Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
OtaKucsma
nem rosszak... ^-^
igen, az a sz@r yt nekem is letiltott egyet...mind1 T.T
progi...ufff, nekem széthasználja a három vágóprogim a processzoromat, főleg, ha egyszerre dolgozok velük xDDD
szijja Dragda, rég láttalak ^^ sok sikert a fichez ^-^
Dzirun: woww, sok sikert neked is ^-^ remélem, viszontlátom az alkotásodat a conon a top20ban ^^
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
Szerk: Kaminaga 2009-04-12 23:20:06
és ha nem vagyok?
fizetek... te kiszolgálsz... alles klar
fizetek... te kiszolgálsz... alles klar
A világ velejéig romlott. De az élet csodálatos! Halhatatlannak lenni jó. De örökké élni jobb!
jó látom az aadatlapodból, h még nem vagy 18?
én tolok egy vodkanarancsot
én is épp most tervezem az első AMVm, téma és zene már megvan, meg az anyag is nagyjából, csak lusta vagyok
Dragda: viszem már. hamutál dezintegrálva. büszke vok rád. nekem is le kéne
én tolok egy vodkanarancsot
én is épp most tervezem az első AMVm, téma és zene már megvan, meg az anyag is nagyjából, csak lusta vagyok
Dragda: viszem már. hamutál dezintegrálva. büszke vok rád. nekem is le kéne
-
Szerk: ∂z 2009-04-12 23:18:41
hajrá
bekéne szereznem egy prgoit, aztán én is nekiállhatnék amv készítésnek oszt társam próbálkozgat: [Link]
(az egyik nem jó... mert youtube letiltotta -.-... a Yoruichis... Nightwish - Nemora)
bekéne szereznem egy prgoit, aztán én is nekiállhatnék amv készítésnek oszt társam próbálkozgat: [Link]
(az egyik nem jó... mert youtube letiltotta -.-... a Yoruichis... Nightwish - Nemora)
A világ velejéig romlott. De az élet csodálatos! Halhatatlannak lenni jó. De örökké élni jobb!
beküldve: 2009-04-12 23:14:39
(#1076) Jamesont. Nagy pohárral, hűtőhidegen, jég nélkül...
Hamutál nem kell, 31 napja leraktam a cigit...
Amúgy estét!
*conra tervezett ficével bajlódik*
Hamutál nem kell, 31 napja leraktam a cigit...
Amúgy estét!
*conra tervezett ficével bajlódik*
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
kólával?? omg... elég furcsa ízű lehet...xD
az amv...nem vmi nagy szám, még az alapgondolat sincs nagyon meg, csak próbálgatok összevissza...de már van két ötletem, jeee xD
természetesen tisztán iszom... jég jöhet
ma már apámmal ittam whiskyt... és picit sokat öntöttem a 2 dcl-es jack danile's-es pohárba utána meg barack pálinkát is ittunk (Zoenak: továbbra se vagyok alkoholista)
ma már apámmal ittam whiskyt... és picit sokat öntöttem a 2 dcl-es jack danile's-es pohárba utána meg barack pálinkát is ittunk (Zoenak: továbbra se vagyok alkoholista)
az mindig. jéggel jó? ugye nem vagy barbár, aki kólával issza, mer akkor csúnyán nézek
az AMVd engem is érdekel
ettől függetlenül persze azt is lehet kérni
az AMVd engem is érdekel
-
tejjel lécci
igen, fent kéne még pár órácskát maradnom, és csinálni azt a *** amv-met a conos versenyre...mivel máskor nem érek rá T.T
milyen AMV-t?
nah azt majd meg kell néznem... én Whisky-t kérnék van?
Szerk: Shuichi L Minamino 2009-04-12 23:09:25
tejjel lécci
igen, fent kéne még pár órácskát maradnom, és csinálni azt a *** amv-met a conos versenyre...mivel máskor nem érek rá T.T
uff, de régen jártam itt ^-^
egy kis kávét, pultosfiúkám xD lécci~
egy kis kávét, pultosfiúkám xD lécci~
beküldve: 2009-04-12 22:58:00
(#1068) nincs itt Hanon, h leüvöltse a fejünk, szóval az Otakucsma ismét kinyitja kapuit
*nyit, Walter cp, asztalt töröl, széket porol, leellnőrzi, hogy nem romlott-e még meg a whiskey, berak zenét, kikészíti Dragdának a nevével gravírozott hamutálat*
huhh
kinek mit adhatok?
*nyit, Walter cp, asztalt töröl, széket porol, leellnőrzi, hogy nem romlott-e még meg a whiskey, berak zenét, kikészíti Dragdának a nevével gravírozott hamutálat*
huhh
kinek mit adhatok?
-
beküldve: 2009-04-04 19:59:08
(#1067) No... Megkezdeném a szombat esti cyber-kocsmázást...
Egy szakét a hölgynek! - már ha akad pincér(nő), aki kiszolgál.
szerk: -később-
Hát... amint látom nem kockul velem senki... Úgyhogy marad az ökör-üzemmód, és a magányos LAO...
Egy szakét a hölgynek! - már ha akad pincér(nő), aki kiszolgál.
szerk: -később-
Hát... amint látom nem kockul velem senki... Úgyhogy marad az ökör-üzemmód, és a magányos LAO...
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-04-04 20:25:05
beküldve: 2009-03-27 11:06:40
(#1066)