Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
OtaKucsma
felébredtem és ideültem éjfélkor feküdtem... aludtam 4 és fél ótár... aztán utána visszamentem még 3és felet aludni 11-ig
epertorta az akkor nincs?
epertorta az akkor nincs?
A világ velejéig romlott. De az élet csodálatos! Halhatatlannak lenni jó. De örökké élni jobb!
Szerk: Shuichi L Minamino 2009-04-13 12:48:33
beküldve: 2009-04-13 12:38:57
(#1108) Hmm... Úgy innék valami finomat... Valami jóóó öreg vörös bort. Van aki kiszolgál...?*kacsint*
mi a halálért voltál te fenn negyed6kor? ugye nem akkor keltél, hanem akkor mentél még csak aludni?
-
Köszönjük szépen...
*megissza... majd fizet*
*megissza... majd fizet*
A világ velejéig romlott. De az élet csodálatos! Halhatatlannak lenni jó. De örökké élni jobb!
hú, hát ehhez most nagyon van kedvem! igaz h még alig múlt dél de egy whiskey, egy cigi és egy jó társalgás mindig jó esik
-
Távolról sem vagyok legyőzhetetlen. A női báj azonnal kétvállra tud fektetni, én pedig nem is ellenkezek. (;
Te pedig, ha viccesnek tartod a szituációt gyere, önts valamit magadnak is, gyújtsunk rá és oldódjunk heteroszexuálisan. ^^
Te pedig, ha viccesnek tartod a szituációt gyere, önts valamit magadnak is, gyújtsunk rá és oldódjunk heteroszexuálisan. ^^
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
kivittem
azért viccesen néz ki ahogy egy anime poszterekkel díszített kocsmában a legyőzhetetlen kalózkapitány dupla adag vodkamartinit szürcsöl koktélos pohárból, a pincér/pultos pedig Walter cpben van
azért viccesen néz ki ahogy egy anime poszterekkel díszített kocsmában a legyőzhetetlen kalózkapitány dupla adag vodkamartinit szürcsöl koktélos pohárból, a pincér/pultos pedig Walter cpben van
-
Szerk: ∂z 2009-04-13 11:46:38
Ahová mi jártunk ott anyuka is nagyon örült, jány is nagyon örült és el voltunk halmozva minden földi jóval. csak mostanság kezd szétszéledni a csapat. ):
Nagy vita, mert az első regényekben állítólag keverve, nem felrázva kérte. Én ezt a nagy, világokat rengető kérdés eldöntését rád bízom, mivel úgysem vizetek. Csak tessék dupla adagot kimérni az elején.
Nagy vita, mert az első regényekben állítólag keverve, nem felrázva kérte. Én ezt a nagy, világokat rengető kérdés eldöntését rád bízom, mivel úgysem vizetek. Csak tessék dupla adagot kimérni az elején.
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
hát én 2* próbáltam meg locsolni ismerősöket, az egyik helyen az anyuka zavart el h ne büdösítsük össze a lakást, a másiknál, meg a lány szólt ki az ablakon, h takarodjunk , de legalább utána egy másik helyen meg úgy megörültek nekünk hogy az összes fellelhető alkoholt belénk töltötte a lány apja. nem is mentünk tovább
rázva, nem keverve?
rázva, nem keverve?
-
Óh, nem kell ahhoz falun lakni, hogy olyan gégemarót kapjál. Csak jó helyekre becsöngetni itt a piros, hol a pirosozára. (;
Amúgy még mindig nem szeretem a pálinkát, bár már megolt a kötelező reggeli adag. Papírkutya módjára vodkamartinit ide, de izibe, arghhh!
Amúgy még mindig nem szeretem a pálinkát, bár már megolt a kötelező reggeli adag. Papírkutya módjára vodkamartinit ide, de izibe, arghhh!
Szerk: Parasikoly 2009-04-13 11:22:26
Pálinkát? Azt este szokták inni
Nem feltétlenül. Pláne nem húsvétkor, szépen mennek körbe a srácok, locs-locs, minden házban kapnak egy páleszt, délre már nem is látnak . ezért sajnálom csak h nem falun lakom. a jó kis vidéki házipálesz
kávé, gyógytea, egy pillanat és viszem
-
Pálinkát? Azt este szokták inni kb 2 dl-t...
Én csak egy gyógyteát kérek!
Én csak egy gyógyteát kérek!
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
beküldve: 2009-04-13 05:14:01
(#1097) Pálinkás jóreggelt!
Bár én inkább egy kávét kérnék: tejjel, cukorral, tetején tejszínhabbal és azon csokireszelék... mellé gy kis epertortát ha nem vagyok itt mikor kész:rakjátok félre... majd jövök érte
Bár én inkább egy kávét kérnék: tejjel, cukorral, tetején tejszínhabbal és azon csokireszelék... mellé gy kis epertortát ha nem vagyok itt mikor kész:rakjátok félre... majd jövök érte
Hja, akkor nem szóltam... Egyszer-kétszer volt szerencsém pár piroshoz is (bond, lucky, marlboro), de nem éreztem különbséget....
Egészségedre!
Egészségedre!
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]