,hamutálat, hamutálcát /és minden egyéb honos dialektus szerinti edényt/ a felirat plusz pont, melyet be lehet nálam váltani, ha rendelkezel hűségkártyával.

no pussy, just the dicks
Szerk: buzifaszvagyok 2009-04-17 22:17:04
asszem én már eleget alapoztam, készen állok arra, hogy kilépjek a ríl lájfba. köszi a kiszolgálást, kes az asztalon. csoki
Dragda: lélekgyógyítónak a 40+os a jó, nem a 0-os.
Tudom, de most nem kívánom.... És köszönjük, hogy ma is betértél!

Azzi: Itt is a hamutálad, külön Kiválasztottak Kiválasztottja felirattal. Csak Neked.

Szerk: wakka 2009-04-17 22:12:41
szia! remélem máskor is betérsz még

Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
beküldve: 2009-04-17 22:11:16
(#1267) Köszi! Mellesleg rá is gyújtok, úgy emlékszem wakkára kell fújni a füstöt
. mad_chan, cigit? Csak, hogy előtörjenek az emlékek?

no pussy, just the dicks
Szerk: buzifaszvagyok 2009-04-17 22:11:27
beküldve: 2009-04-17 22:10:49
(#1266) asszem én már eleget alapoztam, készen állok arra, hogy kilépjek a ríl lájfba. köszi a kiszolgálást, kes az asztalon. csoki
-
Szerk: ∂z 2009-04-17 22:11:35
Hahó, deci abszint,üveg tonic legyen szives. 
Wow, hamarabb voltál itt, mint ahogy hívtalak... 

Erre iszunk!

"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Hahó, deci abszint,üveg tonic legyen szives.

Fekete abszint és a tonik, már viszem is.
Mad_chan: Köszönöm

Dzirun: Gyógyítgatom a lelkem....

beküldve: 2009-04-17 22:09:04
(#1263) wakka:nagy poén volt
Dzirun: nem kell félni
Azzi: már jön is
Dragda: itt van a barack lé, magamnak meg szőlő az a legjobb

Dzirun: nem kell félni

Azzi: már jön is

Dragda: itt van a barack lé, magamnak meg szőlő az a legjobb

Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
beküldve: 2009-04-17 22:05:47
(#1261) Hahó, deci abszint,üveg tonic legyen szives.
Ma délelőtt kissé ingerült lettem a helyi Bleach topikban történt incidens miatt, nem mellesleg ki hogy, s mint?

Ma délelőtt kissé ingerült lettem a helyi Bleach topikban történt incidens miatt, nem mellesleg ki hogy, s mint?

no pussy, just the dicks