Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
OtaKucsma
most nem köszönöm, inkább rád bízom
Akkor tessék... epertorta és egy pohárka bélisz...
Dzirun: Te jószagú... ! Ez tényleg egy apokalipszis!
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Szerk: Dragda O'Riley 2009-04-17 21:36:03
Dzirun: Mér? Mi kéne a végítélethez? *ég a tudásvágytól*
absinthe 85, porto, 60, vodka, teqila, 2deci ananászlé
-
most nem köszönöm, inkább rád bízom
na az apokalipszis jól hangzik, én is azt kérek
köszi,
na az apokalipszis jól hangzik, én is azt kérek
köszi,
nagy nyugudtan neki áll tortát enni, ez egész jó
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
Szerk: mad_chan 2009-04-17 21:36:51
oh köszi
már megy is a vodka-nari, kicsit én is leülök ugye nem baj amúgy is Dragda nagyon benne van a dologban most én is iszok veled valamit
már megy is a vodka-nari, kicsit én is leülök ugye nem baj amúgy is Dragda nagyon benne van a dologban most én is iszok veled valamit
Én ma nem... De Te kedves társam mit kérsz? Tokaji... ?
Dzirun: Mér? Mi kéne a végítélethez? *ég a tudásvágytól*
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Szerk: Dragda O'Riley 2009-04-17 21:32:44
beküldve: 2009-04-17 21:31:20
(#1241) kéne inni egy apokalipszist, mer a whisky is a végét járja, csak ahhoz sajnos nincs meg itthon minden, ami kell
-
beküldve: 2009-04-17 21:31:07
(#1240) alister: a francba... xD
Dragda: köszike ^-^
Dragda: köszike ^-^
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
oh köszi
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
ha Alistert kapna, lehet más is eszébe jutna
Eheheheh... *nevet mocskos-gondolatok-futnak-át-a- fejemen nevetéssel*Kaminaga: Nincs szerencséd...
Dragda: Élek. És kérek még egy koktélt.
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Szerk: alister 2009-04-17 21:31:33
epejtojtát :3 xD
Repülök vele...
Alister: Élsz még?
epejtojtát :3 xD
Dragda: feketén, simán, sütivel ^^ köszii :3
Viszem máris, kedves Vendég-szan. Milyen sütit kérsz? Feketerdőt vagy Tojáslikőr-szeletet? Meg van még epertortánk is....
valamit innni esetleg?
2 vodka-narancsot! Mad_chan...de szépen vagy ma kiöltözve Jól áll az egyenruha így látatlanba is!!!dZ TUDJA!! :::Chi!! Chi!!!
xD
alister? hm...nem, inkább nem gondolok bele >.> remélem, nincs itt xDDD
alister? hm...nem, inkább nem gondolok bele >.> remélem, nincs itt xDDD
erről eszembe jut amikor kértem egy 4-1es fröccsöt és 4 víz, 1 bor arányban kaptam
-
beküldve: 2009-04-17 21:26:04
(#1231) viszem a ráment, valamit innni esetleg?
és az epertotár is csak neked: L
és az epertotár is csak neked: L