Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
OtaKucsma
hogy Yaven kérésének is megfeleljek, egy kis szakét... Persze csak alapozásnak...*kacsint*
Szia Miho!
Ez a beszéd! *odaadja neki a szakét, majd az itallapot*
Dragda: oh, igazad van *kiviszi a gőzölő teát*
beküldve: 2009-03-20 20:48:58
(#1034) Szép péntek estét!
Szió Miho Nővérkém! ... Mi újság tefeléd?
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
beküldve: 2009-03-20 20:46:07
(#1032) Szép péntek estét!
Csatlakozva Dragda Húgocskámhoz, én is egy ilyen finomságos zöld teát kérnék - mellé pedig, hogy Yaven kérésének is megfeleljek, egy kis szakét... Persze csak alapozásnak...*kacsint*
Csatlakozva Dragda Húgocskámhoz, én is egy ilyen finomságos zöld teát kérnék - mellé pedig, hogy Yaven kérésének is megfeleljek, egy kis szakét... Persze csak alapozásnak...*kacsint*
Ejjnye, na....ha nincs vendég a kocsma minek tartson nyitva? Ezek a teák meg nem kifizetődőek. Rendeljen már valaki vmi töményet is!
Gyógyszerre? Betegen? Na nem... Alkoholból most hetekig nem lesz része a májamnak....
Teát!
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Ejjnye, na....ha nincs vendég a kocsma minek tartson nyitva? Ezek a teák meg nem kifizetődőek. Rendeljen már valaki vmi töményet is!
beküldve: 2009-03-20 20:40:39
(#1029) Nya, kérem alássan és tisztelettel!
Jól befulladt ez a kucsma, hol az üzletvezető? Hm?
Amúgy kérnék egy jázminos zöld teát.... Sok mézzel...És ráadásul szépen is kérem.....
Jól befulladt ez a kucsma, hol az üzletvezető? Hm?
Amúgy kérnék egy jázminos zöld teát.... Sok mézzel...És ráadásul szépen is kérem.....
Tudodmit? Ma lesz a napja, hogy felajánlom elszállásolásom lehetőségét és megnézzük, hogy ki lesz az az elvetemült, aki nem fogad be, szerintem lesznek egy páran
Nade Te vagy a Kiválasztottak Kiválasztottja! Egy nemzeti hős, ésatöbbi, etcetera....
Ha nem fogadnának be, az olyan lenne, mint... mint amikor ... nincs is jó szó ekkora aljasságra!
Most őszintén... Ki az az elvetemült, aki nem fogadna be egy éjszakára?
Tudodmit? Ma lesz a napja, hogy felajánlom elszállásolásom lehetőségét és megnézzük, hogy ki lesz az az elvetemült, aki nem fogad be, szerintem lesznek egy páran
no pussy, just the dicks
Nagyon ritkán kávézok :)
Kár, hogy nem jösz, pedig én is bevállaltam egy "hosszú utazást" ^^ Majd ha nagyon elfáradok és nem tudok hazajönni ott alszok valakinél, hátha lesz, aki befogad
Kár, hogy nem jösz, pedig én is bevállaltam egy "hosszú utazást" ^^ Majd ha nagyon elfáradok és nem tudok hazajönni ott alszok valakinél, hátha lesz, aki befogad
Nekem a kávé az egyik isteni megváltóm ezen a világon!
4 óra buszozás oda, és 4 óra vissza, plusz a jegy ami összesen lenne vagy 5 rugó....Elég lesz májusban megcsinálni...meg aztán húzós hetem lesz az egyetemen is, plusz még egyszem anyukám is kinyírna a tervért....
Most őszintén... Ki az az elvetemült, aki nem fogadna be egy éjszakára?
beküldve: 2009-03-14 10:26:35
(#1025) Azzi, szerintem neked lassan készülnöd kéne, ugyanis a tapasztalat azt mutatja, hogy Miskolctól kb. 4 óra vonatozásra van Bp.
Igen, már látom, akkor betudom a reggeli kábaságnak ^^
Te nem jösz fórumtalira?
Te nem jösz fórumtalira?
Javaslok egy bögre vitriolerős kávét.... ^^
Picinyke somogyi városkámból sajna nem tudok menni, de hallottam hírét, hogy Kiválasztott méltóságod tiszteletét teszi a pórnép előtt...
Nagyon ritkán kávézok :)
no pussy, just the dicks
Te nem jösz fórumtalira?
Te nem jösz fórumtalira?
Javaslok egy bögre vitriolerős kávét.... ^^
Picinyke somogyi városkámból sajna nem tudok menni, de hallottam hírét, hogy Kiválasztott méltóságod tiszteletét teszi a pórnép előtt...
Te nem jösz fórumtalira?
Te nem jösz fórumtalira?
no pussy, just the dicks
Ne aggódj, biztos vagyok benne, hogy Te megtalálod a módját
Igazából Bence volt, aki ezt művelte. Én csak érdeklődtem, hogy a döglöttlószagba csinálta...
Amúgy, jóreggelt!
Szánalmasan tipikus, hogy a napom a Kucsmában kezdem....ajvé