Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
OtaKucsma
...
No minek nevezzelek? Jól feladtad a leckét.
No minek nevezzelek? Jól feladtad a leckét.
Amúgy... farmerdzseki Nightwish felirattal??? Szertlek!!! (No meg a dzsekid is... )
és ruha... vagy lehet ékszer... tetkó... bármi?
Nah akkor fekete farmer, fehér hosszú ujjú... idióta haj (eddig olyan mint L) ... akkor két kezemen egy-egy gyűrű, fülbevalók mint Zero-nak... két karomon egy-egy sárkány tetkó... utcán ha hideg van farmerdzseki... hátán egy Nighteish felirat....
osszátok be eléggé hülyén néznék ki így a valóságban... mondjuk fülbevaló és tetkó híján meg is van
Nah akkor fekete farmer, fehér hosszú ujjú... idióta haj (eddig olyan mint L) ... akkor két kezemen egy-egy gyűrű, fülbevalók mint Zero-nak... két karomon egy-egy sárkány tetkó... utcán ha hideg van farmerdzseki... hátán egy Nighteish felirat....
osszátok be eléggé hülyén néznék ki így a valóságban... mondjuk fülbevaló és tetkó híján meg is van
A világ velejéig romlott. De az élet csodálatos! Halhatatlannak lenni jó. De örökké élni jobb!
Szerk: Shuichi L Minamino 2009-04-13 16:12:01
Amit szeretnél. Ezt Neked kell eldöntened.
Egy kis segítség...
Az eddigi felszólgálók:
Nolee, a loli pincérnő
Dragda, a macskalóz pincérnő
Yaven...(Hjajj Yaven, Te mi vagy? Gomeeen, nem emlékszem. )
Dzirun, a Walter CP-s pincér
... és Te?
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-04-13 16:07:22
Mit viselek? mit viseljek?
én bármit magamra veszek... emberséges keretek közt
én bármit magamra veszek... emberséges keretek közt
A világ velejéig romlott. De az élet csodálatos! Halhatatlannak lenni jó. De örökké élni jobb!
Hogyne lehetnél!
Itt mindig más szolgál fel, az, aki eléggé vállakozó szellemű. Te mit viselsz?( Ez az első kérdés az új felszolgálóhoz... Mindenkinek van valamiféle ismertető jegye.;) )
Itt mindig más szolgál fel, az, aki eléggé vállakozó szellemű. Te mit viselsz?( Ez az első kérdés az új felszolgálóhoz... Mindenkinek van valamiféle ismertető jegye.;) )
Milyen napközi
Lehetek én kocsmáros segéd? Mikor Dzirun nincs, akkor én szolgálok ki... :P Bár nem akarom senki munkáját elvenni...
Lehetek én kocsmáros segéd? Mikor Dzirun nincs, akkor én szolgálok ki... :P Bár nem akarom senki munkáját elvenni...
Óóó! Szervusz!
Én is innék valamit... Ugyanazt, mint az Úrnak, Walter CP-s pincérkém!(már ha itt vagy még... )
Hogy vagyunk, kérem?
(A napközi már távozott azt hiszem. )
Én is innék valamit... Ugyanazt, mint az Úrnak, Walter CP-s pincérkém!(már ha itt vagy még... )
Hogy vagyunk, kérem?
(A napközi már távozott azt hiszem. )
beküldve: 2009-04-13 15:39:16
(#1133) Üdv drága alkeszeim!
*lezuhan egy asztalhoz*
Hej, kucsmáros! Gyorsan egy kis vodka-naracsot, mert tegnap elteltem karcos házi pálinkával, szóval muszáj oldani valamivel.
*szétnéz*
Ejnye, ki engedte be az óvodai napközit?
*lezuhan egy asztalhoz*
Hej, kucsmáros! Gyorsan egy kis vodka-naracsot, mert tegnap elteltem karcos házi pálinkával, szóval muszáj oldani valamivel.
*szétnéz*
Ejnye, ki engedte be az óvodai napközit?
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2009-04-13 13:41:47
(#1132) Csöcsi
BIRD IS THE WORD! THUMBS UP IF U KNOW BIRD IS THE WORD! But if you didnt thats weird because i was certain everyone have heard. Heard that BIRD IS THE WORD!The Bird is the World!
beküldve: 2009-04-13 13:39:36
(#1131) Nah megyek csá!
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
beküldve: 2009-04-13 13:39:24
(#1130) nah elugrok ebédelni
Ezekszerint sok édességet eszel?
Amúgy vannak olyan típusú emberek, akik bármit esznek nem híznak el, mert gyors az anyagcseréjük.
...
A mázlisták.
Aha pl.bátyám és(másik) bátyám barátnője :P
De én azt hallottam,hogy ez pár embernél zidősebb kornál vissza fog jönni
BIRD IS THE WORD! THUMBS UP IF U KNOW BIRD IS THE WORD! But if you didnt thats weird because i was certain everyone have heard. Heard that BIRD IS THE WORD!The Bird is the World!
hát eléggé
16 éves vagyok... 175 cm és 65 kg... a súly 2 éve ennyi az azt hiszem nem sok
(lehet van abban valami, ha az ember gondolkodik, akkor az étel elmegy az agyához és nem hízik el )
16 éves vagyok... 175 cm és 65 kg... a súly 2 éve ennyi az azt hiszem nem sok
(lehet van abban valami, ha az ember gondolkodik, akkor az étel elmegy az agyához és nem hízik el )
Szerk: Shuichi L Minamino 2009-04-13 13:37:16
Ezekszerint sok édességet eszel?
Amúgy vannak olyan típusú emberek, akik bármit esznek nem híznak el, mert gyors az anyagcseréjük.
...
A mázlisták.
Örök hálám
Itthon nincs édesség... -.- de legalább itt lesz
amúgy ennyid édesség mellett... az embernek nem kéne elhíznia?
Itthon nincs édesség... -.- de legalább itt lesz
amúgy ennyid édesség mellett... az embernek nem kéne elhíznia?