Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
OtaKucsma
*beesik (nem szó szerint) az ajtón, egy üveg bélkőhegyi gigamaratóval (nagypapaféle házi pálesz rulez)* Szép estét mindenkinek! Ki iszik velem és mire?
Gurívning!
Én iszom veled és úgy az egész hetemre.
beküldve: 2009-03-13 21:28:08
(#989) na én megyek jó éjt mindenkinek és jó iszogatást
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
beküldve: 2009-03-13 21:27:35
(#988) ÉN!!!*odaugrik melléd, és belédkarolva leültet az asztalához* Igyunk arra, hogy ettől, holnap újra meg kell majd tanulnom járni...
beküldve: 2009-03-13 21:18:03
(#986) *beesik (nem szó szerint) az ajtón, egy üveg bélkőhegyi gigamaratóval (nagypapaféle házi pálesz rulez)* Szép estét mindenkinek! Ki iszik velem és mire?
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Szerk: alister 2009-03-13 21:19:01
*vigyorogva körbenéz a polcokon* legyen még egy chivas akkor
No, akkor egészségedre!
beküldve: 2009-03-13 21:16:12
(#984) Lassan elzavarhatnánk saját magunkat egy jó kis elvonóra.....
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Ha ér a pincérnek fizetni egy italt, meghívlak valamire, kárpótlásként.*Rád kacsint*
*vigyorogva körbenéz a polcokon* legyen még egy chivas akkor
-
nem, kiakadtam, mer Miho lánynak nézett, ezért leiszom magam
Ugyan, kedves, csak apró ujj-botlás volt a klavin, és persze az aktuális agybajom is közrejátszott. De tudod mit? Ha ér a pincérnek fizetni egy italt, meghívlak valamire, kárpótlásként.*Rád kacsint*
nem, kiakadtam, mer Miho lánynak nézett, ezért leiszom magam
Cegényem.... hát akkor csak hajrá!
A helyedben én is ezt tenném.
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
hogy jön ide a tej? nem értem *buta fejjel néz*
Úgy vettem ki, kissé kevesled a vért az alkoholodban.... vagy nem így volt?
a ruhát már beszéltük Dragdával is, nekem Kaminaga macskajelmeze jutott eszembe, de inkább a Walter cp mellett döntöttem
A macska ruci se lenne semmi, de azért Walter cp-ben se rossz...
*tölt magának egy chivast, ez már kezd sok lenni*
Bögre tej? Az józanít....