Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
OtaKucsma
Tökkkéletes...*ízlelgeti az első kortyokat, miközben érzi, hogy az ital égeti a torkát* Fenséges...
az elégedett vendég a pincér legnagyobb öröme
a ruhát már beszéltük Dragdával is, nekem Kaminaga macskajelmeze jutott eszembe, de inkább a Walter cp mellett döntöttem
-
Szerk: ∂z 2009-03-13 20:54:33
*hosszas turkálás után a raktár leghátsó, legsötétebb, legfélelmetesebb sarkából kibányászott butykossal tér vissza, rajta granda's special 120%alcohol cseriesznyepálesz in case of emergency felirattal*
ez megfelel?
ez megfelel?
Tökkkéletes...*ízlelgeti az első kortyokat, miközben érzi, hogy az ital égeti a torkát* Fenséges...
Dzirun: Oh pardon - mondom én, hogy kész vagyok...
Hm... De így máris izgalmasabb a dolog. Te miben szolgálsz föl? (ha már tegnap Dragda lett a Macskalóz pincérnő, a mi kis Nolee-nk pedig a loli-pincérnő )
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-03-13 20:53:33
szerk.: Oh hát meghozta Dzirun pincérnő -*vaskos kis köteg pénzt tömköd a zsebedbe borravaló gyanánt*
fiú vagyok (nem emiatt sírok, hanem azért mer lepincérnőztél)
*tölt magának egy chivast, ez már kezd sok lenni*
-
Szerk: ∂z 2009-03-13 20:51:30
*nagyölelés*
Mindjárt ihatsz, mindjárt......
Mindjárt ihatsz, mindjárt......
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Ajvé, Nővérem.... Mi a fészkes csuda történt veled?
Semmi emlírésreméltó, drága Húgom... Csak az élet nyűtt el csöppet a mai nap folyamán. Bulvársajtó került a kezembe - balszerencsémre bele is olvastam... Baka Miho... BAKAAA! - meg úgy az egész nap... Egyszer esett, fújt a szél, aztán meg ezerrel sütött a nap. Fáj a fejem, a szemeim égnek - de kitartok, hogy kommunikálhassak Veletek.
No de, hol marad a pálesz? Felhörpinteném már... Talán majd jól a fejembe száll...
szerk.: Oh hát meghozta Dzirun pincérnő(szerk.: csak simán pincér... ) -*vaskos kis köteg pénzt tömköd a zsebedbe borravaló gyanánt*
Hát akko', egészségemre!
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-03-13 20:54:30
én egészséges vagyok mangós barackos teát szeretnék ha lehet *nagy boci szemekkel néz*
ITT CSAK ALKOHOL VAN!!!
hihi csak vicceltem. viszem máris
-
beküldve: 2009-03-13 20:46:25
(#969) én egészséges vagyok mangós barackos teát szeretnék ha lehet *nagy boci szemekkel néz*
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
Hm... Jól esne egy igazán ártalmas, falusi cseresznyepálinka...
*hosszas turkálás után a raktár leghátsó, legsötétebb, legfélelmetesebb sarkából kibányászott butykossal tér vissza, rajta granda's special 120%alcohol cseriesznyepálesz in case of emergency felirattal*
ez megfelel?
-
Hm... Jól esne egy igazán ártalmas, falusi cseresznyepálinka...
Ajvé, Nővérem.... Mi a fészkes csuda történt veled?
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
*betámolyog a Kucsmába, és leroskad a legközelebbi székre*
Nem tudom melyik kis pincérnőnk dolgozik, de kérnék valami szíverősítőt...
hali
én vagyok az ügyeletes "kis pincérnő"
lol
mivel szolgálhatok? jéger, viszki, konyak, gin, pálesz, vodka, más?
-
beküldve: 2009-03-13 20:33:39
(#964) *betámolyog a Kucsmába, és leroskad a legközelebbi székre*
fantasztikus szerintem, csak kicsit édesszájúnak kell lenni hozzá hogy az ember igazán élvezze
Lassan itt többet tanulok, mint a suliban....
Kaminaga rucija? Hát, az már télleg az lenne
Szerk: Dragda O'Riley 2009-03-13 20:29:17
Energiaitallal? Úgy milyen?
fantasztikus szerintem, csak kicsit édesszájúnak kell lenni hozzá hogy az ember igazán élvezze
macskajelmez alatt amúgy Kaminaga kucsma rucijára gondoltam és az télleg langyin állna rajtam
-
Szerk: ∂z 2009-03-13 20:28:23
repülök máris
magamnak ugyan ez felöntve energiaitallal (jump)
magamnak ugyan ez felöntve energiaitallal (jump)
Oh, köszönöm szépen! *gyorsan fel is hajtja*
Energiaitallal? Úgy milyen?