Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
OtaKucsma
Ne aggódj, biztos vagyok benne, hogy Te megtalálod a módját
Nicsak milyen gonosz valaki
meh....
[QUOTE]Hogy lehet szociológiáról vitázni egy cukorral?
Ne aggódj, biztos vagyok benne, hogy Te megtalálod a módját
no pussy, just the dicks
Dzirun, Walter cp-ben - bár Kaminaga macskajelmezét a szülinapomon kötelező lesz felvennie
ha szülinap, akkor muszáj lesz, nem tudom mekkora Kaminaga, de gondolom nem 190+, szóval biztosan nagyon sexy lesz
-
Én meg épp komoly szociológiai problémákat boncolgattam egy sárga Mentos cukorkával.
Ellentétben a megszokott viselkedésemmel, ezt most komolyan írtam....
De ha poén, akkor legyen pojén: Hogy lehet szociológiáról vitázni egy cukorral?
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Sorry, hogy elvesztem, de komoly teológiai és társadalmi vitám volt egy ex-osztálytárssal
Én meg épp komoly szociológiai problémákat boncolgattam egy sárga Mentos cukorkával.
Szerk: .., 2009-03-13 23:04:03
beküldve: 2009-03-13 23:01:37
(#1015) Köszönöm a kiszolgálást!
Jóccakát Yaven!
Miho nővérem: Mondtam én, hogy jó a mézes-tej...
Sorry, hogy elvesztem, de komoly teológiai és társadalmi vitám volt egy ex-osztálytárssal
Jóccakát Yaven!
Miho nővérem: Mondtam én, hogy jó a mézes-tej...
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Szerk: Dragda O'Riley 2009-03-13 23:02:07
No jó, akkor még lefekvés előtt kiviszem neked az italt. *odateszi eléd* Viszont mostmár tényleg megyek. Jó éjt!
alister: Mindjárt gondoltam.
alister: Mindjárt gondoltam.
Mi lenne, ha arra a maradék néhány percre, amig még fenn vagyok hálóingben szolgálnék fel? Csak mert már készülődöm a lefekvéshez.
Elfogadom! Akkor kérnék most... egy kis tejet... És mivel Dragda Húgom tegnap belevitt a jóba, kérnék bele egy kis mézet is.
Mi lenne, ha arra a maradék néhány percre, amig még fenn vagyok hálóingben szolgálnék fel?
Támogatom! "A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Te miben szolgálsz fel...?
Nah, ez egy jó kérdés. Múltkor csak kocsmárosnőként voltam itt, szóval a sima ruha is megtette, de most...
Mi lenne, ha arra a maradék néhány percre, amig még fenn vagyok hálóingben szolgálnék fel? Csak mert már készülődöm a lefekvéshez.
Akkor hogy megbocsássatok a duplapostért, most beállok pincérnősködni. Ki mit óhajt?
Ohó, újabb (visszatérő) pincérnő!
Akkor foglaljuk össze:
Volt egyszer egy..
(Goth-)Loli-rucis Nolee-nk.
Aztán...
Dragda, a Macskalóz pincérnő.
Majd...
Dzirun, Walter cp-ben - bár Kaminaga macskajelmezét a szülinapomon kötelező lesz felvennie
És most...
Yaven...
Te miben szolgálsz fel...?
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-03-13 22:21:38
beküldve: 2009-03-13 22:09:40
(#1007) *igazságosan szétönti a pálinkát, a kiskorúakra tekintettel nem vizespohárba*
Egészségünkre! *kiáltja és felhajtja a magáét*
A pálinka kis mértékben orvosság, nagy mértékben gyógyszer!
Egészségünkre! *kiáltja és felhajtja a magáét*
A pálinka kis mértékben orvosság, nagy mértékben gyógyszer!
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Akkor hogy megbocsássatok a duplapostért, most beállok pincérnősködni. Ki mit óhajt?
Nincs mit megbocsátani...... Asszem kérek még egy páleszt, gyógyítsa már meg a köhögésem....